Zoeken naar kassa horeca kopen

   
   
 
kassa horeca kopen
Elektronische kassa kiezen? Companeo.be.
Verkooppunten: Elektronische kassa kiezen? Leestijd: 2 min. Wilt u een elektronische kassa voor uw zaak aanschaffen? Heeft u ongetwijfeld al verschillende brochures en websites bekeken en tientallen kassas gezien. Maar dat maakt het er niet makkelijker op. Want hoe weet u welke elektronische kassa nu het beste beantwoordt aan de noden van uw kledingwinkel, restaurant, kroeg, buurtwinkel of supermarkt? We geven alvast enkele aandachtspunten mee om die keuze makkelijker te maken. Elektronische k assa kopen: het budget. Uiteraard moet een nieuw kassasysteem binnen uw budget passen. Niet te vergeten: het is soms beter om te investeren in een iets duurder type met meer nuttige functionaliteiten dan automatisch voor de goedkoopste kassa te gaan. Die extra functies kunnen een pak tijd besparen en de kans op fouten en fraude tot een minimum beperken. Resultaat: een fikse geldbesparing. In welke sector bent u actief? Uw sector heeft heel specifieke kenmerken, en uw zaak heel specifieke noden. Logisch dan ook dat u een kassasysteem op maat van uw activiteiten, producten en doelgroep koopt. Horeca, retail, supermarkt of bakkerij, er bestaat een kassasysteem voor elke zaak.
tilroy.com
Witte kassa horeca - Trivec.
Alle horecabedrijven kunnen bij ons terecht: restaurants, bars, cafés, foodtrucks, hotels, enz. Trivec is ook de partner bij uitstek voor advies rond de witte kassa en de integratie daarvan. Trivec is immers geen uniform POS-systeem maar een kassasysteem dat volledig wordt afgestemd op de noden en wensen van het horecabedrijf.
https://rkassa.nl/hardware/
Kassa's' - Kassa's' kopen? Bij DiscountOffice.be vindt u het!
Bij DiscountOffice.be vindt u een breed assortiment kassas die geschikt zijn voor winkels, horeca of in de publieke sector. Van eenvoudige compacte kassas tot volledige programmeerbare kassasystemen. Een kassa kopen is 1, de juiste kassa kopen is 2. Het belangrijkste verschil tussen de kassa's' zijn de numerieke kassa's' en de alfanumerieke kassa's. Alfanumerieke kassa's' zijn geschikt om ook productgroepen op naam te programmeren op de printbon.
horeca partners
R-POS Welkom.
Traject horeca automatisering. Ieder R-POS kassasysteem voor de horeca volgt een implementatietraject. Dit traject bestaat uit.: Voorbespreking Wenseninventarisatie horeca automatisering. BOUWEN R-POS APPLICATIE Op maat gebouwd. CONTROLE APPLICATIE Management training. INSTALLATIE Ingebruikname applicatie op locatie. ANALYSE Controle 2 weken na ingebruikname. R-POS, OP MAAT VOOR U! Met liefde gebouwd door een team van experts. ENKELE VAN ONZE REFERENTIES. Een horeca kassa kopen?
Kassa kopen - CSiPOS kassa software is geschikt voor alle type horeca gelegenheden, zoals: cafes, restaurants, snackbars, discotheken, catering, cafetaria, pizzeria, bakkerij en wellness.
Openingstijden Sales Ma t/m Vrij 9:00: tot 17:00: uur. Bel ons Sales: 0294458686. E-mail ons info@csipos.nl. Vraag een gesprek aan! CSiPOS is een Nederlands software bedrijf met ruim 15 jaar ervaring in de POS markt. Onze horeca kassa software is te gebruiken i.c.m. Denk hierbij aan een iPod/iPhone als mobiele horeca handheld iPod kassa en een iPad iPad kassa als kassa extra invoerpunt.
Kassa kopen horeca Kassacentrum.nl Al meer dan 40 jaar ervaring!
Als u een kassa gaat kopen voor in uw horeca zaak dan kunt u bij ons kiezen uit verschillende opties. Zo kunt u de kassa op komen halen bij onze vestiging in Zoetermeer of wordt deze aan u verzonden. Bij beide opties programmeert u de kassa zelf.
Horecakassa.be - Kassasysteem horeca.
Eenvoudig, vlot en gebruiksvriendelijk systeem voor wat betreft de ingave van de artikels, het tafelbeheer en de bediening ervan. De producten zijn eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk aan te passen qua prijs, benaming, categorie Eenzelfde product kan je op verschillende tabbladen inzetten. Mogelijkheid om de gegevens voor de boekhouding door te sturen. Laat Ons U Nu Bellen! Inloggen, tafel kiezen en bestelling intikken. Zo simpel als 1, 2, 3. Een blik op de layout. Speel met logo's, kleuren en buttons. Verplaats een bestelling van de ene naar de andere tafel. Maak tussen- en eindrekeningen, geef korting. Registreer Take Away, eigen gebruik. Het gemakkelijkste kassasysteem voor horeca op de markt. Met een perfecte service en zonder maandelijkse kosten. Beekveldstraat 30/1 B-9300 Aalst. 32 477 30 31 70. Horecakassa.be Algemene Voorwaarden - Algemene Privacy Voorwaarden. Module Kassa op GSM.
Kassasysteem horeca: voor je café, restaurant, bistro en snackbar.
Met de app in de 'restaurant' module kun je bestellingen op tafelnummer of naam in de wacht plaatsen. Goedkope kassa vooriedereen! Een goedkope kassa kopen? De HioPOS cloud kassa app is makkelijk zelf te installeren en geschikt voor verschillende type horeca ondernemingen.
kassa horeca kopen
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Kassasysteem horeca - Moderne kassa voor uw restaurant Foodticket.
Horeca kassa hardware kopen. De software kan gebruikt worden op elk Windows-apparaat inclusief touchscreen all-in-one systemen en op elke mobiele telefoon via een app. Heeft u geen geschikte hardware? Foodticket levert u een hoogwaardig kassasysteem van het merk HP incl. 3 jaar garantie voor slechts €999,-, exclusief btw, betaling in termijnen mogelijk. De horeca kassa wordt GRATIS bij u geïnstalleerd inclusief training aan u of uw personeel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor scherpe prijzen op pinautomaten, klantschermen, keukenschermen, thermische label printers, bonrollen, barcode scanners, kassalades, QR oplossingen en 32 of 22 restaurant kiosken.
Horeca kassasysteem - Trivec Belgium.
Wat begon als een typisch Belgisch frietkraam in een barak, groeide uit tot een succesvolle frituur in een eigen handelspand. Op een horecabeurs zagen we dit type Trivec-kassa en het beviel ons meteen. Nu werken we veel efficiënter en sneller dankzij het grote, gebruiksvriendelijke scherm. Intergraties koppelingen zijn mogelijk. Efficiënt en sneller werken. Kellys Irish Pub, Duke of Antwerp, Salon Duke of Antwerp, Bier Central Antwerpen én sinds kort Bier Central Gent Het zijn allemaal horecazaken van Antwerp Boulevard, geleid door Peter De Clerck. De onderneming bloeit en groeit al tientallen jaren en maakt sinds jaar en dag in élke zaak gebruik van het geautomatiseerde kassasysteem van Trivec. De kassa is het hart van elke horecaonderneming. We hebben integraties met HoistGroup, Mews, Deliverect, The Fork en anderen. Ondernemingen die wij ondersteunen. Het kassasysteem voor restaurants van Trivec is eenvoudig te gebruiken zonder technische voorkennis. Neem bestellingen op aan tafel, laat gasten scannen en betalen via hun mobiele telefoon of verhoog de efficiëntie van de keuken. U krijgt een systeem dat uw hele bedrijf ondersteunt. U krijgt een kassasysteem dat uw hotelrestaurant ondersteunt: van boekingen en bestellingen tot logistiek, voorraadbeheer en betalingen.

Contacteer ons