Meer resultaten voor koeltogen

   
   
 
koeltogen
Inrichting bakkerij Integral Totaalinrichting voedingswinkels.
Verleid uw klanten met een aantrekkelijke presentatie van uw brood, patisserie en lekkernijen in uw toonbank en een aangenaam interieur. Prettig om erin te werken en nog leuker om erin te kopen. Functioneel, ergonomisch en energiezuinig; maar royaal in presentatie en sterk in verleiding.
vuilzakhouder gamma
Koeltogen: koeltoog op standaard afmeting of koeltoog op maat.
Temperatuur regelbaar 0/4C. De koeltogen zijn ook verkrijgbaar in hoekvorm. Binnenhoeken of buitenhoeken 45 of 90. Gekoeld of niet gekoeld. Ook volledige inox uitvoering is mogelijk. Toonbanken kunnen ook volledig naar wens gemaakt worden, volledig op maat in de juiste hoek.
Schuldsaldo
Home.
moz
Koeltogen Archieven Frigo Noël David.
Een koeltoog voor patisserie lijkt vaak sterk op een koeltoog voor vleeswaren. Maar let op, een koeltoog voor vleeswaren moet voldoen aan andere normen en vereisten dan een koeltoog voor patisserie. We geven je in deze blog enkele aandachtspunten wanneer je een koeltoog voor patisserie of vleeswaren wilt aanschaffen.
urenregistratie mkb
Gespecialiseerde verhuis en verhuizingen in de regio Brussel en daarbuiten.
Enkele van onze gespecialiseerde verhuisdiensten. Vervoer en plaatsing van koeltogen. Al ooit gedacht hoe, wie en wanneer de koeltogen in de grootwarenhuizen worden geplaatst? Eén van de mogelijke antwoorden hierop zou zijn: door Servaes Services. Daar de meeste warenhuizen van maandag t.e.m.
SEO
Dupont NV Materiaal voor de Voedingssector.
Wij heten u van harte welkom op de vernieuwde website van Dupont NV. Dupont NV is al méér dan 30 jaar een gerenommeerd en gewaardeerd leverancier van een ruim en gevarieerd aanbod van professioneel klein materiaal voor de totale voedingssector.
vintage meubelen
Koeltoog Limburg met de bijhorende service.
Frigos en koeltogen. Tel: 012 77 00 24. Please enable JavaScript to use file uploader. Ruim aanbod aan koelmeubelen. Koeltoog uit Limburg met de bijhorende service. Wanneer u uw zoektocht naar een koeltoog in en rond Limburg begint moet u zeker eerst contact opnemen met Lucky Cool, dé specialist in het leveren van stekkerklare koelmeubelen.
Professioneel gekoelde bakkerij koeltoog Ardennes 1150 mm.
Gekoelde bakkerij koeltoog Ardennes 1150 mm. Deze gekoelde bakkerij koeltoog Ardennes 1150 mm is ontworpen voor gebruik in broodjeszaken, snacks, patisseriezaken maar vooral voor in bakkerijen. De gekoelde bakkerij koeltoog Ardennes 1150 mm is voorzien van statische koeling en een ingebouwde compressor.
Bcool-Technics herstelling.
Verhuur vriesmeubel koeltoog koelvitrines koelkamers vriezers.
Bent u een particulier, bedrijf, supermarkt, event organisator, standbouwer of een institutie die op zoek is naar frigo's, diepvriezers, koeltoog koelkamers, vriezkamers om zijn producten vers te bewaren en op een aantrekkelijke wijze te presenteren in België of in het buitenland.
KliMAX Comfort Airconditioning Diepenbeek Hasselt Inforegio.be.
Anderzijds zijn we actief in koel en vriestechnieken; tot onze klanten behoren restaurateurs, bakkers, winkels en snackbars. Wij plaatsen en herstellen koeltogen, wandkoelingen, koelwerkbanken en koelcellen. KliMAX Comfort is in 2012 opgericht te Hasselt en is midden 2015 verhuisd naar Diepenbeek.

Contacteer ons