Zoeken naar zwarte kassa horeca

   
   
 
zwarte kassa horeca
Een black box kassa of geregistreerde kassa voor de horeca.
Weegschalen - Kassasystemen - Voedingsmachines. Black box horeca. MOET IK EEN GKS GEBRUIKEN? GKS Geregistreerde kassa of witte kassa. Recent verscheen het nieuwe artikel 21bis van het KB nr. 1, ter vervanging van het door de Raad van State vernietigde artikel.
tilroy.com
CDV Witte kassa: vermoeden van fraude wordt vaak bevestigd.
Het geregistreerde kassasysteem, beter gekend als witte kassa, is sinds 1 januari 2015 verplicht. Sinds juli 2016 moet elke uitbater van wie de jaaromzet meer bedraagt dan 25.000 euro exclusief BTW voor restaurant en cateringdiensten werken met een geregistreerde kassa. In ruil voor de BTW-verlaging in 2010 van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten is van de horeca het engagement gevraagd om de fraude binnen te sector te helpen bestrijden.
rkassa.nl
Witte kassa horeca - Trivec.
Caroline baat een feestzaal uit die je kan huren voor feestjes of recepties. Hier hangt het BTW-tarief af of de externe cateraar rechtstreeks met de eindklant handelt of eerst factureert aan Caroline die op haar beurt de restaurantkosten doorrekent aan de eindklant. Hoeveel kost een witte kassa? Voor de integratie van een Geregistreerd Kassasysteem witte kassa mag je rond de 380 € rekenen. Wie een omzet draait die hoger ligt dan de drempelwaarde 25.000 € per jaar, is in ieder geval verplicht om die investering te doen. Wie wettelijk niet verplicht is om een witte kassa te gebruiken, kan toch praktische voordelen halen uit de vrijwillige integratie van een 'slim' kassasysteem. Een dergelijk kassasysteem neemt immers een aanzienlijk deel van je administratie uit handen. Maak hier een onderscheid tussen de wettelijk verplichte witte kassa GKS en de zwarte doos.
horeca black box, geregistreerde kassa, geregistreerde kassasysteem.
Rechtszaken voor hardleerse horeca 02/03/2015. IKEA gaat helemaal voor witte kassa 07/02/2015. McDonalds fiscaal 14/12/2014. Bepaal zelf je startdatum update 06/12/2014. Marktleider promoot witte kassa 06/11/2014. Installatie witte kassa vanaf nu echt mogelijk 03/11/2014. Verplichting wordt implementatieperiode 07/02/2014. Laatste dagen voor volle premie 24/12/2013. Registratie voor jaareinde noodzakelijk 10/12/2013. Franse interesse voor zwarte doos 07/12/2013.
Geen geregistreerde kassa? Dan riskeer je deze boetes.
De kopieën van de btw-bonnen die je aan je klanten uitreikt, moet je ter controle bijhouden in een dagboek van ontvangsten. Om omslachtigheid, fouten en fraude met papieren btw-bonnetjes te vermijden, heeft de overheid een geregistreerd lees: elektronisch kassasysteem of kortweg GKS verplicht. Het papieren btw-bonnetje wordt daarbij vervangen door het zogeheten GKS-ticket. Een GKS heeft niet alleen voordelen voor de fiscus maar ook voor jou: zo geniet je een doelgroepsvermindering bij het gebruik van de aanwezigheidsregistratie en kun je op basis van je elektronische kassarapporten je btw-aangifte eenvoudiger invullen. Het systeem: drie onderdelen. Een GKS houdt alle bewerkingen bij die in een kassa worden ingevoerd. Het systeem bestaat altijd uit een kassa, controlemodule black box en een gepersonaliseerde kaart, de VAT Signing Card VSC of smartcard.
Witte kassa maar nog altijd zwart geld in Belgische horeca - Foodlog. noun_news_2499927. Shape. Group Copy 3.
Bij 4.835 controles bleken kassas soms niet correct, en soms helemaal niet te worden gebruikt. In 1 van de gevallen stond naast de officiële kassa een andere, niet-geregistreerde kassa die de 'zwarte' kassa'' genoemd kan worden. Horeca Vlaanderen vraagt nu de Belgische minister van Financiën alle zaken te controleren. De Morgen - Zeven op tien horecazaken niet in orde met witte kassa.
FREEPOS 2020.
Wij hebben voor zowat elke horeca zaak een witte kassa op maat. We bieden zowel de app s, het software platform, de hardware zoals kassa pc's, tablets, handhelds, printers, betaalterminals, enz. Ook alle diensten om vlot van start te gaan en alle functies te gebruiken. Indien gewenst begeleiden we elke stap bij de aanvraag van de FDM zwarte doos, de VSC kaart en het activeren ervan.
Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS FOD Financiën.
Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren. Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Via deze toepassing kunt u voldoen aan de registratieverplichtingen voor de geregistreerde kassasystemen GKS. Registratiemodule voor ondernemers horeca-uitbater. Registratiemodule voor producenten.
De 9 meest gestelde vragen over de witte kassa Lightspeed.
Ondertussen is het vijf jaar geleden dat het geregistreerd kassasysteem GKS het licht zag, beter bekend als de witte kassa. Het systeem werd geïntroduceerd om op grote schaal financiële fraude en zwartwerk in de horecasector tegen te gaan en ondernemingen in België beter te kunnen controleren. De zogenaamde black box die bij het systeem geleverd wordt, staat de overheid namelijk toe om controles op inkomsten uit te voeren.
Kassasysteem horeca Companeo.be.
Elektronische kassa kiezen? Geregistreerde kassa verplicht. Soort kassa programma. Kassa met weegschaal. Geregistreerde kassa: slechts 12%, vrijwillig aangemeld. Voor wie is een geregistreerd kassasysteem verplicht? Geregistreerde kassa horeca eind juni. Witte kassa nu al uitverkocht. Horeca: eerste geregistreerde kassasystemen beschikbaar.
Fraude en witte kassa nog steeds twee handen op één buik Horval.
Het geregistreerde kassasysteem GKS ofwel de witte kassa is voor elke horeca-uitbater, die meer dan 25.000 euro jaaromzet haalt van ter plaatse genuttigde maaltijden, verplicht sinds 1 juli 2016. Na 4.835 controles in de horecazaken bleek wat voor ABVV Horval van meet af aan duidelijk was: er is geen bereidheid om het zwart vaarwel te zeggen in de sector. Voordelen in de horecasector. Wanneer het antifraudemiddel, de witte kassa dus, ingevoerd werd, kregen de patroons uit de horeca al tal van voordelen in ruil.

Contacteer ons