Meer resultaten voor black box horeca

   
   
 
black box horeca
black box horeca - Geregistreerd kassasysteem Witte kassa.
Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftli geen hindernis zijn.
horeca blackbox: alle info.
Zoeken naar: Zoeken. horeca blackbox: alle info. horeca blackbox: alle info. 7 november 2012 3 december 2012 alain. Volgende link geeft alle nodige info omtrent de nieuwe blackbox binnen de horeca: http//www.horecablackbox.be/images/stories/horeca-kassa.pdf.: BTW Directe belastingen blackbox horeca Berichtnavigatie. PREVIOUS POST Previous post: Maximumbedrag niet-proportionele btw-boeten verdubbeld. Klik hier
Website seo
Het doemscenario voor de horeca Sterck Magazine.
Op" dit moment heeft minder dan 1 procent van alle ondernemingen dat gedaan, zegt Filip Vanheusden, kersvers voorzitter van Horeca Vlaanderen, en uitbater van Het Borrelhuis en Kwizien in Hasselt. Dat" toont aan dat de compenserende maatregelen absoluut niet in verhouding staan tot de problematiek.
alarmsysteem
Home All Solution Technics.
Start jouw retail project Start jouw horeca project. Welkom bij All Solution Technics. Beoog je een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa? Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons!
Sea
De blackbox geregistreerde kassa hoe wat wanneer?
Indien de kassa en black box niet gecertificieerd is, loopt de horeca-uitbater een groot risico op problemen bij controle. De lijst met gecertificieerde toestellen zal terug te vinden zijn op www.horecablackbox.be Horeca Vlaanderen of www.geregistreerdkassasysteem.be FOD Financiën. Concreet betekent dat alles wat in het kassasysteem met black box wordt ingegeven, onherroepelijk geregistreerd wordt.
onderhandse lening voorbeeld belgie
BEDENKINGEN BIJ HOUDING HORECA FEDERATIE WALLONIE OMTRENT BLACKBOX Foodservice Alliance.
Na wat discussie over mogelijke herzieningen van de boekhouding, het verlaagd BTW tarief en rechten en plichten van ondernemers volgden bijzondere uitspraken van de Horeca Federatie zelf. De Federatie blijft ondernemers in horeca oproepen om zich te blijven verzetten tegen de geregistreede kassa.
reachtruck
Travail au noir dans lHoreca: la black" box" commence à porter ses fruits La Libre.
Travail au noir dans lHoreca: la black" box" commence à porter ses fruits. Abonnés François Mathieu Publié le mardi 05 juin 2018 à 07h54 Mis à jour le mardi 05 juin 2018 à 10h10. Secteur maudit, secteur pourri, secteur privilégié. On trouve tout et son contraire à lheure de commenter la situation du secteur Horeca aujourdhui.
Translate
Doelgroepvermindering vaste werknemers in de horeca-Federaal Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
De vermindering kan niet worden toegepast voor gelegenheidswerknemers in de horeca, zelfs voor de dagen waarop de bijdragen worden betaald op het reële loon of het normale forfaitair loon. Per kwartaal kan de werkgever kiezen voor welke werknemers hij de vermindering toepast.
sleeves
Witte kassa Horeca: de blackbox kassasysteem K-box.
Als de kassatickets van een gecertificeerde oplossing voortaan de traditionele btw-bonnetjes vervangen, is het dankzij de witte kassa k-box Horeca ook mogelijk om zeer snel een factuur aan te maken met vermelding van het btw-nummer van de klant, wat op het vlak van administratie een enorme tijdswinst betekent voor de uitbater.
Ramen
Witte kassa Blackbox FDM Kassa Systeem in de cloud.
En in 2015 zal er een gedoogbeleid zijn voor overtreders. Vanaf begin volgend jaar start de verplichte registratie voor horeca zaken die moeten overgaan naar het geregistreerd witte kassa systeem GKS alias kassa met zwarte doos. Binnenkort krijgen de horeca zaken hiervoor een herinneringsbrief van de fiscus.
prive lening simulatie
GKS Het Geregistreerd Kassasysteem Het Geregistreerd Kassasysteem FOD Financiën.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. Vous êtes U bent. Information générale Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken?
Witte kassa in de horeca.
Heb 30 jaar ervaring als leverancier in de horeca en er zal altijd zwart zijn, maar met de witte kassa word het iets moeilijker daar ieder werknemer elke dag in de kassa moet ingevoerd worden, natuurlijk kan je de vaste klanten geen bonnetje geven, dit word nu toch ook gedaan met de BTW bonnetjes.

Contacteer ons