Zoeken naar eenvoudige kassa

   
   
 
eenvoudige kassa
EDDS Technology Tactiele Kassasysteem - EDDS Technology is een leverancier van tactiele kassasystemen voor horeca en retail. Home - EDDS Technology Tactiele Kassasysteem.
De EDDS kassa software maakt het beheer van uwonderneming op een eenvoudige en efficiënte manier. Alle functies zijn binnen het bereik van de vinger. Drie verkoopstwijze: rechtstreekse, om mee te nemen of ter plaatse. Beheer van de aangeboden and kortingen. Afdrukken van keuken/bar tickets. Multi-betalingswijze: cash, cheque of kaart. Multi BTW tarieven: 0, 6, 12 en 21. Grafisch ruimteplan met onbeperkt aantal tafels. Winkel hiërarchie met 2 verdiepingen. Onbeperkt aantal artikelen. Gebruikersbeheer met instelling van toegangsrechten. Backoffice-beheer van de activiteit. Omzet over een periode. Dagrapportering in PDF-formaat. Excel export van boekhoudgegevens. Statistische en grafische analyse van de verkoop. Kiezen voor de kracht van de software EDDS gebaseerd op de technologie C Linux! Onze packs zijn een all-in-one kassaoplossing met: een touch computer, een thermal receipt printer, een kassalade en de software EDDS. Basis pack waaronder een volledige touchscreen kassasysteem.:
tilroy.com
Focus on Retail! - Jouw kassasysteem voor kleinhandel.
Focus on Retail! - Jouw kassasysteem voor kleinhandel. Ben jij een non-food handelaar of retailer? Hou je niet van de administratieve beslommeringen die daarbij komen kijken? Dat begrijpen we, want het is veel fijner om tijd te besteden aan je klanten en je producten dan aan repetitieve administratieve taken. Wij helpen je graag om tijd te winnen zodat jij je kan focussen op jouw prioriteiten! Hoe pakken we dat aan? Op een persoonlijke en klantgerichte manier geven we je meer controle en overzicht over je verkoop, rapportering, boekhouding, enzovoort. We digitaliseren je winkeladministratie via verschillende componenten kassasysteem, POS, e-Commerce, webshop, boekhouding, afsprakenbeheer, klantenkaarten, loyalty etc. Na het aanleveren en installeren van de innovatieve systemen, kan je rekenen op de nodige begeleiding en training. We zorgen er graag voor dat je de nieuwe systemen volledig beheerst. KASSA VERKOOP IN JOUW WINKEL. Bespaar tijd en geld door je verkoop te boosten, je voorraad beter te beheren en je administratie te digitaliseren. Wij verkiezen Lightspeed kassasoftware. Dankzij een cloud kassa met gebruiksvriendelijk voorraadbeheer en eenvoudige rapportering win je controle over je winkel.
rkassa.nl
Een eenvoudige kassa kopen Kassasystemen.nl.
Het is dan ook belangrijk om een kassa aan te schaffen waarbij u al rekening probeert te houden met dit soort toekomstige ontwikkelingen. Door nu al een kassa aan te schaffen die geschikt is voor deze nieuwe ontwikkelingen, kunt u voorkomen dat u over enkele jaren alweer toe bent aan een nieuw kassasysteem. Op de lange termijn kunt u hiermee een hoop tijd en geld besparen. Een uitgebreider kassasysteem met meer opties kost nu misschien even iets meer, maar u kunt er wel vele jaren mee vooruit. Een kassa systeem kopen met het oog op de toekomst doet u bij Janssens Kassasystemen! Kassas voor zowel retail als horeca. Janssens Kassasystemen is gespecialiseerd op meerdere gebieden. Wilt u een eenvoudige kassa voor uw winkel kopen, een kasregister of een mobiele kassa?
Salonworld Kassa - afrekensysteem.
Salonworld kassaprogramma POS heeft alles in huis wat een bedrijf in de beauty sector nodig heeft. Je kan er op een eenvoudige manier mee afrekenen en de kassa is volledig instelbaar en kan overweg met een barcode scanner, kassabonprinter en lade.
Kassa's' - Kassa's' kopen? Bij DiscountOffice.be vindt u het!
Bij DiscountOffice.be vindt u een breed assortiment kassas die geschikt zijn voor winkels, horeca of in de publieke sector. Van eenvoudige compacte kassas tot volledige programmeerbare kassasystemen. Een kassa kopen is 1, de juiste kassa kopen is 2. Het belangrijkste verschil tussen de kassa's' zijn de numerieke kassa's' en de alfanumerieke kassa's. Alfanumerieke kassa's' zijn geschikt om ook productgroepen op naam te programmeren op de printbon.
Kassa kopen? Bos Systemen voor kassa's' en weegschalen.
Wij adviseren u graag om uit ons ruime assortiment de meest perfecte oplossing voor uw bedrijf te vinden. Wilt u een complete oplossing met touchscreen, backoffice software en uitgebreide mogelijkheden, of wilt u juist een eenvoudige kassa kopen? U kunt kiezen uit de merken Mpluskassa en SAM4S. Waarom Bos Systemen voor kassa's.: Ruim 40 jaar ervaring; professioneel advies. Gratis professionele helpdesk. Eigen technische dienst. Van een eenvoudig kassasysteem tot complete oplossingen.
Mobiel kassasysteem. Nuvopos kassa-app maakt het mogelijk.
Door het eenvoudige gebruik zijn deze smartphones ook ideaal voor kassatoepassingen. Juist daarom heeft Nuvopos een kassa-app ontwikkeld voor de horeca waarbij je alle bestaande smartphones kunt gebruiken als een mobiel kassasysteem. Veel horecagelegenheden hebben een terras of grote zalen, efficiënt werken is daarbij de uitdaging.
Eenvoudige kassa oplossing.
Toon 4 producten. Kassa Sharp XE-A137WH wit. € 146,85, € 177,69, Incl. Kassa Sharp XE-A207B zwart. € 304,88, € 368,90, Incl. Binnenlade kassa Safescan 4141T1 zwart. € 40,44, € 48,93, Incl. Kassalade Safescan LD-4141 zwart. € 60,22, € 72,87, Incl.
Kassasystemen voor retail: vind de kassa die u zoekt.
Van een standaard kasregister tot een compleet touchscreen kassasysteem: de mogelijkheden zijn divers. Bovendien beschikken we over alle nodige toebehoren om uw kassasysteem voor retail te optimaliseren. Kledingwinkels, kapsalons, bakkerijen, snoepwinkels, bloemisten of kruidenierszaken: dagelijks gebruiken ze onze kassasystemen bij het beheer van hun retailzaak. Van compact tot uitgebreid. KassaPlanet heeft een breed aanbod aan kassasystemen voor retail. Van de meest eenvoudige tot de meest volledige kassa: ons gamma is bijna even indrukwekkend als uw etalage. Op maat van uw zaak. Uw aanbod is nooit hetzelfde als dat van uw concurrenten. Daarom programmeren wij uw kassasysteem op maat van uw retailzaak. Zo kan u meteen aan de slag. Van kleine tot grote bedragen: in de retail kunnen uw prijzen sterk verschillen. Maar met onze kassas houdt u elke cent in de gaten. Zo verhoogt u uw rendement en behoudt u steeds het overzicht. Voor een efficiënt beheer van uw zaak. De rapporten/winsten/voorraden kunnen we blijven raadplegen en worden op het einde van de dag rechtstreeks via email naar onze computer gestuurd.
Kassasoftware Genk BC-Matic.
011 21 50 56. Dé referentie voor kassas voor horeca en retail. Online website met Webshop. 011 21 50 56. 011 21 50 56. 011 21 50 56. Heeft u een vraag? Kassasystemen voor elke horecazaak. Flexibiliteit is onze focus. Waarom kiezen voor D-light Kassasoftware? Of het nu gaat om een sportzaak, een café of een grote basserie, een restaurant, broodjeszaak of een frituur, de D-light kassasoftware van BC-Matic is de aangewezen oplossing voor elke horecazaak. Enkele pluspunten op een rijtje.: Nederlandstalige en Engelstalige kassasoftware. Onbeperkt aantal artikelen, tafels, kelners., Onbeperkt aantal bonprinters. Werkt met alle types van bonprinters: Epson, Star., Aanmeldsysteem via individuele RFID kelnerbandjes, MSR of inlogcode. Eenvoudige afhandeling van de rekening.
New Van Heukelom - Kassa's.'
NEW VAN HEUKELOM is al meer dan 10 jaar een vertrouwde partner voor advisering en levering van kassasystemen voor de horeca. NVH is verdeler van Eurotouch, unTill Kassa software, Toshiba en Olympia. Van eenvoudige systemen tot compleet gepersonaliseerde oplossingen worden door ons aan alle disciplines binnen de horeca geleverd.

Contacteer ons