Resultaten voor black box horeca

   
   
 
black box horeca
horeca blackbox: alle info.
Zoeken naar: Zoeken. horeca blackbox: alle info. horeca blackbox: alle info. 7 november 2012 3 december 2012 alain. Volgende link geeft alle nodige info omtrent de nieuwe blackbox binnen de horeca: http//www.horecablackbox.be/images/stories/horeca-kassa.pdf.: BTW Directe belastingen blackbox horeca Berichtnavigatie. PREVIOUS POST Previous post: Maximumbedrag niet-proportionele btw-boeten verdubbeld.
b2b marketing
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca: de voor en nadelen Geldblog.be: Geldblog.be.
Posted on 20 feb in Horeca. Vanaf januari 2014 moet horeca-gebruikers gebruik maken van een geregistreerde kassa. De overheid wenst op deze manier onder andere zwartwerk tegengaan, maar ook fraude moet zo worden vermeden. Wat houdt dergelijke elektronisch kassasysteem precies in en wat zijn de voor en nadelen voor horeca-gebruikers? Hieronder vindt u alvast een beknopte uitleg. De geregistreerde kassa toegelicht. Het geregistreerde kassasysteem ook wel GKS genoemd is een geheel dat bestaat uit een kassa, een controlemodule en tot slot een gepersonaliseerde kaart of Vat Signing Card ook wel VSC genoemd of smartcard. Vanaf 1 januari dit jaar verdwijnt het btw-briefje en dienen alle horeca-uitbaters, zoals restaurants en tavernes, dergelijke elektronische geregistreerde kassa te hebben. Deze kassa print uw rekening uit, zoals u dit gewend bent. Alleen wordt deze niet meer vergezeld van een btw-bonnetje, aangezien dit meteen in de rekening vervat zit. Het kassaticket, dat dus tegelijkertijd dient als btw-briefje, krijgt een persoonlijk nummer toegewezen dat word opgeslagen in de zogenaamde black box of zwarte doos van de kassa in kwestie.
kbc
BLACKBOX Kassasystemen.
Op 1 januari van elk daaropvolgend jaar, maakt elke horeca uitbater die beoogd wordt door de black box-reglementering en die nog geen kassa met black box gebruikt omdat het tot op heden na toepassing van de 10%-regel niet verplicht was, de berekening voor het voorbije kalenderjaar.
mazouttank keuren
Black box voor de horeca: wat betekent het voor u? Eureka Solutions.
Sancties in verband met de black box. Sommige horeca-uitbaters stellen zich de vraag waarom ze een speciale black box voor de horeca eigenlijk nodig hebben. Niet alleen is het voor uzelf simpel om alle transacties na te kijken, u heeft deze black box ook nodig om de wetgeving hierrond na te leven.
zonnepanelen brecht
Black Box: amendes salées pour des établissements du secteur Horeca.
La black box, cette boîte noire connectée à la caisse enregistreuse, a pour objectif de lutter contre la fraude fiscale et le travail au noir dans le secteur Horeca. Depuis le mois de juillet 2016, les établissements, qui remplissent certaines conditions, sont dans l'obligation' d'être' équipés de ce système de contrôle, sous peine de recevoir une amende.
reachtruck theorie oefenen
K-box Horeca caisse certifiée-gecertificeerde kassa Eutronix.
K-box Horeca is DE all-in-one, compacte witte kassa met touchscreen om goedkoper de belgische wetgeving na te leven. K-box Horeca is gecertificeerd door het Ministerie van Financiën., Clean Cash SC-B certified module boîte noire zwarte doos. cashdrawer 3S-423 black, slot and 12V only, 405x423x100.
boxspring
Administratieve instructies / 2017-4 De bijdrageverminderingen De structurele vermindering en de doelgroepverminderingen Vaste werknemers in de horeca.
Voor alle personeelsleden die werken in een vestigingseenheid waar er een horeca-activiteit wordt uitgevoerd in de brede zin van het woord dus ook voor werknemers die niet ressorteren onder het paritair comité van de horeca dagelijks begin en einduur van de aanwezigheid registreren via het geregistreerd kassasysteem of het alternatieve systeem van aanwezigheidsregistratie ASA.
pizza met
Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca.
Horeca Vlaanderen heeft gereageerd dat het goed is dat er eindelijk meer duidelijkheid komt, maar dat de lastenverlaging zoals ze nu voorligt volstrekt onvoldoende is. Het uitstel van de invoering van de kassa verandert daar niets aan maar geeft wel meer tijd om nieuwe maatregelen te bekomen.
boekhouding vzw
Een black box kassa of geregistreerde kassa voor de horeca.
Weegschalen Kassasystemen Voedingsmachines. Black box horeca. MOET IK EEN GKS GEBRUIKEN? GKS Geregistreerde kassa of witte kassa. Recent verscheen het nieuwe artikel 21bis van het KB nr. 1, ter vervanging van het door de Raad van State vernietigde artikel. Daaruit volgt dat vanaf 1 juli 2016.:
loodgieter jabbeke
GKS Het Geregistreerd Kassasysteem Het Geregistreerd Kassasysteem FOD Financiën.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. Vous êtes U bent. Information générale Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken?
leningen berekenen
Witte Kassa Cloudpos.
Vraag ons prijs voor POS Terminals, Kassas, printers, geldlades, betaalterminals, wifi-netwerk installatie, zowel in budget als in high-end klasse. Als horeca bedrijf kan je bij ons ook terecht voor de zwarte doos, de blackbox, maw het Witte kassa systeem dat verplicht is vanaf 01/01/2015 in vele horeca zaken.
film

Contacteer ons