Op zoek naar kassasysteem horeca?

   
   
 
kassasysteem horeca
Kassa Yuki online boekhouden.
32 3 500 88 12. Archief van: Kassa. U bevindt zich hier: Home / Yuki Appstore / Kassa. Met de koppeling tussen Deskflow en Yuki worden verkoopfacturen automatisch in de Yuki boekhouding geboekt wanneer ze worden aangemaakt. Werken bij Yuki.
kassasystemen detailhandel
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
vuilniszakhouder
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
schoonmaakster
Witte kassa Horeca: de blackbox kassasysteem K-box.
Als de kassatickets van een gecertificeerde oplossing voortaan de traditionele btw-bonnetjes vervangen, is het dankzij de witte kassa k-box Horeca ook mogelijk om zeer snel een factuur aan te maken met vermelding van het btw-nummer van de klant, wat op het vlak van administratie een enorme tijdswinst betekent voor de uitbater.
ideale gewicht berekenen formule
Horeca kassa Horeca Transacties 2dehands.be.
overname horeca zaak. Kebab zaak/ pizzeria met commerciële top ligging van Turnhout centrum, nabij, markt en passage, zaterdag marktdag. Het gebouw is nieuw en. 17 november 2018 1057: Turnhout. Een uitgebreid kassasysteem te koop. Deze omvat: kassasysteem orderman, geldlade, thermische rekeningprinter, 2 draadloze thermische rekening.
boekhouding excel
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Deel op Whats app. De witte kassa officieel het geregistreerde kassasysteem GKS is verplicht sinds 1 juli 2016 voor elke horeca-uitbater die meer dan 25.000 euro jaaromzet haalt uit de verkoop van ter plaatse genuttigde maaltijden. De sector kreeg in ruil voor dit antifraudemiddel een verlaging van de BTW van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten en een korf voordelen à la flexi-jobs, een lastenverlaging voor voltijdse werknemers en belastingvrije overuren. Ondanks luid protest en vrees voor massale faillissementen is de witte kassa intussen zo goed als overal ingevoerd. Op 1 september 2017 waren er 26.771 ondernemingen geregistreerd als kassaplichtig. Opmerkelijk" genoeg zijn dat er meer dan de FOD Financiën verwachtte, zegt Danny Van Assche van Horeca Vlaanderen.
vintage meubelen antwerpen
Hét retail en horeca iPad Kassasysteem Lightspeed.
Het Lightspeed kassasysteem onderscheidt zich van andere kassasystemen doordat deze het werk van horeca uitbaters versimpelt. Of u nu een café, een quick-service restaurant of een restaurant in een hotel hebt, ons gebruiksvriendelijke systeem op mobiele iPads zorgt ervoor dat u continu tijd bespaart.
Kassasystemen en kassasoftware Horeca PosBill.
Horeca kassasystemen van PosBill bieden u ideale functies om uw bedrijfsstructuur te verbeteren. Te beginnen met een speciaal voor de horeca afgestemd kassasysteem. Met het intuïtieve touchscherm verwerkt u de bestellingen voor uw gasten snel en eenvoudig. De bij de levering bevattende kassasoftware en kassabonprinter maakt uw professionele horeca kassasysteem compleet.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleBelgische kassasystemen voor horeca, retail en leisure.
Software voor horeca. Clixx levert al vele jaren kassasystemen aan horeca, retail en leisure. En dat zowel in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Clixx is dan ook dé referentiespecialist als u denkt aan een nieuw kassasysteem. Wij leveren kassas, zowel aan grote bedrijven als aan KMOs en eenmanszaken.
Duiding bij technisch probleem met geregistreerd kassasysteem.
Gisteren communiceerde de FOD Financiën dat er een technisch probleem is met de fiscale datamodule met certificatienummers RET01 tot RET05. De fiscale datamodule, de zogenaamde blackbox, maakt deel uit van het Geregistreerd KassaSysteem samen met de kassa zelf en de VAT-signing card. Na navraag van Horeca Vlaanderen bij het bevoegde kabinet blijkt het om een opslagprobleem te gaan, waardoor de fiscale datamodule na 506 dagen niet meer zou functioneren.
Kassasystemen Opsomer bvba MplusKassa GreatPOS.
Black Box Kassa's' voor de horeca. Meer dan 1000 tevreden klanten. Bekijk onze referenties. Kassasystemen Opsomer bvba MplusKassa GreatPOS. Wij leveren al jaren kassasystemen op maat van de handelaar. Met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een perfecte service helpen wij u graag verder in het maken van de keuze voor een gepast kassasysteem voor uw zaak.

Contacteer ons