Zoeken naar simpel kassasysteem

   
   
 
simpel kassasysteem
Bereid u voor op de toekomst - Lightspeed.
Lightspeed is gespecialiseerd in cloud-gebaseerde tools voor de retail- en horeca-industrie. Waar zoekt u een oplossing voor? Het alles-in-één retail kassasysteem. Geavanceerd maar intuïtief. Krachtig maar simpel. Lightspeed is meer dan een kassasysteem. Het is het hart van uw onderneming. Lees meer
rkassa.nl
Blog SoftTouch I Ontwikkelaar van FashionManager - kassasystemen. Blog SoftTouch I Ontwikkelaar van FashionManager - kassasystemen.
Heel simpel gezegd, is een API niets anders dan een ingang tot het systeemvoor andere systemen. Als twee systemen met elkaar moeten communiceren, gebruikthet systeem een API om het andere systeem aan te spreken.Onze API is dus niets anders dan een koppeling die wij hebben ontwikkeld om uw webshop/website en uw database met elkaar te laten communiceren. SoftTouch implementeert Stockbase op kassasysteem. Dankzij de implementatie van Stockbase in het kassasysteem wordt het voor een retailer mogelijk om op de winkelvloer gebruik te maken van een breder en dieper assortiment via de kassa.
Kassasysteem LTC Rackets-Berghem.
Vanaf zaterdag 18 juni 2016 maken wij gebruik van een nieuw kassasysteem in het clubhuis. Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Deze kassa zal onze club helpen met de administratie van de kantine. Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem.
Het verwerken van je kassabetalingen was nog nooit zo simpel Exact.
In combinatie met de Zettle Reader 2 transformeert de gratis Zettle Go app jouw smartphone of tablet in een kassasysteem met snelle checkout, dagelijkse verkooprapporten én naadloze integratie met je boekhouding in Exact Online. Met Zettle accepteer je alle bekende creditcards, contactloze betalingen en betalingen via apparaten, inclusief Apple Google en Samsung Pay. Samenwerken met je accountant was nog nooit zo leuk. Als alle betalingen automatisch in je boekhouding zitten, heb je altijd inzicht in je financiële situatie. De dashboards en rapportages helpen je om je onderneming te laten groeien. Samenwerken met je accountant is nu nog eenvoudiger - met Exact Online heeft hij onmiddellijk toegang, kan hij nog beter adviseren en wordt er geen tijd verspild aan het overnemen van papieren overzichten en bonnetjes. Meer over de koppeling tussen je kassa en je administratie.
Kelner in sleutelrol horecafraude De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. next. prev. share. twitter. video.
De programmeur die de software schreef waarmee in Limburgse horecazaken kassasystemen werden gemanipuleerd, kreeg voor bewezen diensten tot 500euro perkassa permaand. Vandaag om 17:58: Ruim 12.000 Belgen rijden rond met een vervallen rijbewijs. Vandaag om 17:08: Video Hitteblog 'Hittegolf' kan zeven of acht dagen duren.
Kassasystemen winkel ZZP - Eigen onderneming starten.
Handig voor bijvoorbeeld in de horeca, wanneer je naar verschillende tafels moet lopen. Ook is een kassa app vaak een kleinere investering dan een uitgebreid kassasysteem, dit maakt het over het algemeen aantrekkelijker voor starters om gebruik te maken van een kassa app.
Kassa Kapsalon, Kappers Software Salonized.
Zo weet je zeker dat je nu, maar ook in de toekomst een betrouwbare partner hebt die met je meegroeit. Voordelen kassasysteem kapper. 1 Altijd bereikbaar. Het kassa kapsalon systeem is overal bereikbaar, je hebt toegang waar en wanneer je maar wilt.
Kassasystemen horeca Kassa software voor uw horecazaak Kassazaak.
Uiteraard zijn niet alle kassasystemen voor horeca hetzelfde en het kiezen van een juiste leverancier kan daarom af en toe ook lastig zijn. Toch is het kiezen van een juist kassasysteem voor uw horeca onderneming van cruciaal belang voor uw succes en het kiezen van een kassasysteem aanbieder daarom ook af en toe lastig zijn. Om u te helpen het beste POS systeem voor uw horecaonderneming te vinden, sommen wij vier sleutelfactoren op die u moet overwegen bij het kiezen van een restaurant kassasysteem.
Kassasysteem specialist meer dan 30 jaar ervaring Leza.
Een kassasysteem voor jouw horeca gelegenheid. Van totaaloplossingen tot de meest eenvoudige kassas. QR CODE BESTELLEN. Een bestel-app aan tafel is een onmisbare oplossing voor de horeca. Snel, simpel efficiënt. Automatiseren is ons vak. Hiermee maak jij je winkel efficiënter. Weg met de overbodige administratie! Een kassasysteem voor jouw fashion zaak. Meer Informatie, inzicht en eenvoudig te bedienen. Een kassasysteem waarmee je snel kan afrekenen, scannen en wegen. Een kassasysteem voor jouw zorginstelling. Meer Informatie, inzicht en eenvoudig te bedienen. Wij bieden je 7 dagen per week telefonische hulp. Kom je er toch niet uit? Dan sturen wij een servicemedewerker. Binnen enkele dagen heb jij een werkend kassasysteem. Compleet gekoppeld met alle gewenste apparatuur.
Kassasystemen voor elke zaak: vind het bij KassaPlanet.
KASSASYSTEMEN VOOR ELKE ONDERNEMER. Laat uw zaak verder groeien met een feilloos kassasysteem. Met een efficiënt kassasysteem behoudt u het overzicht in uw zaak. Een kassa nodig voor korte of lange periodes? Huren of leasen is een handige oplossing. GKS - Geïntegreerd kassasysteem.
Kassasoftware Kassasystemen van Voordelingekassa.nl.
Ook voordelig een pinautomaat kopen? Op onze website www.goedkooppinnen.nl bieden wij betrouwbare en voordelige Sepay pinautomaten aan. De pinautomaten zijn allemaal voorzien van contactloos betalen en zijn in verschillende modellen beschikbaar zoals vaste pinautomaten en mobiele pinautomaten. De t2 vast van goedkooppinnen.nl is te koppelen aan onze kassasystemen en kassasoftware. U koopt al een betrouwbare pinautomaat voor slechts €189! De pin koppeling tussen het kassasysteem en de kassasoftware van goedkooppinnen.nl is helemaal gratis! Onze Easy ES POS software programmas zijn alle maal uitgetest met deze hardware. De speciale point-of-sale POS producten worden door ons geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze producten worden GRATIS verzonden! Meest gestelde vragen. Welke systeem eisen worden er gesteld aan jullie kassa software? De eisen voor onze kassa software zijn vrij minimaal, zie onderstaande eisen.: Het computersysteem moet een minimale resolutie van 1024 x 600 aankunnen. Mocht u een bonprinter gebruiken, dan dient deze een USB interface te hebben. Mocht het wat anders zijn, dan print deze waarschijnlijk langzaam. Op welke apparaten kan de kassa software geïnstalleerd worden? Onze kassa software kan geïnstalleerd worden op vrijwel alle Windows systemen, zoals.: Kan het kassa programma ook in een netwerk worden gebruikt?

Contacteer ons