Resultaten voor horeca app

   
   
 
horeca app
Kassasysteem horeca Vind de beste software bij Appwiki.
De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig een volledig kassasysteem software te installeren op elk Android apparaat. Proefperiode: Probeer de demo 14 dagen gratis!
kassasysteem horeca ipad
Kassasysteem horeca? Vind de beste kassa software bij Appwiki.
Een enkele licentie voor een kassasysteem horeca is al genoeg om in meerdere filialen voor een optimale ervaring te zorgen; horeca systemen op diverse locaties kunnen namelijk ook gewoon met elkaar worden verbonden. Een iPad kassa. Het belangrijkste dat je uit je kassasysteem wilt halen is dat je natuurlijk een goed overzicht krijgt van bestellingen en actuele gasten. Zo kun je jouw bediening voorzien van een iPad en een kassa app.
Vuilzakhouders
Apps voor horecaondernemers Foodbrigade. Apps voor horecaondernemers.
Cashr is een horeca kassa app waarmee ze in 2016 al op de Horecava stonden. Download de app en je kunt direct aan de slag. Je kunt printers, kassas en runners aansluiten op de app, zodat gasten ook tijdens piekmomenten snel en veilig kunnen afrekenen.
grein alarmsystemen
Gentse horeca-app verovert wereld Gent Het Nieuwsblad.
We hebben elkaar veel te bieden, zegt Zhong Yuan Xu. Met zijn kameraad Jan Hollez begon hij in 2012 Posios, een bedrijfje dat via een app horecazaken van een kassa op tablets voorziet. Als de ober uw bestelling op zijn iPad opneemt, is de kans heel groot dat het om de app van Posios gaat.
afbetaling
Download HAPP voor android Horeca-APP.
Of u maakt gebruik van de QR-code. Scan de code hieronder en u wordt automatisch doorverwezen naar de plaats waar u de app kan downloaden en installeren. hiervoor dient u wel een een app op uw smart phone te hebben die een QR-cde kan scannen.
ontslag
Bezorg jezelf een drukke kerst met je zelf gebouwde horeca-app Emerce.
Het maken van apps werkt bij AppMachine met bouwblokken: voorgeprogrammeerde onderdelen die je naar wens kunt vormgeven en aanpassen. Scan je site, kies je bouwblokken met een drag en drop-systeem, design je app, bekijk alles live en publiceer en promoot je app binnen enkele uren of dagen.
Tentenverhuur
West-Vlaamse app maakt tijdelijke tewerkstelling eenvoudiger Jobat.be.
Met Booku hebben de West-Vlaamse starters Dieter Vanthournout en Thijs Noyen een app ontwikkeld waarmee vooral horecazaken en evenementenorganisatoren op een eenvoudige manier tijdelijke werknemers kunnen rekruteren en inplannen. De app lijkt op precies het juiste moment te komen, nu vorige maand het systeem van flexi-jobs voor de horeca werd ingevoerd.
Nieuwe app helpt je op café of restaurant gaan Herentals Gazet van Antwerpen.
25/01/2013 om 2106: door Marc Helsen. Herentals De horeca krijgt een extra steuntje in de rug in de vorm van een mobiele applicatie: HAPP. Met deze nieuwe app vind je eenvoudig horecazaken in Vlaanderen én kan je bovendien genieten van horecapromoties.
HOREPA: HORECA, RESTAURANT, KANTINE en GROOTKEUKEN APPARATUUR informatie website en internetwinkel.
Beveiligings materiaal voor de Horeca. Wij zijn o.a. EMGA, Diamond, Euromax, Whirlpool, KitchenAid, Sanyo, panasonicFaema, Afinox, Arnea, Brema, Celltherm, Derby, Esta, Framec, Santos, Combi Steel, Scaiola, Robot-coupe, Rex-royal, Remmer, Cafema, BistroBezzera, MBM, Lamber, Toin, Tecfrigo, Convotherm, CaterChef, Gisowatt, Icetronic, Stilver, Rancilio, Pavoni, Kundo, Techno-Lam, VBM, Moel, Cri-Cri Culion, SMEG. Bak grill platten. Fornuizen / ovens. Tosti broodr oosters. Koeling / vriezers.: Koel en vriescellen. Koffie / Heetwater. RVS GN bakken. CO melder alarm. Cutter / molens. Mixer / Mengers. Stoelen, tafels krukken. Terras Caf Restaurant. ECO party tenten. Geld detectie app.
Bardoggy krijgt nominatie voor horeca-app Computable.nl.
Jurylid Geke Rosier. Een online platform voor cafés, clubs en kroegen met als doel de omzet van deze horecagelegenheden te verhogen. Dat was het idee van de Mijdrechtse startup BarDoggy. Dit gebeurt met een online platform en app waar consumentenacties worden aangeboden.
Horeca Inspectiekaart Apps op Google Play.
Bekijk hoe veilig het door u gekozen bedrijf werkt met voedsel en hoe het staat met de hygiëne en het voorkomen van ongedierte. De Horeca Inspectiekaart toont de resultaten van de inspecties van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit en biedt de mogelijkheid als consument een melding door te geven. De resultaten kunnen getoond worden op basis van.: De huidige locatie. Plaatsnaam en adres. De resultaten zijn ook te bekijken op. 270 in totaal. Wat is er nieuw. Vanaf nu kunt u ook de inspectieresultaten van horecagelegenheden in Rotterdam zien. Enkele technische verbeteringen en bugfixes. 26 februari 2018. 4.3 en hoger. Beoordeling van content. Markeren als ongepast. Google Commerce Ltd. Franklin van Velthuizen. De beste manier om droog te blijven. Je uitslagen, programma en standen in dé app voor amateurvoetballend Nederland.

Contacteer ons