Zoeken naar geregistreerde kassa kopen

   
   
 
geregistreerde kassa kopen
Witte kassa voor alle maaltijdverstrekkers in horeca - Practicali.
Horeca Vlaanderen trok tegen deze bepaling naar de Raad van State. Iemand die 9 van zijn omzet haalde uit maaltijden verbruikt ter plaatse had geen kassa nodig terwijl een collega met 11 van zijn omzet uit maaltijden de kassa wel moest kopen. De 10 regel neigde naar willekeur. Daarom heeft de Raad van State zowel het koninklijk besluit als de beslissing van de btw-administratie vernietigd. Kassa voor alle maaltijdverstrekkers. Dat de Raad van State de 10%-regel voor de witte kassa's' heeft vernietigd wegens willekeurig en strijdig met het gelijkheidsbeginsel, betekent dat alle horecazaken die maaltijden serveren een witte kassa zullen moeten plaatsen. Heel veel cafés die ook maaltijden serveren - bijvoorbeeld cafés die af en toe een spaghetti verkopen - zullen toch een witte kassa moeten aanschaffen of stoppen met maaltijden aan te bieden. Zo gaat Johan Van Overtveldt het voorstellen aan de regering en zo wil ook Ho.Re.Ca Vlaanderen het. Zo wordt het eerlijk en duidelijk. Iedereen die voeding ter plaatse aanbiedt moet op dezelfde manier behandeld worden en zal dus een kassa moeten gebruiken. Cafés die geen maaltijden aanbieden of frituren zonder eetplaatsen hebben geen geregistreerde kassa nodig.
tilroy.com
FREEPOS 2020.
Witte Kassa GKS. GKS Catering Traiteur. Optimaliseer maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware support. Klanten bestellen en betalen zelf. De jongste jaren hebben alle gekende hamburgerrestaurants en tal van andere fastfood ketens gekozen voor kassakiosken. Investeringen om nog klantvriendelijker te zijn. Want klanten houden ervan om zelf, op hun gemak, aan de kiosk over de keuzes te gaan en te bestellen, bepaalde items terug te verwijderen en andere alsnog bij te voegen, om dan uiteindelijk zelf af te rekenen en te betalen. Klanten kopen meer.
rkassa.nl
BLACKBOX - Kassasystemen.
Op 1 januari van elk daaropvolgend jaar, maakt elke horeca uitbater die beoogd wordt door de black box-reglementering en die nog geen kassa met black box gebruikt omdat het tot op heden na toepassing van de 10%-regel niet verplicht was, de berekening voor het voorbije kalenderjaar.
Geregistreerde kassa's' met blackbox - Touch Systems.
De eerste stap die we met u doorlopen is de registratie op de officiele site van de FOD Financiën, via Registratiemodule GKS voor horeca- uitbaters.Deze registratie betekent niet dat u uw VSC-kaart aanvraagt, maar hiermee laat u de overheid weten dat u in de toekomst een geregistreerde kassa zal moeten installeren. Heeft u een witte kassa nodig en wil u deze op een makkelijke en snelle manier aanschaffen?
De sage van de witte kassa. Alain Brovist.
Een volwaardige geregistreerde witte kassa of het GKS bestaat uit drie belangrijke onderdelen: het kassasysteem zelf, een gepersonaliseerde kaart en een black box. De gepersonaliseerde kaart, de zogenoemde smartcard of VSC-kaart, is noodzakelijk om de kassa te laten werken en versleutelt de gegevens zodat niets meer kan worden gewijzigd aan de geregistreerde transacties. Ze wordt door de FOD Financiën aangeleverd en geactiveerd. Het is de bedoeling dat de gegevens gecontroleerd worden tijdens de BTW-controle. De controlemodule of de black box is de zogenaamde fiscale databank of FDM, die alle gegevens en transacties opslaat. De kassa en de black box die vrij in de handel verkrijgbaar zijn, moeten wel door de overheid gehomologeerd zijn. Het begrip witte kassa verwijst dus eigenlijk naar de kleine black box die aan het kassasysteem van een horecazaak gelinkt wordt. Op die manier worden ontvangsten in t zwart en inkomsten waarop geen belasting wordt betaald, uitgesloten. Als er geen zwarte ontvangsten meer zijn, is er ook geen geld om personeel in het zwart uit te betalen.
Toegang tot Vinden geweigerd.
Toegang tot Vinden geweigerd. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt.
Calcule Fiscaliteit.
Dat maakt dat iemand die leent om een tweede huis te kopen en vervolgens te verhuren, een groter voordeel heeft dan iemand die leent om zijn eigen huis te kopen of te bouwen. Het is wel zo dat de eigen woning helemaal niet belast wordt in de personenbelasting, terwijl een tweede woning wel belast wordt op het geïndexeerde kadastrale inkomen, verhoogd met 40 procent. Maar de werkelijke huurinkomsten liggen meestal heel wat hoger dan dat kadastrale inkomen. 'Ik' zie geregeld belastingplichtigen die vijf huizen verhuren en amper belast worden op de huurinkomsten, omdat ze dat kadastrale inkomen voor een groot stuk neutraliseren met de interest die ze betalen op hun leningen, zegt een belastingcontroleur die liever anoniem blijft. 'Het' is toch niet normaal dat een verhuurder die zijn huur optrekt met 100 euro dat bedrag zo goed als netto ontvangt, terwijl een werknemer van 100 euro loonsverhoging amper iets overhoudt? BRON: De Standaard. 9 januari 2015. Black box: To dos. Stappenplan invoering geregistreerd kassasysteem GKS. STAP 1: 10 regel. Onderzoek of u verplicht bent een geregistreerde kassa met black box te gebruiken.
Connect24-7 - Blackbox.
De geregistreerde kassa of fiscale kassa voor de horeca restaurant, brasserie, tearoom, etc wordt ook wel black box genoemd. De aankoop van de zogenaamde black box of zwarte doos.: De toekomst ligt in de zogenaamde POS-systemen met Touchscreen, in tegenstelling tot het ECR systeem dat voorgeprogrammeerde toetsen heeft zodat Connect24-7 alleen touchscreen systemen zal leveren.
Freepos Cloud Pos Kassa Software Horeca.
Intuïtieve kassa software voor uw horeca zaak. Werkt op zowat elke Kassa Pc. met een recente versie van Windows OS. Werkt met iPad, Android Windows tablet kiosk. Eenvoudig te gebruiken met barcode scanners, winkel weegschalen, RFID gebruikersaanmelding., Eenvoudig beheer van uw horeca zaak via de cloud. Een webpanel met alle mogelijkheden die nodig zijn om uw zaak te optimaliseren en te maximaliseren. Alle apps staan op zich. Moderne cloud technologie. Met een kassa moet een medewerker intuïtief, snel en vlot werken. Geen opleiding nodig. Meteen maximaal rendement. Het ontwerp van de kassa software is hier van meet af aan op toegespitst. Tablets waarbij verkopers alle data bij de hand hebben zodat ze de klant efficiënt kunnen adviseren en aan up-selling kunnen doen. Informatie totems -kiosken zodat de klant nog sneller info vind en kan kopen. Op elke tafel een QR code. Klant scant deze met z'n' smartphone en krijgt de Tafel-Order app te zien. Een online menu kaart waarmee hij eenvoudig kan bestellen.
Sercu - Kassa's' Touchscreen kassa Geregistreerde kassa.
Bent u op zoek naar een touchscreen kassa voor in uw winkel, bakkerij, dagbladhandel, frituur, restaurant, kruidenierswinkel of speciaalzaak. Voor elke toepassing kunnen wij u de geknipte oplossing bieden. In ons gamma zit zowel de goedkope kassa om te kopen alsook de geregistreerde kassa voor de horeca. Zowel horecazaken die nood hebben aan een FDM black box of de kruidenierswinkel om de hoek kunnen terecht bij Sercu voor een kassa. Bij Sercu kan u terecht voor zowel een touchscreen kassa als een gewoon kasregister dat heel eenvoudig is in gebruik. Het stijlvolle design van deze kassa maakt uw zaak nog aantrekkelijker. Flexibele en krachtige oplossingen, maar toch eenvoudigin gebruik. Steeds méér mogelijkheden en creativiteit met behoud van de kassa filosofie!
Haal uw geregistreerde kassasysteem meteen in huis.
Een geregistreerd kassasysteem bestaat uit 3 onderdelen.: Een door de overheid gecertificeerde kassa. Black box de controlemodule. Smartcard VAT Signing Card. Alle onderdelen zijn met elkaar verbonden en registreren samen uw omzet. KassaPlanet zorgt voor uw gecertificeerde kassa met black box. De smartcard krijgt u van de FOD Financiën. Maar niet enkel de regels tellen. Want wat moet uw kassa kunnen? Dat is de belangrijkste vraag. Werkt u met tafelbeheer, verschillende personeelsleden of een variabele kaart? Samen met u gaan we op zoek naar de kassa die het best past bij uw zaak. Ontdek hieronder de geregistreerde kassasystemen van KassaPlanet, met certificaat van de overheid. Handheld, CAT B-15. Robuust, betrouwbaar, oerdegelijk, Zijn een paar woorden die deze handheld beschrijven. Wilt u uw klanten nog vlotter bedienen en een persoonlijkere service aanbieden aan uw klanten, het kan met de CAT-B15 handheld! Deze handheld kan zowel gecombineerd worden met SIODROÏD, als SIOGES Server- software. Siodroid - POS-software voor Android.

Contacteer ons