Meer resultaten voor horeca kassa

   
   
 
horeca kassa
kassa horeca - Geregistreerd kassasysteem Witte kassa.
Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftli geen hindernis zijn.
Home Hendrickx NV.
Selecteer jouw type zaak. Een professionele kassa die meegroeit met uw bedrijf! Bij Hendrickx leveren we sinds 1981 kassa's' en afrekensystemen op maat van de handelaar. Intussen hebben we duizenden actieve klanten in voornamelijk horeca, fastfood, bakkerijen en diverse retail-omgevingen. meer informatie
speelgoed kassa
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Met een paar aanrakingen op het scherm worden alle bestellingen nauwkeurig bijgehouden en doorgegeven en is het tegelijkertijd eenvoudig om voor elke tafel een gedetailleerd kassa ticket af te drukken. Onze kassasystemen laten toe om volledig te focussen op de bediening van uw gasten zonder u zorgen te moeten maken over het kassasysteem. Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen.
toyota reachtruck
Eerst hulp voor horeca, dan pas witte kassa Bart Tommelein.
14 January 2015 2 Comments. In Het Laatste Nieuws van woensdag 14 januari bracht Staatssecretaris Bart Tommelein een boodschap aan horeca én coalitiepartners: De witte kassa wordt op 1 januari 2016 niét ingevoerd als tegen dan de begeleidende maatregelen niet klaar zijn.
prijs gevelreiniging
Horeca kassa Horeca Transacties 2dehands.be.
Kassa Toshiba touch screen met printer voor horeca info 0479 34 92 01. 4 mei 2019 0921: Oostende. Pro Kassa voor horeca touch screen ingebouwd printer. Kassa voor restaurant of horeca zaak Perfecte staat UnTill kassasysteem staat er op licentie te vernieuwen info 0479 34 92 01.
lening bank
HORECA Kassasystemen.
Indien u behoeft heeft aan meer dan alleen de kassa helpen wij u graag verder met Nostradamus, denk hierbij aan het plannen van uw horeca personeel, reserveringen en zelfs de inkoop dat nooit meer wordt als voorheen, hoe simpel kan het zijn.
schoonmaakbedrijven
Een horeca kassa kopen: de checklist Lightspeed.
Gratis horeca tools. Gratis retail tools. Relevant nieuws en nuttige tips voor ondernemers. Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox. Schrijf u uit wanneer u wil. Een horeca kassa kopen: de checklist. Door Athena De Belder.
apple belgie
Witte kassa maakt horeca plots rendabel: sector vierde meest. Gazet van Antwerpen.
Witte kassa maakt horeca plots rendabel: sector vierde meest winstgevende in Antwerpen. 24/01/2018 om 0400: door Christof Willocx. De horeca is een van de meest winstgevende sectoren van de provincie Antwerpen. Dat blijkt uit de kmo-barometer van ondernemersorganisatie Unizo en het handelsinformatiekantoor Graydon.
sim only abonnement vergelijken met internet
Horeca kassasysteem Beste kassasystemen voor de horeca.
De rol van de kassa in de horeca is daarmee fundamenteel veranderd, en voor slimme ondernemers liggen er grote kansen om meer omzet en meer winst te boeken. Simpelweg met een nieuwe kassa! Ontwikkelingen van horeca kassasystemen. Witte Kassa voor de horeca.
simulatie hypotheek
Ecash Horeca Kassa Software.
De bestellingen die ingevoerd worden op de kassa worden direct geprint in de keuken en bar. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt en weet iedereen wat hem of haar te doen staat. In een oogopslag zien u en uw medewerkers welke tafels voorzien zijn en welke klanten nog op bediening wachten. De plattegronden zijn eveneens handig om in de gaten te houden welke tafels al een rekening hebben gekregen en welke willen betalen. Herinnering voor upsales. Het ECash systeem is dusdanig gebouwd dat na een vooraf ingestelde tijd een tafel van kleur verandert. Dit is het teken voor de bediening om te vragen of de klant nog wat wil bestellen. Uit ervaring is gebleken dat deze tool een flinke omzetboost oplevert. Ecash Horeca Kassasoftware.
aluminium ramen
Geregistreerde kassa horeca: nieuwe circulaire met toepassingsmodaliteiten in werking op 1 december 2017 Wolters Kluwer.
Geregistreerde kassa horeca: nieuwe circulaire met toepassingsmodaliteiten in werking op 1 december 2017. Geregistreerde kassa horeca: nieuwe circulaire met toepassingsmodaliteiten in werking op 1 december 2017. 2017/C/70 betreffende het geregistreerde kassasysteem. In het Belgisch Staatsblad van 21 november 2017 verscheen de langverwachte circulaire over de toepassingsmodaliteiten van het geregistreerd kassasysteem GKS in de horeca.
Kritiek Rekenhof op gebruik witte kassa in horeca valt niet in goede aarde.
23 mei 2019 Uitbreiding voor Lodge Hotel Heverlee Hotellerie. 23 mei 2019 KFC gaat samen met Benelux Food Group Ondernemen. zoeken naar: Zoeken. Home Algemeen Kritiek Rekenhof op gebruik witte kassa in horeca valt niet in goede aarde Kritiek Rekenhof op gebruik witte kassa in horeca valt niet in goede aarde.

Contacteer ons