Zoeken naar black box horeca

   
   
 
black box horeca
black box horeca - Touchscreen Horeca nodig?
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
AST uw oplossing voor elk kassasysteem AST.
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
beste kassasysteem horeca
Nieuwe regels voor horeca.
Hoe ver staat u met de witte kassa? Rechtszaken voor hardleerse horeca 02/03/2015. IKEA gaat helemaal voor witte kassa 07/02/2015. Audenaert op Witte kassa met bad box. Alexandre Verhoeye op Witte kassa met bad box. Cuvelier Filip op Witte kassa met bad box.
fiscalist
Horeca Blackbox horeca-oostkust.be.
22 April 2015 Persmededeling. Home pagina Vzw Horeca Brugge Ommeland. Nieuws Horeca Brugge. Nieuwsbrief Horeca Brugge. HORECA TER ZAKE 2016 05. HORECA TER ZAKE 2016 04. HORECA TER ZAKE 2016 03. HORECA TER ZAKE 2016 02. HORECA TER ZAKE 2016 01.
Slotenmaker
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
Specifieke zaken in de Horeca. Specifieke zaken in detailhandel. Geregistreerde kassa Blackbox. Het begrip Geregistreerd KassaSysteem GKS staat voor een kassasysteem dat door de FOD financiën is gecertificeerd. Het bestaat uit een kassasysteem, een printer en een FDM Fiscale Data Module / BlackBox.
lease
De witte kassa: wel of niet verplicht in uw zaak? Beslis zelf!
De witte kassa, ook wel de geregisteerde kassa genoemd, is een controlemechanisme van de fiscus om fraude en zwartwerking in de horeca tegen te gaan. Het kassasysteem bestaat uit.: Een gecertificeerde kassa. Een controlemodule of black box. Een gepersonaliseerde kaart de VAT Signing Card of smarcard.
macbook pro 2015
GKS Het Geregistreerd Kassasysteem Het Geregistreerd Kassasysteem FOD Financiën.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. Vous êtes U bent. Information générale Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken?
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca Vlaanderen.be.
Vergunningen en regelgeving. Geregistreerde-kassasysteem in de horeca. Lees deze pagina voor. Om btw-fraude tegen te gaan, moeten bepaalde horecazaken met een witte kassa werken. Het geregistreerde-kassasysteem GKS houdt alle bewerkingen bij die in de kassa worden ingevoerd. een controlemodule black box.
Geregistreerde kassa met Blackbox voor Horeca.
Om te zien of u wel zo'n' black box in huis moet halen, is de 10%-regel van belang. Bestaat meer dan 10% van uw horecaomzet uit voeding, dan moet u alle verkopen registreren in een elektronische kassa mét black box.
Blackbox Horeca Transacties 2dehands.be.
zwarte doos horeca. Vande Velde Andy. cleancash sc-bt blackbox voor horeca gekocht uit faling bieden. De fiscale module CleanCash registreert alle kassatransacties. 3 september 2018 1231: Nieuwpoort. Pack Registreer kassa SAGA Touch Black Box. Automatische vertaling van de aankondiging /!
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca Lightspeed.
Lightspeed beschikt over Lightspeed" Restaurant, een geregistreerd kassasysteem incl. black box met certificaat, waardoor u uw zaak beter kan beheren en u volledig aan de wet voldoet. Onze partners helpen u graag bij de installatie van het volledige kassasysteem. Iedere ondernemer in de horeca die meer dan 25.000 euro omzet per jaar uit restaurantdiensten behaalt, dient een geregistreerde kassa te hebben voor het verstrekken van een kasticket aan de klant.

Contacteer ons