Zoeken naar horeca touchscreen kassa

   
   
 
horeca touchscreen kassa
Touchscreen kassasystemen Specialist in geldverwerking Geldtel.nl.
Kassasoftware Siodroid Android Sioges Windows werkt voor jouw organisatie door de innovatieve toepassingen en het gemak om de kassa te bedienen. De software is geschikt voor zowel winkeliers als horeca-ondernemers. Dankzij de verschillende lay-outs is het kassasysteem makkelijk toe te passen in alle branches en zullen alle functionaliteiten aangepast worden op basis van jouw branche. De kassasystemen kunt u zelfstandig samenstellen met de randapparatuur die u wenst.De getoonde prijs is inclusief 2 uur telefonische en technische support van onze supportafdeling. Kassasysteem met Cashpoint device. Kassasoftware in een browser tot 8 apparaten. Apparaat onafhankelijk handheld, tablet of PC. Creëertot maximaal 8 afrekenpunten gratis. Uitgebreide mogelijkheden voor statistieken. Voorraadbeheer en voorraadrapporten. Geen jaarlijkse extra kosten. Aan €610,99, Regular Price €625,00., Kassasysteem met Android. Retail horeca kassasysteem.
tilroy.com
Officiële website van MplusKASSA, wilt u een Touchscreen kassasysteem kopen of automatiseren, probeer onze Kassasystemen kosteloos. Nr1 in Nederland.
Home Touchscreen kassa. Ervaar het gebruiksgemak van een touchscreen kassa. Door het stijlvolle en compacte design een perfecte implementatie in de werkomgeving. Het touchscreen reageert snel en intuïtief. Door het overzichtelijke scherm is het voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Deze zeer stevige, lichtgewicht en super veelzijdige tablet is bestand tegen water en stof en getest op vallen van 1,2, m hoogte. De eenvoudige uitneembare batterij gaat tot 11 uur mee, lang genoeg voor de hele werkdag. De BasicPOS opent nieuwe toepassingsmogelijkheden met meer kracht en prestaties.
rkassa.nl
Kassasystemen totaaloplossingen - Touch Systems.
Kassas voor Horeca. Kassasystemen met of zonder blackbox. Kassasystemen voor voedingszaken. Klik nu voor meer info. Laat je klanten online bestellen. Koppel je favoriete bestelapp eenvoudig aan onze kassas. Bekijk hier onze partners of contacteer ons voor meer info! 1 2 3. OnzeTouchCash kassasystemen zijn ontworpen voor elke Horecazaak. Restaurant, café, frituur of broodjeszaak: iedereen kan bij ons terecht! Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, dat zijn onze sterktes. Onze kassasystemen voor voedingszaken zijn op maat gemaakt voor elke type zaak. Eenvoudig te bedienen kassasystemen met een krachtige backoffice. Gekoppeld aan veelzijdige weegschalen. Van kassasysteem tot voorraadbeheer, ons pakket TouchRetail is geschikt voor elke detailhandel. Betaalbare kassasystemen met een lage instapdrempel, begeleiding van aankoop tot opstart. Vraag nu uw demo aan van onze kassasystemen! Service en kwaliteit voorop. Waarom kiezen klanten voor ons? Betrouwbare producten aan een eerlijke prijs. Uitstekende service na verkoop. Professionele support kanalen zodat ubij elke vraagkan geholpen worden. Eigen software die constant evolueert, zo bent u niet enkel vandaag maar ook morgen up-to-date met de laatste trends. Touch Systems wil zich engageren als een betrouwbare partner aan zijn klanten.
Sercu - Touchscreen Kassa's' Kasregisters kassasystemen Roeselare.
Voor elke toepassing kunnen wij u de geknipte oplossing bieden. In ons gamma zit zowel de goedkope kassa om te kopen alsook de geregistreerde kassa voor de horeca. Zowel horecazaken die nood hebben aan een FDM black box of de kruidenierswinkel om de hoek kunnen terecht bij Sercu voor een kassa.
Touchscreen kassa en kassasystemen Leza.
LEZA heeft al ruim 30 jaar ervaring met de verhuur en verkoop van touchscreen kassas. Zo was LEZA één van de eerste die de elektronische Sharp kassas op de markt heeft gebracht. Een touchscreen kassa kopen bij LEZA verzekert je van een hoge bedrijfszekerheid. Een kassasysteem voor jouw horeca gelegenheid.
kassasysteem horeca touchscreen - FACTURATIE SOFTWARE.
Boekhoudsoftware voor architecten. kassasysteem winkel kopen. gratis kassasysteem software. prijs kassasysteem horeca. Micros kassa systemen. kassasysteem met touchscreen. kassasysteem horeca touchscreen. voorbeeld boekhouding eenmanszaak. eenvoudige boekhouding eenmanszaak. zelf boekhouding doen. boekhouding voor dummies. boekhouding eenmanszaak gratis. free seo toolkit. seo analyzer software. kassasysteem horeca touchscreen.
Touchscreen pos - Kassasystemen.
Dit is, kortom, een kassasysteem waar u op kunt rekenen! Touchscreen POS kassa kopen. Voor een POS kassa kunt u uitstekend terecht bij ons. Wij verkopen bijvoorbeeld de touchscreen POS SPS-2000 van SAM4s, een betrouwbare POS kassa die gebruikt maakt van de Linux technologie. Deze technologie is gespecialiseerd in horeca en grote winkels. Hieronder vindt u een aantal belangrijke kenmerken van deze kassa.: Start snel op. Uit te breiden met draadloze kassa handhelds. Maximaal 40.000 PLUs price look-up codes. Gemakkelijk te bedienen. Touchscreenkassas zijn gemakkelijk in gebruik en bovendien erg snel. U kunt ook gemakkelijk uw handelingen herstellen als u per ongeluk verkeerd drukt. Doordat je met een touchscreen een veel uitgebreider palet aan opties hebt, biedt het je meer inzichten in de werkzaamheden en resultaten. U kunt gemakkelijk alle gegevens en statistieken terugzien en kunt ook conclusies trekken op basis van deze data. Denk daarbij aan inzicht in uw voorraad en omzet.
Kassa software 10,95, per maand voor het MKB ARJ-Software, kassa software en kassasystemen voor al uw kassasoftware.
Al onze kassa software slechts 10,95, per maand! Wij leveren kassa software o.a. aan de retail, horeca, shop in shop, ZZP'ers, ict, onderhoudsbedrijven telecom winkels. Onze garage software leveren wij aan: garages, autobedrijven, fietsenwinkels werkplaatsen. Onze salon software leveren wij aan: kapsalons, schoonheidsspecialisten, beauty centra trim salons. Installeer onze kassasoftware op een Windows computer, server, laptop of tablet en u beschikt in een handomdraai over een geautomatiseerd kassasysteem. Optioneel kunt u hier bijvoorbeeld een Bonprinter, kassalade, barcodescanner, labelprinter, klantendisplay of touchscreen op aansluiten of bestel een totaal oplossing kassasysteem in onze webshop! Kassasoftware Shop in Shop. Voordeligste kassasoftware van Nederland. All-in prijs licentie, updates, helpdesk. Eenvoudig zelf te installeren. Ruim 7.500 gebruikers. Wilt u goedkooppinnen? De pinautomaten van www.goedkooppinnen.nl kunnen gekoppeld worden aan onze kassasoftware. Wat vinden onze klanten? Maart 2014, ben ik gestart met een kassapakket Espos. Ik ben hier zeer tevreden over en wel om de volgende punten.: -eenvoudig te implementeren programma. -zeer snelle reacties en oplossingen van het team.
Horeca POS kassa software Mobile handheld iPod Online bestellen.
Prijzen overzicht kassa. Visie horeca software. Functionaliteit horeca kassasysteem. CashCare wordt online via internet ondersteund. CashCare afrekensystemen zijn Pc onafhankelijk. Aan welke eisen een kasregister Pc moet voldoen. Randapparatuur voor touchscreen kassa. Onze visie op horeca automatisering. Online bestelmodule voor consumenten.
Mobiel kassasysteem voor horeca - WaiterPro.
Slimste kassasysteem voor Restaurant, Koffiezaak, Bar of Fast Casual gelegenheid! WaiterPro is een compleet en gebruiksvriendelijk kassasysteem voor restaurant, koffiezaak, café of Fast Casual franchise waarmee efficiënter en goedkoper kan worden gewerkt. WaiterPro software is gemaakt voor en door de horeca en sluit daardoor perfect aan op de behoeften van de horeca ondernemer en zijn medewerkers. Met WaiterPro is er altijd volledig en real-time inzicht in ude omzet en bezetting. Bij WaiterPro bieden wij altijd het volledige pakket met alle slimme functies en handige software modules, zonder extra kosten. Professionele en betaalbare Kassasysteem Horeca Hardware. WaiterPro maakt gebruik van professionele en betaalbare hardware die speciaal gemaakt is voor gebruik in de horeca. Het WaiterPro kassasysteem biedt een snel en overzichtelijk touchscreen systeem voor in het restaurant.
Touchscreen Kassa Afrekensysteem W. de Graaf Afrekensystemen.
de Graaf heeft 3 soorten touchscreen afrekensystemen in zijn assortiment. De eerste is de SAM4S TABBY, een systeem gebaseerd op een WEB-APP. De windows software draait op de achtergrond van een touch-terminal. En u kunt deze dan benaderen met een browser zoals Google Chrome., In een netwerk kunt u deze dan ook gebruiken met een Tablet of mobiele telefoon. Het tweede systeem is de ICR TOUCHPOINT kassa, een uitstekende oplossing voor. Met een geijkte weegschaalkoppeling en CCV pinkoppling. Het derde systeem is de SAM4S SPS2000, een flash-based afrekensysteem waarbij de hardware. en de software geleverd worden door SAM4S. Bij dit systeem heeft u dus een compleet. afrekensysteem waar u alleen de stekker in het stopcontact hoeft te doen. Tablet/Ipad kassasysteem voor maximaal 32 apparaten De kassasoftware Tabby is krachtig, makkelijk in gebruik en direct op te schalen indien drukte zich voordoet. De kassasoftware werkt via een browser, hierdoor kunt u met elk apparaat welke be. Touchpoint heeft alles wat u standaad nodig bent in een horeca- of retail kassasysteem.

Contacteer ons