Zoeken naar kassasysteem ipad

   
   
 
kassasysteem ipad
Een gratis kassasysteem voor de iPad - kan dat?
Loyverses software is verrassend compleet, maar ondersteunt alleen pinautomaten van SumUp en Zettle. Of er een gratis versie van de software voor je bedrijf bestaat, hangt onder andere af van het aantal kassas dat je nodig hebt en de gewenste functionaliteiten. Zettle: Populair kassasysteem met kaartlezer. Het Zweedse Zettle by PayPal was iZettle biedt eveneens een gratis kassa-app om een smartphone of tablet in een kassa te veranderen. Lees meer
tilroy.com
De opkomst van iPad pos kassasystemen - Businessbox.
Een recente ontwikkeling zijn de iPad pos kassasystemen. Hierover meer in dit artikel. De naam iPad kassasysteem geeft eigenlijk al aan wat de functie van het systeem is. Via een iPad kun je de klant een elektronische betaling laten doen.
rkassa.nl
Nappkin - iPad kassa voor de horeca.
Hebben jullie een proefabonnement? Om Nappkin te leren kennen kan je het beste de app downloaden uit de AppStore en een eigen account aanmaken. Er wordt dan automatisch een gratis Starter abonnement voor je aangemaakt. Met het Starter abonnement heb je de beschikking over alle functionaliteit van Nappkin. Je kan zo op je gemak kennis maken met alle mogelijkheden. Kan ik bij jullie een printer kopen? De hardware die je nodig hebt zoals iPads, printers, kassa-la etc moet je zelf aanschaffen. Je kan zo zelf de meest voordelige leverancier uitkiezen. De webshop Adivo heeft een speciale pagina gemaakt met alle apparatuur die geschikt is voor Nappkin. Voor iPads kan je terecht bij Apple of eventueel bij Forza voor een gebruikt exemplaar. Welke type pinterminals ondersteunen jullie? Je kan Nappkin koppelen met een SumUp terminal en de nieuwe terminals van CCV. Voordeel van SumUp is de geringe aanschafprijs en het interessante tarief bij lage transactiebedragen minder dan €15. Werkt Nappkin ook op een Android? Nappkin is alleen beschikbaar voor iPhones en iPads van Apple. Is een internet verbinding noodzakelijk? Nappkin slaat alle data in eerste instantie op de iPad zelf op.
Definitieve doorbraak van de iPad-kassa is een feit.
Doordat de toepassingen en mogelijkheden de afgelopen tijd zo sterk zijn uitgebreid, zijn we in gesprek met verschillende internationale ketens. De kracht van het Gastrofix-betaalsysteem steunt op de koppelingen met applicaties van andere softwareleveranciers. Het kassasysteem biedt een SaaS-oplossing Software as a Service. Hierdoor kan de kassa eenvoudig worden gelinkt met boekhoudsoftware, reserveringssystemen, betaalmethoden, inkoopsoftware, CRM en andere toepassingen. Gastrofix werkt met een API-omgeving, zodat andere partijen hun applicatie naar het iPad-kassasysteem kunnen 'toeschrijven. De kassa is bijvoorbeeld niet alleen gekoppeld met de bestaande banksystemen, maar ook Apple en Google Pay. We stellen de software open voor andere ontwikkelaars. We werken bijvoorbeeld intensief samen met aanbieders van loyaliteitsprogrammas, bezorgdiensten en natuurlijk met alle betaalaanbieders. Ondanks, of misschien wel juist dankzij, alle technische verbeteringen blijft de iPad-betaaloplossing van Gastrofix interessant voor de ondernemer met niet meer dan één vestiging, benadrukt Van Benthum. Een van de grote voordelen boven de traditionele kassasystemen is de hardware. Een iPad heb je al vanaf € 350.
Horeca - Eureka Solutions Kassa Systemen.
Gecertificeerd kassasysteem voor horeca. Modullo Easyshop is een gecertificeerd kassasysteem voor horeca dat gebruik maakt van de iPad. Het systeem is volledig aanpasbaar naar de behoeften van uw zaak. Het kassasysteem opereert volledig autonoom en onafhankelijk van internet connectie. Dit simpel en mobiel systeem zorgt voor een grote flexibiliteit zonder in te boeten aan gebruiksgemak. Eureka Solutions zorgt bij de installatie van uw kassasysteem tevens voor de koppeling met de zwarte doos. We zorgen voor de nodige communicatie van het Modullo kassas systeem naar de zwarte doos, om zo uw' '' witte kassa te cre ë ren.
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
iSoftliis exact wat je nodig hebt. Ketens Bedrijven met meerdere filialen: Hoe groot ook je onderneming wel mag zijn, iSoftlizorgt er voor dat alles realtime binnen handbereik is, en dit alles zeer eenvoudig en snel. Evenementen Catering: Een barbeque op locatie of een festival met enkele duizenden festivalgangers? iSoftlizorgt voor een oplossing op maat en sneller dan je denkt. Kan iSoftliook geavanceerde situaties aan? Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftligeen hindernis zijn. Als u in de loop van de dag uw gerechten of prijzen wenst aan te passen, zal dit direct en realtime op alle toestellen verwerkt zijn. Kunnen we iSoftli in één zaak tegelijkertijd op Windows en iPad of Android tablet gebruiken? Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser. Boek een iSoftli demo met een van onze experts, gratis en zonder verplichting.
iPad als kassa gebruiken? Het kassasysteem voor iedere tablet!
Het mailen van de digitale kassabon via je iPad kassa is erg simpel in het gebruik. Mis geen enkele klant. Ons tablet-kassasysteem voorzien we standaard van een basis backoffice. Ideaal voor de ondernemer die behoefte heeft aan eenvoud of eerst wil beginnen met een goede basis! Wil je meer dan alleen een eenvoudig afrekensysteem en ook essentiële klantinformatie verzamelen? Dan adviseren we je ons complete backoffice-systeem met voorraadbeheer te overwegen. Op die manier ben je in staat de inkoop en verkoop in de winkel en webshop nog meer te optimaliseren. Een volwaardige backoffice en kassa in één dus! Je winkel voldoet daarmee aan alle mogelijke voorwaarden om nog meer omzet te draaien. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of beheerder van een franchiseformule, SW-Retail begrijpt de vraagstukken waar jij als winkelier mee zit. Wij hebben ruime ervaring in de retail en weten echt wat er speelt. Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van logistiek, voorraadbeheer of assortimentsbeheer. Onze helpdesk helpt je graag verder, zodat jij op ieder moment het optimale uit je tablet-kassasysteem haalt. Alles direct goed geregeld. Je wilt uiteraard ook kassabonnen printen en barcodes scannen. Een tablet kassa alleen is dus niet voldoende.
Kassalade voor Shopify POS Shopify-helpcentrum. Shopify. Open Hoofdnavigatie. Homepage. Sluit Hoofdnavigatie. Facebook. Twitter. YouTube. Instagram. LinkedIn. Pinterest.
een compatibele iPad met iOS 12.5.1 of hoger, een iPhone met iOS 12.5.1 of hoger of een compatibel Android-apparaat met versie 7.0 Nougat of hoger. Als je wilt dat de kassalade automatisch na een transactie wordt geopend, heb je ook een compatibele bonprinter nodig. Ondersteunde kassaladen zijn te koop in de Shopify Hardware Store in de volgende landen.:
SPINpos iPad kassa: gemak voor tankstation, shop, bakery en carwash.
Dankzij de bewezen Apple technologie is de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van ons systeem erg hoog. Anders dan bij traditionele kassasystemen stuurt de iPad POS realtime transactiegegevens door aan het SPIN cloudplatform. Je ontvang daarmee real-time informatie over alle transacties binnen een tankstation. Op dit moment bevat de oplossing van Extendas al de meest vooruitstrevende technische functionaliteiten.
iPad kassa, het kasssasysteem voor de horeca Nuvopos.
Service en contractduur. Nuvopos biedt je 7 dagen per week ondersteuning online en telefonisch. Bovendien geloven wij niet in langdurige contracten wel in langdurige relaties: je sluit met Nuvopos een contract per kwartaal of -jaar. Benieuwd of hetNuvopos iPad kassasysteem geschikt is voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Je kunt ons bereiken via 0592-310578. Er zijn al tal van horecaondernemers die de voordelen van Nuvopos ervaren, enkele reacties van hen vindt jeop de klanten pagina. Café en bar. Desktop Pc kassa. Eisen aan kassasystemen. Prijsdoorbraak kassa software. Home Kassa-app Kassa hardware Tablet kassa iPad kassa.
Cash-it iPad kassa voor de iPad voor de bakkerij - Marti Orbak Software.
Bent u op zoek naar een complete kassa met minimale investering Cash-it, het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke kassasysteem voor de bakkerij is nu ook beschikbaar voor de iPad Naast zeer uitgebreide verkoopregistratie kunnen uw medewerkers de klant uitgebreid informeren over de ingrediënten en allergenen-stoffen van uw producten. De Cash-it iPad kassa is ook zeer geschikt voor uw lunchroom.

Contacteer ons