Zoeken naar witte kassa kopen

   
   
 
witte kassa kopen
Witte kassa - Blackbox FDM Kassa Systeem in de cloud.
De hardware vereisten voor de koppeling met de FDM liggen eerder laag. We moeten hier wel een onderscheid maken tussen PC-gebaseerde systemen en elektronische kasregisters ECR. De PC-gebaseerde systemen zijn normaal gezien compatibel met de FDM. Voor ECR ligt het anders. De recente kassasystemen bv. met touchscreen zijn meestal compatibel. De oudere traditionele kassasystemen kunnen meestal niet worden aangepast, dit deels door technische beperkingen maar ook omdat de kost voor de aanpassing hoger zou zijn dan nieuw kassasysteem. De afgelopen jaren zijn de geregistreerde kassas trouwens erg geëvolueerd zowel op technisch gebied als qua prijs. Wat is een geregistreerde witte kassa?
tilroy.com
Kassa kopen? - Vandaag besteld, morgen in huis Office-Deals.
Bij Office Deals.be weet je exact waar je aan toe bent als je online een kassa wil kopen. Kassas van verschillende merken. Zoals altijd willen we jou bij Office Deals de beste keus geven voor elk van onze producten. Dit is dan ook de reden dat we kassas verkopen van verschillende merken. Elk van deze merken heeft zijn eigen voordelen waardoor de ene kassa beter bij uw situatie zal passen dan de andere. Eén van de meest verkochte kassamerken van Nederland is het merk Casio, ook bekend van vele andere producten zoals rekenmachines. Casio is naast erg bekend dan ook een groot bedrijf met veel een groot assortiment aan kassas die precies aansluiten bij uw behoefte. De Casio SE-G1 kassa bijvoorbeeld is één van de meest gebruikte kassas van Nederland en is vooral ideaal voor kleinere winkels of beginnende ondernemers.
https://rkassa.nl/
Witte kassa horeca - Trivec.
Witte kassa horeca. Speed rail bar. Koffie- en frisdranksysteem. Kitchen Display System. Neem contact met ons op. Kassasystem voor restaurant. Restaurants en restaurantketens. Hotels en hotelketens. Bars en nachtclubs. Evenementenhal en pretparken. Neem contact met ons op. België - NL. Belgique - FR. Boek een demo. Witte kassa horeca - wat je zeker moet weten over. Witte kassa horeca. De witte kassa, officieel het Geregistreerde Kassasysteem GKS, is een kassasysteem dat in 2016 door de federale overheid in het leven werd geroepen.
witte kassa kopen
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
FREEPOS 2020.
Witte Kassa GKS. GKS Catering Traiteur. Optimaliseer maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware support. Klanten bestellen en betalen zelf. De jongste jaren hebben alle gekende hamburgerrestaurants en tal van andere fastfood ketens gekozen voor kassakiosken. Investeringen om nog klantvriendelijker te zijn. Want klanten houden ervan om zelf, op hun gemak, aan de kiosk over de keuzes te gaan en te bestellen, bepaalde items terug te verwijderen en andere alsnog bij te voegen, om dan uiteindelijk zelf af te rekenen en te betalen. Klanten kopen meer.
Witte kassa voor alle maaltijdverstrekkers in horeca - Practicali.
De Raad van State heeft de zgn. 10 regel voor de witte kassa vernietigd. Dat criterium leidt tot willekeur en schendt het grondwettelijk gelijkheidsbeginsel. Bovendien was de btw-administratie niet bevoegd om een dergelijke regel vast te stellen. Bij koninklijk besluit werd bepaald dat de geregistreerde kassa - die ingevoerd werd tegen het zwartwerk in de sector - enkel verplicht is voor horecazaken waar regelmatig maaltijden worden verbruikt. De btw-administratie besliste daarop om die regelmatig te vertalen naar minstens tien van de omzet uit de ter plaatste verbruikte maaltijden. Horeca Vlaanderen trok tegen deze bepaling naar de Raad van State. Iemand die 9 van zijn omzet haalde uit maaltijden verbruikt ter plaatse had geen kassa nodig terwijl een collega met 11 van zijn omzet uit maaltijden de kassa wel moest kopen.
Home - Hendrickx nv.
€ 0.00 Cart. No products in the cart. € 0.00 Cart. Dringende vragen bel 7/7 naar 013 55 51 30. Snel en georganiseerd werken in zaal en keuken, dat wil je toch ook? U hebt een Fastfood-zaak? Onze kassa-oplossingen helpen u met het geven van fast-service. U wilt toch ook met meerdere personen tegelijk, snel en juist kunnen afrekenen? Kassa, voorraadbeheer, klantenkaarten, gekoppelde webshop., WINPOS-software heeft het allemaal. RETAIL DETAIL kassasysteem. Noem het op, wij hebben wellicht de geschikte oplossing voor u. Een overzicht van al onze kassa-oplossingen, vind je hier. Een professionele kassa die meegroeit met uw bedrijf! Bij Hendrickx leveren we sinds1981kassas enafrekensystemenop maat van de handelaar. Intussen hebben we duizenden actieve klanten in voornamelijk horeca, fastfood, bakkerijen en diverse retail-omgevingen.
Gecertificeerde black box witte kassa Grande Nico Meerhout.
Binnenkort zijn heel wat horecazaken die voedsel serveren, verplicht een black box kassa systeem aan te schaffen dat uw kassa controleert. Bij ons kan u gecertificeerde en gebruiksvriendelijke black box kassasystemen kopen die voldoen aan de noden van uw horecazaak.
Sercu - Touchscreen Kassa's' Kasregisters kassasystemen Roeselare.
Sercu, uw partner in touchscreen kassas, kasregisters en kassasystemen. Bent u op zoek naar een touchscreen kassa voor in uw winkel, bakkerij, dagbladhandel, frituur, restaurant kruidenierswinkel, of speciaalzaak. Voor elke toepassing kunnen wij u de geknipte oplossing bieden. In ons gamma zit zowel de goedkope kassa om te kopen alsook de geregistreerde kassa voor de horeca. Zowel horecazaken die nood hebben aan een FDM black box of de kruidenierswinkel om de hoek kunnen terecht bij Sercu voor een kassa. Bij Sercu kan u terecht voor zowel een touchscreen kassa als een gewoon kasregister dat heel eenvoudig is in gebruik. Het stijlvolle design van deze kassa maakt uw zaak nog aantrekkelijker. Flexibele en krachtige oplossingen, maar toch eenvoudigin gebruik. Steeds méér mogelijkheden en creativiteit met behoud van de kassa filosofie! Bent u op zoek naar een snel en innovatief kassasysteem?
Witte kassa - Lightspeed.
Sinds 2016 moet elke horeca-ondernemer die minstens 25.000 euro van zijn omzet uit restaurantdiensten behaalt, met een witte kassa werken. Niet alleen restaurants of eetcafés, maar ook een koffiesalon, bakkerij of een sportkantine vallen onder de wetgeving van de witte kassa.
Geregistreerde kassa's' met blackbox - Touch Systems.
U voldoet aan deze voorwaarden, wat nu? Wij begeleiden onze klanten vanaf aankoop tot installatie met de volledige administratie rond de geregistreerde kassa. U heeft zelf enkel uw identiteitskaart en pincode van uw identiteitskaart nodig, wij regelen alles voor u. De eerste stap die we met u doorlopen is de registratie op de officiele site van de FOD Financiën, via Registratiemodule GKS voor horeca- uitbaters.Deze registratie betekent niet dat u uw VSC-kaart aanvraagt, maar hiermee laat u de overheid weten dat u in de toekomst een geregistreerde kassa zal moeten installeren. Heeft u een witte kassa nodig en wil u deze op een makkelijke en snelle manier aanschaffen?

Contacteer ons