Op zoek naar black box horeca?

   
   
 
black box horeca
black box horeca, gks.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Nieuw toestel gecertificeerd 21/12/2016. Foodretailers voldoen aan regelgeving 10/07/2016. Nieuwe wetgeving nu officieel 24/06/2016. Minder witte kassas 23/12/2015. Hoe ver staat u met de witte kassa? Rechtszaken voor hardleerse horeca 02/03/2015.
ipad kassa
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca: de voor en nadelen Geldblog.be: Geldblog.be.
Posted on 20 feb in Horeca. Vanaf januari 2014 moet horeca-gebruikers gebruik maken van een geregistreerde kassa. De overheid wenst op deze manier onder andere zwartwerk tegengaan, maar ook fraude moet zo worden vermeden. Wat houdt dergelijke elektronisch kassasysteem precies in en wat zijn de voor en nadelen voor horeca-gebruikers? Hieronder vindt u alvast een beknopte uitleg. De geregistreerde kassa toegelicht. Het geregistreerde kassasysteem ook wel GKS genoemd is een geheel dat bestaat uit een kassa, een controlemodule en tot slot een gepersonaliseerde kaart of Vat Signing Card ook wel VSC genoemd of smartcard. Vanaf 1 januari dit jaar verdwijnt het btw-briefje en dienen alle horeca-uitbaters, zoals restaurants en tavernes, dergelijke elektronische geregistreerde kassa te hebben. Deze kassa print uw rekening uit, zoals u dit gewend bent. Alleen wordt deze niet meer vergezeld van een btw-bonnetje, aangezien dit meteen in de rekening vervat zit. Het kassaticket, dat dus tegelijkertijd dient als btw-briefje, krijgt een persoonlijk nummer toegewezen dat word opgeslagen in de zogenaamde black box of zwarte doos van de kassa in kwestie.
black box kassa
Geen geregistreerde kassa? Dan riskeert u deze boetes.
Een GKS houdt alle bewerkingen bij die in een kassa worden ingevoerd. Het systeem bestaat altijd uit een kassa, controlemodule black box en een gepersonaliseerde kaart, de VAT Signing Card VSC of smartcard. Deze onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op deze pagina vindt u een overzicht van gecertificeerde kassasystemen. Een GKS is verplicht voor traiteurs die regelmatig catering verzorgen en iedereen die in zijn horecazaak maaltijden ter plaatse aanbiedt. In de praktijk gaat het vaak om slagerijen, frituurketens, broodjeszaken, tearooms, ijssalons Als u jaarlijks minder dan 25.000 euro excl. btw omzet draait, dan geldt de maatregel niet. Afhaal en bedrijfsrestaurants blijven buiten schot. Zodra u over een geregistreerd kassasysteem beschikt, moet u dit ook aangeven. Via de website van de FOD Financiën kunt u uw onderneming, vestigingen met GKS en GKS-onderdelen registreren. Als u niet onder de verplichting valt, kunt u verder werken met het systeem van papieren btw-bonnetjes of vrijwillig een GKS installeren om zo te genieten van de daaraan verbonden voordelen zie eerder. Strenge boetes op nalatigheid. De fiscus ziet nauwlettend toe op de naleving van de btw-wetgeving in de horeca.
black
Witte kassa Blackbox FDM Kassa Systeem in de cloud.
De overheid wil met de geregistreerde kassa de omzet van de horeca zaken duidelijk in kaart brengen. Wie is verplicht om met een FDM te werken? Een FDM is verplicht voor elke horeca zaak waarvan minimum 25000 omzet uit maaltijden exclusief dranken en BTW ter plaatse komt.
seo content
Het geregistreerd kassasysteem blackbox in de horeca JuridischForum.be.
De horeca heeft het zo bont gemaakt de laatste 30 jaar van zwart werk en zwarte verkoop dat zo een kassa zich opdrong, en er zullen nog sectoren zijn waar dit zal ingevoerd worden, zeg zelf de horeca is de kampioen in zwart heeft zelf open en bloot toegegeven op de tv.
best vpn
Actua fiscaal boekhoudkundig en sociaal.
De gelegenheidswerknemers in de horeca zullen in de toekomst op voorhand perfect weten hoeveel zij netto zullen bijverdienen, omdat deze inkomsten vooraf aan 33% worden belast. Studenten zullen het statuut van gelegenheidsarbeid 50 dagen kunnen combineren met dat van studentenarbeid 50 dagen. Dit nieuwe statuut is niet gekoppeld aan de invoering van de kassa met black box en werd reeds ingevoerd op 1 oktober 2013.
geld lenen
Doelgroepvermindering vaste werknemers in de horeca-Federaal Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
De vermindering kan niet worden toegepast voor gelegenheidswerknemers in de horeca, zelfs voor de dagen waarop de bijdragen worden betaald op het reële loon of het normale forfaitair loon. Per kwartaal kan de werkgever kiezen voor welke werknemers hij de vermindering toepast.
cv onderhoud antwerpen
Witte Kassa Cloudpos.
Vraag ons prijs voor POS Terminals, Kassas, printers, geldlades, betaalterminals, wifi-netwerk installatie, zowel in budget als in high-end klasse. Als horeca bedrijf kan je bij ons ook terecht voor de zwarte doos, de blackbox, maw het Witte kassa systeem dat verplicht is vanaf 01/01/2015 in vele horeca zaken.
adwords
Horecasoftware Kassasystemen Devuyst te Halle.
bestelling uiterlijk 1 uur voor afhaling. Geregistreerde kassa Blackbox. Geregistreerde kassa Blackbox. Alle kassa's' die verkrijgbaar zijn bij Kassa Devuyst zijn blackbox compatibel. Wij verzorgen de registratie en de aanvraag van de VSC-kaart. Wacht niet langer en maak een afspraak!
keyword planner
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca Lightspeed.
Gratis horeca tools. Geregistreerd kassasysteem voor de horeca. Lightspeed beschikt over Lightspeed" Restaurant, een geregistreerd kassasysteem incl. black box met certificaat, waardoor u uw zaak beter kan beheren en u volledig aan de wet voldoet. Onze partners helpen u graag bij de installatie van het volledige kassasysteem.
filet
L'horeca' perd une bataille contre la black box L'Echo.'
Face à sa pire sécheresse depuis 60 ans, la Namibie vend ses animaux sauvages. Les petits actionnaires de Nyrstar portent plainte à la FSMA. Pairi Daiza à l'aube' d'une' nouvelle ère. Françoise Schepmans: Le" MR doit être plus collectif. L'horeca' perd une bataille contre la black box.
pop up tent

Contacteer ons