Resultaten voor koeltogen

   
   
 
koeltogen
Koeltoog Koeltoog Koeltoog Horeca Horeca Horeca Transacties Transacties Transacties 2dehands.be. 2dehands.be. 2dehands.be.
Koeltoog horeca type Amalia deluxe. Heel goed verzorgde koeltoog, geplaatst en gecontroleerd door erkende topspecialist uit de regio. In zeer goede staat. 3meter 10, ingebouwde. 19 maart 2019 1702: Brugge. Koeltogen / industriële vaatwas /. Grote koeltoog kleine wandkoeler te koop.
Herstellingen van horecatoestellen Van Weert Service.
VWS TechnicS staat voor u klaar met een betrouwbare service die beschikbaar is door heel België. VWS TechnicS beschikt over een eigen werkplaats waar al uw toestellen onder professioneel toezicht worden behandeld. Of het nu om een spoedreparatie of periodiek onderhoud gaat, uw apparatuur is bij ons in goede handen.
Koeltoog.
Uitstalvitrine voor roomijs, 10 bakken 5 Lit, met reserve RUMBA 10 PLUS. Uitstalvitrine voor roomijs, 10 bakken. Gekoelde Vitrinetoonbank statisch met gebogen ruiten SG30B/A1. 3000 x 1195 x H 1175 mm. Uitstalvitrine voor roomijs, 13 bakken 5 Lit, met reserve RUMBA 13 PLUS.
Veiling Koeltogen FaillissementsDossier.be.
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.
Koeltogen Antwerpen Linacold.
Koeltogen die verse producten etaleren. Linacold verkoopt verschillende soorten koelkasten en koeltogen in Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende koeltechnieken en bieden met onze producten topkwaliteit aan. Alle horecabedrijven, warenhuizen, slagers en commerciële bedrijven kunnen een beroep doen op onze expertise en knowhow.
Home.
Koeltogen Archieven Frigo Noël David.
Deze toonbank zorgt ervoor dat je producten heerlijk vers blijven, maar heeft ook een visuele functie. De toonbank staat meestal centraal, krijgt veel aandacht van je klanten en bepaalt daardoor mee de uitstraling van je zaak. Op vlak van design is er.
Inrichting bakkerij Integral Totaalinrichting voedingswinkels.
Verleid uw klanten met een aantrekkelijke presentatie van uw brood, patisserie en lekkernijen in uw toonbank en een aangenaam interieur. Prettig om erin te werken en nog leuker om erin te kopen. Functioneel, ergonomisch en energiezuinig; maar royaal in presentatie en sterk in verleiding. Uw winkelinrichting als totaalproject. Wij luisteren naar uw wensen inzake sfeer en functie en adviseren u omtrent indeling en materiaalkeuze. U maakt kennis met onze productieateliers voor het maatmeubilair en kunt er de laatste details bijsturen. Ook op de werf zelf wordt u bijgestaan en verzorgt Integral de coördinatie tot en met oplevering. Maatwerk: van koeltoonbank tot koekentorens. Brood, banket, patisserie, taarten of chocolade kunt u op een boeiende en persoonlijke wijze presenteren. Voor elk van deze producten fabriceert Integral immers de optimale koeltoonbank volledig op maat. Aangevuld met vaste of mobiele broodrekken en talrijke handige koekentorens, beschikt u over vele mogelijkheden voor de presentatie van uw waardevolle banketproducten.
FrituurConsulting voor frituurinstallaties, koeltogen.,
We verkopen frituurinstallaties in België en Noord-Frankrijk. Wij zijn officiële verdeler van De Meester en beschikken over allerlei topmerken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een totaalproject, koeltogen, inrichting, frietspanders, inoxcleaners, producten om uw potten in optimale omstandigheden te onderhouden.
Koeltoonbank nodig? Koelingoutlet.be THEBO.
Bekijk alle Koelwerkbanken vrieswerkbanken. Bekijk alle Koeleilanden vrieseilanden. Blast chillers blast freezers. Blast chillers blast freezers. Bekijk alle Blast chillers blast freezers. Bekijk alle Wandkoelingen koeltoonbanken. Bekijk alle Consumptieijs ijsblokjes. Professionele koelkasten, vrieskasten en andere koeling! Blast chillers blast freezers.
Koeltogen Asogem Equipment-realisatie van grootkeukens en koelinrichtingen.
Asogem Equipment kan uw bakkerij of slagerij inrichten naar de ruimte en de noden die u heeft. In samenspraak met de klant maken wij een offerte en schetsen wij de inplanting van de toestellen. Afhankelijk van uw budget kunnen wij u diverse lijnen voorstellen. De groepen van de meeste gekoelde togen kunnen op afstand geplaatst worden, waardoor het geluid en de afgifte van warmte gereduceerd wordt. De toestellen zijn in verschillende kleuren en uitvoering mogelijk. Wens je meer informatie over een koeltoog, kijk dan op de site onder koeling koeltogen.

Contacteer ons