Meer resultaten voor koeltogen

   
   
 
koeltogen
Professioneel gekoelde bakkerij koeltoog Ardennes 1150 mm.
Gekoelde bakkerij koeltoog Ardennes 1150 mm. Deze gekoelde bakkerij koeltoog Ardennes 1150 mm is ontworpen voor gebruik in broodjeszaken, snacks, patisseriezaken maar vooral voor in bakkerijen. De gekoelde bakkerij koeltoog Ardennes 1150 mm is voorzien van statische koeling en een ingebouwde compressor.
kassasysteem
Zo kies je de perfecte koeltoog voor jouw frituur.
Zo kies je de juiste koeltoog voor jouw frituur. 10 januari 2016 Koeltogen David Petit. Elke frituur heeft een koeltoog. Bovendien staat deze vlak voor je klanten. Je maakt dan ook best een weloverwogen keuze wanneer je een koeltoog selecteert voor jouw frituur.
Pensioensparen
Koeltoog.
De combisteamer werd correct geleverd en werkt perfect.Hopelijk blijven jullie mede uitkijken naar duurzaam materiaal voor particulier gebruik.In dat geval zal je aan mij een trouwe klant hebben. U bevindt zich hier: Start Producten Koelen vriezen Koeltoog. Prijs artikel Aflopende volgorde.
Slotenmaker
Koeltogen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Koel vriesinstallaties Industriële commerciële. 44 resultaten voor koeltogen. Rue de Bruxelles 297B, 1480 Tubize. Koel vriesinstallaties Industriële commerciële. Koel vriesinstallaties Industriële commerciële. Bezoek onze webpagina. 2 JP Service. Brandstraat 40, 9120 Vrasene Beveren.
hifi laarne
Koeltogen Airquality.
Airquality heeft oplossingen op maat. De Gamko koeltogen zijn ontwikkeld om producten zoals sandwiches, gebak en frisdranken te koelen en te presenteren voor verkoop. Dankzij een uitstekende koelmachine en een optimale luchtcirculatie, voldoen de Gamko koeltogen aan de hoogste HACCP-normen met betrekking tot een gelijkmatige lage temperatuur door de gehele vitrine.
ipad toetsenbord
Costan koeltogen: verschillende afmetingen en met hoekstukken.
Home Sabcobel Winkelkoeling Industriekoeling Service Projecten Jobs Contact Mijn Sabcobel. Onze exclusieve fabrikant, Costan, biedt modellen koeltogen met uiteenlopende opties. Zo zijn er speciale uitvoeringen voor vers vlees en warme maaltijden. De koeltogen van Costan zijn beschikbaar in verschillende lengtes, van 093, tot 375, meter.
Horeca horecamateriaal koeltogen.
De Gamko koeltogen zijn ontwikkeld om producten zoals sandwiches, gebak en frisdranken te koelen en te presenteren voor verkoop. Dankzij een uitstekende koelmachine en een optimale luchtcirculatie, voldoen de Gamko koeltogen aan de hoogste HACCP-normen met betrekking tot een gelijkmatige lage temperatuur door de gehele vitrine.
KOELTOGEN GEVENTILEERDE KOELING Diamond.
U bent hier KOELING VITRINETOONBANKEN/BEENHOUWERIJ VISHANDEL TRAITEUR BUFFALO. BS35/VV Koeltogen geventileerde koeling. Vorige Volgende mm BxDxH: 3500x1040xh1285. T: 0 2. Volt: 230/1N 50Hz. Deco: zijwanden in ABS grijs, anti-caddy stootlijst grjis. Ontworpen voor de uitstalling van vers vlees, of elk ander voedingsproduct.
Koeltoog kopen voor uw zaak Malmac Koeling.
Professionele koeltogen op maat. Wilt u uw producten aan de man brengen? Dan doet u er goed aan om een koeltoog te kopen. Onze koeltogen zijn van professionele kwaliteit, net zoals de gekende koeltogen die u tegenkomt bij slagers, ijsboeren of vishandelaars.
Koeltogen Asogem Equipment-realisatie van grootkeukens en koelinrichtingen.
Asogem Equipment is specialist in het plaatsen van koeling en kan het lawaai reduceren door de groepen op afstand te plaatsen. Wens je meer informatie over koeltogen, kijk dan op de site onder koeling koeltogen. voor contact of een vrijblijvende offerte webcontact@asogem-equipment.be.
Koeltoonbank / koeltoog kopen? GRATIS verzending Horeca world.
Koeltoonbanken in diverse afmetingen. De gekoelde en geventileerde toonbanken van Horecaworld zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo koopt u in onze webshop een mobiele koeltoonbank van 100 centimeter, maar kunt u in ons aanbod ook grotere koeltoonbanken vinden van bijvoorbeeld 250 centimeter.

Contacteer ons