Zoeken naar horeca ipad kassasysteem

   
   
 
horeca ipad kassasysteem
Ideaal kassasysteem voor de horeca.
Bovendien werkt het kassasysteem in de cloud en kan de onderneming altijd blijven draaien door de offline modus. Sjuulke Titulaer, sales engineer bij Lightspeed: Onze software draait op Apple devices. In de praktijk zie je dat de iPad mini vaak wordt gebruikt om bestellingen op te nemen. Je kunt onze software dan ook gewoon in de App Store downloaden, en zodoende haal je ook alle updates automatisch binnen. Lightspeed draait in de cloud. Gaat dat probleemloos? Wanneer de verbinding wegvalt, dan hebben we een lokale server beschikbaar die alle data doorstuurt, zodra de connectie hersteld is, aldus Sjuulke. Vooral in de horeca is dit belangrijk. We bieden de app alleen aan in de App Store, omdat we een stabiel en veilig product in de markt willen zetten. Vergeleken met Android is Apple een betere keuze wat dat betreft, en de iPad wordt ook steeds goedkoper om aan te schaffen, dus dat is geen belemmering voor onze klanten. Lees meer
rkassa.nl
modullo Easyshop - iPad app en kassa voor horeca.
Een volledige software voor kassabeheer die zich perfect aan uw behoeften aanpast en dit op uw Ipad. U kunt op deze manier uw zaak eenvoudig beheren, of het nu een restaurant is of een bar, een snackbar, een pizzeria, een kapper, een bakker, een bloemist. modullo Easyshop is al meer dan 11 jaar werkzaam in retail en is er nu in geslaagd een volledig autonome en onafhankelijke Ipad-kassa te ontwerpen.
Gastrofix.
Apple TV Apple at Work Apple Financial Services Mac means business. Zakelijk Educatie Zorg Overheid. Apple at Work. Wie we zijn Referenties Onze IT-oplossingen. Werken bij Dustin Persberichten. Wij zijn Dustin. Deze pagina is door 496 bezoekers bekeken. Kassasysteem horeca: GASTROFIX iPad kassa.
Kassasystemen horeca, Kassasysteem, Kassa software € 35 p/mnd.
Een app die gebruikt kan worden als mobiel en volwaardig kassasysteem. Deze uitgekiende software is gebaseerd op de touchscreen oplossingen van Apple, Android en Windows Phone en desktop Pc.De werking op de iPad en iPod is te zien in de DEMO. Een innovatieve webbased kassa applicatie, te gebruiken op een iPad iPod en tevens op een pc met touchscreen beeldscherm. Nuvopos is de nieuwe generatie kassa app oplossingen voor de horeca.
ASTkassasysteemMet een complete BedrijfsOplossingHoreca&Retail.
Omdat ik toen al wist fysieke winkels te zullen openen, keek ik uit naar een systeem dat zowel de online als offline stockbeheer en alle verkopen synchroniseerde. Een koppeling tussen de verschillende locatie-winkels en webshop was dan ook elementair, waarbij mijn keuze al vrij snel viel op een AST-cloudpossysteem. Evenzeer zijn de omnichanel-marketingtools onontbeerlijk voor mij: alle klanten worden o.m. via elektronische nieuwsbrieven op de hoogte gebracht, rechtstreeks gegenereerd door het AST-kassasysteem. t Oud Scheepken - Walter van de Winkel Intussen werken wij al 5 jaar met AST- cloudpossysteem en wel om die reden heb ik al tal van collegas naar hen gerefereerd. Het is van primordiaal belang dat een geregistreerde of witte kassa punctueel werkt en dat op ieder moment van de dag. Geruststellende kassasoftware is daarom wel een must. En als er dan al een probleem is, dan zal hun 24/7u service daar zeker niet aan mankeren, alsook innoveren de kassasystemen continu door onbeperkte updates. t Bloementuiltje - Valerie Colon Snelle realisatie op onze verschillende locaties alsook zéér gemakkelijk in gebruik. Met AST-kassasystemen vond ik precies waar ik naar zocht. Ik had een gebruiksvriendelijk kassasysteem nodig dat snel kon worden geïntegreerd en zowat op al onze verschillende winkels.
Kassakoppeling tussen Ecash en je iMUIS Online boekhouding.
Ecash Horeca kassasoftware. Ecash draait op Windows, maar biedt je ook de mogelijkheid om via een app Windows iOS bestellingen snel en efficiënt op een mobiel apparaat in te voeren om deze direct naar de kassa te versturen. Wil je dat ook dagelijks automatisch omzetgegevens uit je kassa worden doorgestuurd naar je online boekhoudpakket?
iPad kassa, het kasssasysteem voor de horeca Nuvopos.
Juist daarom heeft Nuvopos een kassa-app ontwikkeld waarbij je een iPad gebruikt als kassasysteem. Veel horecagelegenheden hebben weinig ruimte voor een traditionele kassa. Of willen op meerdere locaties een verkooppunt, zonder hoge investeringen in nieuwe kassas. Nuvopos biedt je de iPad en iPad-mini oplossing. Ook kun je met andere IOS toestellen, zoals een iPhone en iPod, werken. De Nuvopos kassa-app is een kassasoftware oplossing die gebruikmaakt van alle voordelen van de iPad en iPad-mini. Wij hebben een demo versie beschikbaar waarmee je alle functionaliteiten kunt testen. De voordelen van Nuvopos op een rij.: Een iPad is in aanschaf vele malen goedkoper dan een traditioneel kassasystemen. Alle functionaliteiten van een traditioneel kassasysteem vind je terug op de iPad, iPod of iPhone. Werking iPad kassasysteem. Met de demo merk je hoe intuïtief Nuvopos werkt. Nieuwe medewerkers kunnen er binnen enkele minuten mee aan de slag. De kassa-app is razendsnel en reageert dus direct op alle ingevoerde opdrachten, je werkt sneller en efficiënter dan ooit tevoren. De iPad werkt naadloos samen met alle pcs, smartphones en tablets binnen je bedrijf. Natuurlijk kun je ook met andere Apple IOS toestellen -zoals een iPhone, iPod en iPad-mini- werken.
Gastrofix - PAY. iDEAL, Creditcard, Afterpay én pintransacties, onder 1 dak!
Gastrofix is een Duitse onderneming die ruim 20 jaar ervaring heeft met kassasystemen. Het Cloud gebaseerde systeem speelt in op de behoefte van de moderne horecabranche. Gastrofix is een professioneel en krachtig iPad kassasysteem en een van de weinige leveranciers die een realtime backoffice aanbiedt: de Gastrofix Cloud. Het Gastrofix kassasysteem maakt gebruikt van zowel iPads als vaste kassas en iPad minis of iPhones als mobiele handterminals. Hierdoor kunnen werknemers in de horeca efficiënter werken en ook bestelling -en betalingstijden aanzienlijk inkorten.
Kassasysteem: Up-to-date Info Prijzen 2020 - Vergelijk Offertes.
In de horeca, retail en dienstverlening overal maken oude kassasystemen plaats voor volledige 'Point-of-Sales-systemen. POS staat voor point of sale. Een point-of-sale POS transactie is de transactie tussen een handelaar en een klant wanneer een product of dienst wordt gekocht met behulp van een kassasysteem POS systeem. Met deze slimme systemen krijg je inzicht in brutomarges, omloopsnelheden, gemiddelde bonbedragen en meer, zo kan je op basis van deze data beslissingen maken die jouw bedrijf verder laten groeien. Onze betrouwbare leveranciers geven je een offerte op maat die aansluit op je situatie. Zo kan je ervoor kiezen om een kassa te kopen, of om juist flexibel te huren.
Tablet met abonnement is duurder dan EasyTouchPos Carian prijsleider in horeca kassa's.'
Ik had een verouderd kassasysteem en was op zoek naar iets nieuws Heb, rondgekeken op de horecabeurs en schrok van de prijzen en de onderhoudsabonnementen.Ben op internet gaan kijken en kwam bij Carian terecht.Hier zag ik een proffesioneel systeem voor een zeer aantrekkelijke prijs en zonder dure abonnement.Heb de online demo gedaan en heb de stap gezet om een 2 terminals te bestellen.Ik heb de kassa ingebruik gesteld en waar ik even niet uitkwam ben ik door de uitstekende helpdesk mee geholpen.Ik werk er nu ruim een jaar mee en ben er zeer tevreden over, makkelijk artikelen bij te zetten prijzen, aan te passen etc.Hij voldoet aan alle verwachtingen die ik van een kassa heb en wil Na een korte uitleg aan mijn medewerkers konden ze hier meteen mee aan het werk.Een fluitje van een cent om mee te werken. Ook nieuwe medewerkers werken er zo mee weg.Ik ben blij dat ik bij Carian ben terecht gekomen en ik vind dat ik een goed kassa-systeem heb voor een zeer scherpe prijs.Kortom een tevreden horeca ondernemer.
Kassasysteem: Vergelijk de beste kassa software voor horeca en retail.
De beste kassa software voor jouw kassasysteem vergelijken. Kassa nodig en op zoek naar het beste kassasysteem voor jou bedrijf? Voor iedere situatie in de retail of horeca zijn er verschillende mogelijkheden van online kassa software beschikbaar die je hier met elkaar kunt vergelijken en gelijk gratis kunt proberen. Wil je een iPad als kassa gebruiken? Een mogelijkheid om mobiel te pinnen? Je kassa ook een koppeling met je boekhoudpakket om zo gelijk de kassabon als factuur te verwerken in je administratie? Vergelijk op basis van jouw wensen en probeer ze gratis uit. Waaruit bestaat een kassasysteem? Een kassasysteem noemen we ook wel een afrekensysteem of een Point-Of-Sale-systeem, wat vaak wordt vaak afgekort met POS-systeem. Een kassasysteem is een opstelling van POS-hardware en POS-software die samen zorgen voor efficiënt en gemakkelijk afrekenen met kassabon en/of online verkopen via een webshop. Deze transacties zouden ook gelijk verwerkt kunnen worden in de boekhouding. De POS-hardware die je kunt gebruiken voor kassasystemen kunnen bestaan uit.: Kassa, computer of tablet waarop de kassa software draait.

Contacteer ons