Op zoek naar geregistreerde kassa horeca?

   
   
 
geregistreerde kassa horeca
kassa - opbouw touchscreen, overlay touchscreen.
Introductie van M-serie mobiele micro pc en V5-3 full option mini pc. 06 december 2017. Nieuwe vlakke pcap touchscreens van 8 t/m 23.8" uit voorraad leverbaar. 05 oktober 2017. Pcap touchscreen uitbreiding: 23.8, 24, 27 en 31.5 inch op voorraad.
Totaal Pakket Kassa software, kassasysteem voor MKB.
De pcs beschikken over een SSD schijf die ervoor zorgt dat u moeiteloos en snel klanten kunt helpen aan de kassa. In het totaal pakket zit een Rkassa touch pc, de software, muis, toetsenbord, draadloze scanner, thermische bonprinter en kassa lade.
Kassasysteem in de horeca MP Boekhouders.
Kassasysteem in de horeca. Vanaf 1/1/2015 start het geregistreerd kassasysteem in de horeca. Wij raden sowieso aan contact op te nemen met uw kassaleverancier om uit te maken wat hij voor u kan doen en wat u zelf dient te doen.
audio versterkers
Meer dan de helft van de horecazaken geregistreerd voor witte kassa Bart Tommelein.
Ik doe een warme oproep aan alle horecaondernemers om zich snel te registreren. Want wie niet registreert loopt het risico nog geen witte kassa te hebben op 1 januari, wanneer de controles starten. Ondertussen zorgt de regering voor de nodige begeleidende maatregelen. Met de uitvoering van het horecaplan geven we meer zuurstof aan de horeca.
maxi strand jurk
Geregistreerde kassa Systemen voor de Horeca Business Center Interlight.
Infrastructure as a service. Geregistreerde kassa Systemen voor de Horeca. Laat de witte kassa geen roet in uw eten gooien, buig de verplichting om in een opportuniteit. Businesscenter Interlight Lommel maakt deel uit van het platform mijn witte kassa en is uw regionaal aanspreekpunt voor al u vragen met betrekking tot geregistreerde witte kassasystemen.
aflossing lening berekenen
Geregistreerde kassa Blackbox horeca Toshiba TEC.
Geregistreerde kassa Blackbox horeca. CleanCash SC-B contole unit voor de gecertifieerde geregistreerde kassa. De Belgische wet voorziet dat een ieder die voedsel verkoopt voor verbruik ter plaatse, waarvan de omzet minstens 10% bedraagt van de totale omzet, een gecertificeerde geregistreerde kassa moet gebruiken.
kassa speelgoed
Lex4You Horeca en geregistreerde kassa: vergeet uw aanvraag niet!
Om de invoering van het GKS lichter verteerbaar te maken voor de horeca, werden er fiscale en sociale lastenverlagingen voorzien. Aanwezigheidsregistratie en doelgroepvermindering. Hoewel er geen sprake is van een verplichte arbeidstijdregistratie via de geregistreerde kassa met black box, bevat deze kassa toch de mogelijkheid.
kassa speelgoed
Verplicht gebruik van de geregistreerde kassa in de horeca in België.
Vita Scheldebad in Temse werkt met Smart Lock, de geavanceerde centrale lockeroplossing van GANTNER. Verplicht gebruik van de geregistreerde kassa in de horeca in België. Kassasysteem van Syx Automations ter certificering aangeboden aan de Federale Overheidsdienst Financiën. Binnenkort zullen Belgische horeca-uitbaters gebruik moeten maken van een elektronische, geregistreerde kassa.
Horeca at work: Loonlastenverlaging voor de horeca De dagelijkse registratie van werknemers Sociale Zekerheid.
Loonlastenverlaging voor de horeca: een praktische gids De dagelijkse registratie van werknemers. Een belangrijke voorwaarde voor de toekenning van de lastenverlaging voor vaste werknemers is de dagelijkse registratie van alle vaste werknemers die aanwezig zijn in de onderneming. Deze registratie is mogelijk via de geregistreerde kassa en/of een alternatief systeem ontwikkeld door de RSZ dat gerelateerd is aan Dimona.
Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca.
Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca. Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca. Geschreven op 2 mei 2013. Vandaag nam de federale regering enkele cruciale beslissingen in verband met de invoering van de geregistreerde kassa met blackbox en in verband met het daarbij horende horecaplan.
Horeca: wetgeving geregistreerd kassasysteem gedeeltelijk vernietigd Nieuws.
Horeca: wetgeving geregistreerd kassasysteem gedeeltelijk vernietigd. Volgens het koninklijk besluit van 15 december 2013 is de invoering van de geregistreerde kassa verplicht voor horecazaken waar regelmatig maaltijden worden verbruikt. De BTW-administratie besliste dat regelmatig betekent dat minstens 10% van de omzet uit ter plaatse verbruikte maaltijden moet komen.
Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen Axxi.
Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen. Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen. Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen. Sinds 1 januari 2015 is het systeem van de geregistreerde kassa in de horeca eindelijk in werking getreden.
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftli geen hindernis zijn.

Contacteer ons