Meer resultaten voor geregistreerde kassa horeca

   
   
 
geregistreerde kassa horeca
kassa - opbouw touchscreen, overlay touchscreen.
Introductie van M-serie mobiele micro pc en V5-3 full option mini pc. 06 december 2017. Nieuwe vlakke pcap touchscreens van 8 t/m 23.8" uit voorraad leverbaar. 05 oktober 2017. Pcap touchscreen uitbreiding: 23.8, 24, 27 en 31.5 inch op voorraad.
Totaal Pakket Kassa software, kassasysteem voor MKB.
De pcs beschikken over een SSD schijf die ervoor zorgt dat u moeiteloos en snel klanten kunt helpen aan de kassa. In het totaal pakket zit een Rkassa touch pc, de software, muis, toetsenbord, draadloze scanner, thermische bonprinter en kassa lade.
geregistreerde kassa - Geregistreerd kassasysteem Witte kassa.
Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftli geen hindernis zijn.
Horeca: wetgeving geregistreerd kassasysteem gedeeltelijk vernietigd Nieuws.
Horeca: wetgeving geregistreerd kassasysteem gedeeltelijk vernietigd. Volgens het koninklijk besluit van 15 december 2013 is de invoering van de geregistreerde kassa verplicht voor horecazaken waar regelmatig maaltijden worden verbruikt. De BTW-administratie besliste dat regelmatig betekent dat minstens 10% van de omzet uit ter plaatse verbruikte maaltijden moet komen. Lees meer
kassa speelgoed
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet De Tijd.
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet. 21 maart 2018 1727.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Veel zaken hebben een fraudewerende kassa, maar gebruiken hem niet. Amper 75 procent van de restaurants die een fraudewerende kassa moeten gebruiken, doet dat.
wat kan ik lenen
Geregistreerde kassa in de horecasector: nieuwe regels vanaf 1 juli 2016 Partena Professional.
Infoflashes archief /. Geregistreerde kassa in de horecasector: nieuwe regels vanaf 1 juli 2016. Geregistreerde kassa in de horecasector: nieuwe regels vanaf 1 juli 2016. Auteur: Els Poelman. Datum: vr, 08/07/2016. De verplichte installatie van het geregistreerd kassasysteem GKS is voortaan gekoppeld aan een jaaromzet hoger dan 25.00000.
reachtruck
Is een geregistreerd kassasysteem verplicht? Kassasystemen.
De kassa moet uitgerust worden met een soort controlemodule. De arbeidsprestaties moeten geregistreerd worden. Het kassaticket dat gemaakt wordt met het geregistreerd kassasysteem moet een aantal verplichte elementen bevatten. Een geregistreerd kassasysteem aanschaffen mag bijgevolg geen ondoordachte, vlugge handeling zijn want men moet absoluut zeker zijn dat het systeem ook daadwerkelijk aan de nodige voorwaarden voldoet. De leveranciers die erkende toestellen krijgen een certificaat en deze leveranciers moeten ook de identiteit van de kopers doorgeven aan de overheid. Is een geregistreerd kassasysteem verplicht? Door het feit dat de wetgeving met betrekking tot de verplichte geregistreerde kassasystemen nog niet zo lang bestaat kan dit voor vele horeca uitbaters een serieus probleem opleveren.
google english site
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht De Morgen. Deel dit artikel.
In" 10 procent van de gecontroleerde horecazaken was de witte kassa wel geïnstalleerd, maar werd ze niet werd gebruikt, zegt Lanjri. In" 1 procent van de horecazaken stond zelfs nog een tweede, niet-geregistreerde kassa opgesteld naast een wel geregistreerde witte kassa." Al hoeft dat niet te betekenen dat er in zo'n' brasserie of restaurant volop gefraudeerd wordt, zegt Horeca Vlaanderen.
band kopen
Revolutie in de horeca: de geregistreerde kassa Fiduciaire Cornelis Budts NV.
november 14, 2012. Revolutie in de horeca: de geregistreerde kassa. Vanaf 1 januari 2013 zijn horecazaken verplicht een vereenvoudigde factuur uit te reiken. Voor sommige exploitanten komt daar nog eens de verplichting bij om met een geregistreerde kassa te werken.
website maken met wordpress
Circulaire geregistreerd kassasysteem gepubliceerd.
Pas wanneer de bon wordt ingeruild, is de verdeling van het bedrag per btw-tarief 12 of 21 % bekend, moet een GKS-ticket worden uitgereikt en moet de handeling worden opgenomen in de btw-aangifte. De bon wordt in het geregistreerde kassasysteem dan aangeduid als betaalmiddel zie punt 3.4.1.
airco
Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen Axxi.
Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen. Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen. Geregistreerde kassa in de horeca: update van de laatste wijzigingen. Sinds 1 januari 2015 is het systeem van de geregistreerde kassa in de horeca eindelijk in werking getreden.
aluminium ramen
Eerste geregistreerde kassasystemen beschikbaar voor de horeca Binnenland Nieuws HLN.
Eerste geregistreerde kassasystemen beschikbaar voor de horeca. 23 januari 2014. Deel via Facebook 0 Tweet. De eerste geregistreerde kassasystemen zijn voortaan beschikbaar voor de horeca. Dat laat de federale overheidsdienst FOD Financiën vandaag weten. Dat betekent dat 352 horeca-uitbaters nog iets meer dan een maand de tijd hebben om hun zaak uit te rusten met een nieuw systeem. Die 352 horeca-uitbaters zijn diegenen die zich tot eind vorig jaar vrijwillig aanmeldden als gebruikers van de witte" kassa.
belfius
Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca.
0484 18 74 34. Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca. Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca. Vandaag nam de federale regering enkele cruciale beslissingen in verband met de invoering van de geregistreerde kassa met blackbox en in verband met het daarbij horende horecaplan.
Horeca: wie moet een geregistreerde kassa hebben? Partena Professional.
Nieuws en informatie. Infoflashes archief /. Horeca: wie moet een geregistreerde kassa hebben? Horeca: wie moet een geregistreerde kassa hebben? Auteur: Anne Ghysels. Datum: ma, 08/02/2016. De Raad van State heeft op 14 oktober 2015 een arrest uitgevaardigd over het geregistreerd kassasysteem.

Contacteer ons