Zoeken naar touchscreen kassa horeca

   
   
 
touchscreen kassa horeca
Beste kassasystemen voor horeca: de top 5.
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest E-mail. Een gratis kassasysteem voor de iPad - kan dat? 15 september 2021. Kassasysteem of kasregister: Welke kassa heb ik nodig? 8 augustus 2019. Hoe neem je fooien aan, en wat zegt de wet? 1 mei 2019. Zettle review was iZettle - De ideale pinautomaat voor kleine zelfstandigen. 2 april 2021. Zettle of SumUp: Wat is de beste goedkope pinautomaat met app? 15 september 2021. SumUp review - Simpele en betaalbare pinautomaat. 7 september 2021. Een gratis kassasysteem voor de iPad - kan dat? 15 september 2021. Square Register in Nederland: goed én goedkoop?
tilroy.com
Touchscreen kassasystemen Specialist in geldverwerking Geldtel.nl.
Back-ups automatisch naar Dropbox. Diverse rechten en inloggegevens voor medewerkers. Optioneel registreren via tafelplattegrond. Gecertificeerde CCV-smart pinkoppeling. Leverbaar in kleuren wit en zwart. Uitbreidingen mogelijk met barcodescanner, bonprinter s, kassalade. Aan €1.634,94, Regular Price €1.648,95., Advies over een product? 31 0 594-511350 09:00: - 17:00: uur. Stel uw vraag per e-mail Antwoord binnen 1 uur. SAM4S Titan S160. Met SSD en LED touchscreen. Processor: Intel Celeron. Besturingssysteem: Windows 10. Schermdiagonaal: 15 inch. As low as €899,00, €899,00, Incl. SAM4S Titan S160 wit. €899,00, €1.087,79, Incl. Advies over een product? 31 0 594-511350 09:00: - 17:00: uur. Stel uw vraag per e-mail Antwoord binnen 1 uur. Kassasysteem met Windows IoT 10.
rkassa.nl
Officiële website van MplusKASSA, wilt u een Touchscreen kassasysteem kopen of automatiseren, probeer onze Kassasystemen kosteloos. Nr1 in Nederland.
Home Touchscreen kassa. Ervaar het gebruiksgemak van een touchscreen kassa. Door het stijlvolle en compacte design een perfecte implementatie in de werkomgeving. Het touchscreen reageert snel en intuïtief. Door het overzichtelijke scherm is het voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Deze zeer stevige, lichtgewicht en super veelzijdige tablet is bestand tegen water en stof en getest op vallen van 1,2, m hoogte. De eenvoudige uitneembare batterij gaat tot 11 uur mee, lang genoeg voor de hele werkdag. De BasicPOS opent nieuwe toepassingsmogelijkheden met meer kracht en prestaties.
touchscreen kassa horeca
Kassasystemen totaaloplossingen - Touch Systems.
OnzeTouchCash kassasystemen zijn ontworpen voor elke Horecazaak. Restaurant, café, frituur of broodjeszaak: iedereen kan bij ons terecht! Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, dat zijn onze sterktes. Onze kassasystemen voor voedingszaken zijn op maat gemaakt voor elke type zaak. Eenvoudig te bedienen kassasystemen met een krachtige backoffice. Gekoppeld aan veelzijdige weegschalen. Van kassasysteem tot voorraadbeheer, ons pakket TouchRetail is geschikt voor elke detailhandel. Betaalbare kassasystemen met een lage instapdrempel, begeleiding van aankoop tot opstart. Vraag nu uw demo aan van onze kassasystemen! Service en kwaliteit voorop. Waarom kiezen klanten voor ons? Betrouwbare producten aan een eerlijke prijs. Uitstekende service na verkoop. Professionele support kanalen zodat ubij elke vraagkan geholpen worden. Eigen software die constant evolueert, zo bent u niet enkel vandaag maar ook morgen up-to-date met de laatste trends. Touch Systems wil zich engageren als een betrouwbare partner aan zijn klanten. Als u voor ons kiest, kiest u voor de toekomst. ondersteuning na verkoop. Wil u onze kassas live testen? Contacteer ons nu voor een online demo of bezoek aan uw zaak.
Sercu - Touchscreen Kassa's' Kasregisters kassasystemen Roeselare.
Voor elke toepassing kunnen wij u de geknipte oplossing bieden. In ons gamma zit zowel de goedkope kassa om te kopen alsook de geregistreerde kassa voor de horeca. Zowel horecazaken die nood hebben aan een FDM black box of de kruidenierswinkel om de hoek kunnen terecht bij Sercu voor een kassa. Bij Sercu kan u terecht voor zowel een touchscreen kassa als een gewoon kasregister dat heel eenvoudig is in gebruik. Het stijlvolle design van deze kassa maakt uw zaak nog aantrekkelijker. Flexibele en krachtige oplossingen, maar toch eenvoudigin gebruik. Steeds méér mogelijkheden en creativiteit met behoud van de kassa filosofie! Bent u op zoek naar een snel en innovatief kassasysteem? Wilt u een stabiel product, dat ook nog eens eenvoudig in gebruik is? Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Het antwoord is een touchscreen kassa met een voor geïnstalleerde kassa-applicatie die op een efficiënte wijze de winkel of het restaurant beheert. Touchscreen kassa met of zonder FDM. HoReCa - geregistreerde en niet geregistreerde kassasystemen. Het midden gamma wordt tevens het scanning gamma genoemd. Dit gamma is erg geschikt voor de detailhandel die werkt met scanning artikels buurtwinkel, tankstation, nachtwinkel, krantenwinkel.,
Touchscreen kassa en kassasystemen Leza.
De kassas zijn functioneel en werken op een gestructureerde manier, zodat de klant altijd centraal komt te staan. Tevens is de touchscreen kassa van Mplus ontzettend gebruiksvriendelijk door onder andere de volgende punten.: Integratie met de webshop is mogelijk. Er is speciale software voor bestellingen, aanbetalingen en facturatie. Integratie met eigen boekhoudsoftware is mogelijk. De kassas blijven werken bij uitval van internet of server verbinding. Prettig in gebruik. Om het gebruik van de kassas een stuk prettiger te maken: het is mogelijk om in te loggen met een MiFare-polsband. Hiermee wordt iedere handeling per medewerker geregistreerd door het kassasysteem. Dit maakt het gebruik niet alleen prettiger, maar ook stukken veiliger. LEZA maakt het huren en kopen van kassasystemen een stuk eenvoudiger. Met ruim 30 jaar ervaring in horeca en winkel management zijn wij gespecialiseerd in kassasystemen.
kassasysteem horeca touchscreen - FACTURATIE SOFTWARE.
De afgelopen jaren zijn de Windows en de opkomende Linux/Android besturingssystemen zodanig geëvolueerd dat de voorsprong niet meer in te halen lijkt. BOS Systemen Touchscreen kassa, Touchscreen kassas. Kassasysteem detailhandel SmartPOS Tron XL. 15 touchscreen, 80mm printer, klantendisplay en OS. SmartPOS kassasoftware is eenvoudig zelf te installeren en te beheren. Kassasystemen horeca SmartPOS Tron XL.
Touchscreen pos - Kassasystemen.
Neem direct contact op: 024 - 34 44 111. Webshop 24/7 service support online support WHATSAPP. Sponsoring Goede doelen. Touchscreen POS kassa. In de horeca en in winkels is het belangrijk dat klanten snel geholpen worden. Dit geldt niet alleen voor het serveren van een hapje en een drankje of een aankoop, maar ook voor het presenteren van de rekening en het uitdraaien van een bon of factuur.
Kassa software 10,95, per maand voor het MKB ARJ-Software, kassa software en kassasystemen voor al uw kassasoftware.
Al onze kassa software slechts 10,95, per maand! Wij leveren kassa software o.a. aan de retail, horeca, shop in shop, ZZP'ers, ict, onderhoudsbedrijven telecom winkels. Onze garage software leveren wij aan: garages, autobedrijven, fietsenwinkels werkplaatsen. Onze salon software leveren wij aan: kapsalons, schoonheidsspecialisten, beauty centra trim salons. Installeer onze kassasoftware op een Windows computer, server, laptop of tablet en u beschikt in een handomdraai over een geautomatiseerd kassasysteem. Optioneel kunt u hier bijvoorbeeld een Bonprinter, kassalade, barcodescanner, labelprinter, klantendisplay of touchscreen op aansluiten of bestel een totaal oplossing kassasysteem in onze webshop!
Horeca POS kassa software Mobile handheld iPod Online bestellen.
Horeca kassa software Mobiel handheld PDA Online eten bestellen. POS kassasysteem Mobiele handheld PDA -iPod- Online bestellen module, zijn een drietal software oplissingen van CashCare voor alle bestel- en afrekenhandelingen binnen de horeca. Centraal binnen de kassa software staan de gasten-, tafel- of contantbon, waarbinnen u bestellingen uitermate snel en efficint invoert. U kunt direct in de bon werken, uniek voor de Nederlandse horeca branche. Het aantal bedieningsknoppen en handelingen zijn hiermee tot een minimum beperkt. De werking van het touchscreen kassa systeem is voor iedere horeca-medewerker binnen vijf minuten glashelder. Bekijk dan zeker de DEMO van het touchscreen kassa systeem. De CashCare software oplossingen zijn, via de functie 'klantinstellingen, bijna als maatwerk toe te snijden op de wensen en eisen van de individuele horeca ondernemer. De horeca POS software is bovendien uitermate compleet, en alle mogelijkheden van CashCare zijn voor elke gebruiker beschikbaar, maar staan een eenvoudig en simpel gebruik niet in de weg.
iPad Kassa gebruiken als een volwaardig horeca kassasysteem.
Met een tablet is meer mogelijk dan enkel surfen of spelletjes spelen, dankzij de cloud App kan de iPad als een volwaardig kassasysteem gebruikt worden. Uiteraard kan een ipad kassa uit met meer dan 1 ingave toestel bestaan. In grotere restaurants of bistros heeft elke kelner een persoonlijk toestel op zak. Meestal is dit dan een ipad mini of ipod touch. Zo kunnen de verschillende bestelling heel snel verwerkt worden. Het rendement is bijgevolg een stuk hoger dan wanneer er 1 centrale kassa zou worden gebruikt. Het is belangrijk dat een ipad kassa van bij het begin correct wordt geïnstalleerd en ingesteld. Onze technische mensen zijn goed vertrouwd met computernetwerken en ook de horeca werking. Bij de opstart is er ook een opleiding voorzien voor de verantwoordelijke en het personeel. Een correct geïnstalleerde ipad kassa is de basis van een goede werking. Loopt er dan alsnog iets fout, dan is het uiterst belangrijk dat u weet wie dit gaat oplossen. Daarvoor hebben wij onze 24/7 supportdienst met vakmannen die uw dossier kennen! Bestellingen snel ingeven dankzij het kwalitatief superieure touchscreen van de iPad kassa.

Contacteer ons