Resultaten voor geregistreerde kassa horeca

   
   
 
geregistreerde kassa horeca
kassa - opbouw touchscreen, overlay touchscreen.
Introductie van M-serie mobiele micro pc en V5-3 full option mini pc. 06 december 2017. Nieuwe vlakke pcap touchscreens van 8 t/m 23.8" uit voorraad leverbaar. 05 oktober 2017. Pcap touchscreen uitbreiding: 23.8, 24, 27 en 31.5 inch op voorraad.
Totaal Pakket Kassa software, kassasysteem voor MKB.
De pcs beschikken over een SSD schijf die ervoor zorgt dat u moeiteloos en snel klanten kunt helpen aan de kassa. In het totaal pakket zit een Rkassa touch pc, de software, muis, toetsenbord, draadloze scanner, thermische bonprinter en kassa lade.
geregistreerde kassa horeca - Uw kassa oplossing.
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS FOD Financiën.
For full functionality of this Website it is necessary to enable JavaScript. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. U bent hier. E-services Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Via deze toepassing kunt u voldoen aan de registratieverplichtingen voor de geregistreerde kassasystemen GKS.
coach
Verplicht gebruik van de geregistreerde kassa in de horeca in België.
Verplicht gebruik van de geregistreerde kassa in de horeca in België. Kassasysteem van Syx Automations ter certificering aangeboden aan de Federale Overheidsdienst Financiën. Binnenkort zullen Belgische horeca-uitbaters gebruik moeten maken van een elektronische, geregistreerde kassa. Op die manier wil de overheid fraude en zwartwerk tegengaan.
SEO audit
KMO Geregistreerd kassasysteem voor horeca Deloitte Belgium Accountancy Deloitte Fiduciaire Insights.
Life at Deloitte. Geregistreerd Kassasysteem GKS voor horeca. Naar aanleiding van de BTW-tariefverlaging van 21% naar 12% voor restaurant en cateringdiensten is vanaf 1 januari 2015 het Geregistreerde Kassasysteem GKS verplicht ingevoerd voor de hele horecasector. Het niet voldoen aan de verplichtingen zal zwaar beboet worden.
kassa software
Horeca kassa Horeca Transacties 2dehands.be.
kassa ipad pro 12.9" kassa montagesteun. 1 x Kassa ipad pro 12.9" kassa montagesteun 1 x Ticketprinter Volledig nieuwe staat. Prijs: 1700 euro TEL: 32465431994. 15 september 2018 1420: Genk. Horeca kassa systemen. Touch kassasysteem en 2 ticketprinters Bixolon en Epson in goede staat.
rentes
Van Coile Partners Het geregistreerde kassasysteem.
Wanneer u geregistreerd bent stap 1 en 2, ontvangt u een e-mail met de uiterlijke installatiedatum van uw geregistreerd kassasysteem in 2015 zie Registratie en inwerking nemen kassa. Ten laatste op deze datum moet er een geregistreerde kassa actief zijn in uw zaak.
Voor wie is de geregistreerde kassa in de horeca verplicht? UNIZO.
Voor wie is de geregistreerde kassa in de horeca verplicht? De geregistreerde kassa heeft zijn intrede gedaan in de horecasector. Elke restaurateur moet naast zijn kassa een soort blackbox installeren die alles registreert wat er op de kassa gebeurt. Het kasticketje wordt voortaan ook het BTW-bonnetje.
Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen Axxi.
Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen. Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen. Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen. Sinds 1 januari 2015 is het systeem van de geregistreerde kassa in de horeca eindelijk in werking getreden.
Horeca at work: Loonlastenverlaging voor de horeca De dagelijkse registratie van werknemers Sociale Zekerheid.
Loonlastenverlaging voor de horeca: een praktische gids De dagelijkse registratie van werknemers. Een belangrijke voorwaarde voor de toekenning van de lastenverlaging voor vaste werknemers is de dagelijkse registratie van alle vaste werknemers die aanwezig zijn in de onderneming. Deze registratie is mogelijk via de geregistreerde kassa en/of een alternatief systeem ontwikkeld door de RSZ dat gerelateerd is aan Dimona.
Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca.
0484 18 74 34. Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca. Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca. Vandaag nam de federale regering enkele cruciale beslissingen in verband met de invoering van de geregistreerde kassa met blackbox en in verband met het daarbij horende horecaplan.
Registratie GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
Skip to main content. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. You are here. Via deze toepassing kunt u voldoen aan de registratieverplichtingen voor het geregistreerd kassasysteem GKS. Let op, kies hieronder voor de correcte registratiemodule volgens uw hoedanigheid: Ondernemer horeca-uitbater, Producent of Verdeler.
Geregistreerde kassa Hendrickx nv Systemes caisses.
Formulaire de recherche. Vous êtes ici. Accueil / Geregistreerde kassa. Drink Management System DMS. Laatste richtlijnen mbt in gebruik nemen van geregistreerde kassa Bron Horeca Vlaanderen. Ministerraad keurt ontwerp nieuw koninklijk besluit goed 04/03/2016. 135%, investeringsaftrek voor GKS. GKS Geregistreerd kassasysteem.

Contacteer ons