Op zoek naar horeca app?

   
   
 
horeca app
SloQ Direct horeca korting bij jou in de buurt.
De horeca is een leuke sector die mij zakelijk en persoonlijk aanspreekt. Ik ga zelf ook regelmatig met vrienden ergens wat drinken. Ik ben zelf meer een bezoeker van vooral vaste plekken en SloQ is een mooie manier om andere plekken in Den Bosch te willen gaan bezoeken. Ook ga ik weleens naar andere steden waar ik de weg niet ken en dan zou SloQ een handige app zijn.
horeca kassa software
Download HAPP eenvoudig en snel Horeca-APP.
Kies hieronder het besturingssysteem van je smartphone en druk op de link. Zorg er wel voor dat je toegang geeft tot jouw locatie dit vind je bij instellingen op je smartphone. Installeer net zoals 5.000 andere gebruikers HAPP op je smartphone en ga goedkoper uit eten!
auto-verkopen-belgie.be
horeca app
Google Play badge App Store badge. Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
https://www.hygiene-shop.be/nl/handdrogers/accessoires/
Nieuwe app helpt je op café of restaurant gaan Herentals Gazet van Antwerpen.
De horeca krijgt een extra steuntje in de rug in de vorm van een mobiele applicatie: HAPP. Met deze nieuwe app vind je eenvoudig horecazaken in Vlaanderen én kan je bovendien genieten van horecapromoties. Een extra reden dus om een HAPP te gaan eten.
simulatie hypothecaire lening
Passie voor Horeca AppEvent Als je voor apps bent! AppEvent Als je voor apps bent!
SVH Stichting Vakbekwaamheid Horeca is hét aanspreekpunt voor alles wat komt kijken bij starten, leren, werken en ondernemen in de horeca. Passie voor Horeca downloaden in de App Store. Meer informatie op de website van ontwikkelaar WM-Innovations. app, App Store, Gratis, Passie voor Horeca, WM Innovations.
Horeca bestel app, iets voor jouw horecazaak? by Robbert Bregman Medium.
Het voordeel hiervan is dat jouw gasten niets hoeven te downloaden om de horeca bestel app te gebruiken. Het nadeel is wel dat jouw gasten de weblink moeten onthouden of dat jouw gasten iedere keer opnieuw een code moeten scannen om gebruik te maken van jouw horeca bestel app.
De Horeca Blog Deze 6 apps moet je als horeca-ondernemer echt hebben!
De Horeca Bazaar ging op onderzoek uit en nam de zes meest relevante horeca-apps onder de loep. Untappd: dé speciaalbier-app. De ondernemers die vele speciaalbieren schenken, kennen Untappd ongetwijfeld. Deze van origine Amerikaanse app wordt gebruikt door vele lees: 7 miljoen speciaalbier-liefhebbers.
Apps voor horecaondernemers Foodbrigade. Apps voor horecaondernemers.
Cashr is een horeca kassa app waarmee ze in 2016 al op de Horecava stonden. Download de app en je kunt direct aan de slag. Je kunt printers, kassas en runners aansluiten op de app, zodat gasten ook tijdens piekmomenten snel en veilig kunnen afrekenen.
Mario Vleugels lanceert de HAPP, een App voor de horeca Nieuws dat je raakt. 24/24u Nnieuws.be.
Home Nieuws Mario Vleugels lanceert de HAPP, een App voor de horeca. Mario Vleugels lanceert de HAPP, een App voor de horeca. Door: Herman Gezelle. Mario Vleugels heeft nog maar eens iets nieuws uitgewerkt om de horeca nieuwe impulsen te geven.
Restoranto: restaurant-app om korting te geven op rustige momenten Misset Horeca.
Leqqr Leqqr online food ordering.
Zo krijgen we steeds minder telefoontjes, zijn de wachtrijen in de zaak minder en is er minder handeling aan de kassa door onze medewerkers. We hebben nu meer handjes vrij in de keuken. aldus Johan Gjaltema. Lees het hele verhaal. Leza Horeca Winkel Management.

Contacteer ons