Zoeken naar kassa apparatuur

   
   
 
kassa apparatuur
kassa apparatuur
Overige elektronische apparatuur. Help en info. 2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
https://www.tilroy.com/kassasysteem-retail/
Horeca kassasysteem - Trivec Belgium.
Onze kassasystemen zijn integreerbaar met systemen voor voorraadbeheer, financiën, personeelsbeheer en andere. Rapporten op maat. Krijg toegang tot alle relevante gegevens over uw restaurant via het web. Bekijk bijvoorbeeld uw verkoopcijfers in realtime. Slimme kassasystemen voor horeca. Gegevens en inzichten. Soepele dagelijkse werking. Slimme, toekomstgerichte betaaloplossingen waarmee u kunt meegroeien en uw efficiëntie en winst kunt verhogen. Ons kassasyteem voor horeca is betrouwbaar, biedt vele betaalmethoden en is gemakkelijk te integreren. U krijgt een kassasysteem dat uw hele bedrijf ondersteunt. Gebruiksvriendelijke bestel- en betaaloplossing voor restaurants die meerdere verkooppunten in de zaak mogelijk maakt. Waarom niet uw buitenterras openen! Stuur bestellingen direct naar de bar of keuken. Zo hoeft u minder heen en weer te lopen naar uw kassa.
Kassa hardware Scanners, displays meer Microcash.
Selecteer een pagina. Stel zelf je kassa samen. Onze experts denken graag met je mee. In dit overzicht vind je een selectie van de producten waarmee je jouw klant altijd optimaal van dienst kunt zijn. Op het gebied van hardware zijn de mogelijkheden eindeloos. De een kiest voor een eenvoudig systeem dat met muis en toetsenbord bediend wordt, de ander gaat voor een luxe all-in-one touchscreen systeem voorzien van een narrowcasting-scherm. Dankzij slimme afspraken met onze leveranciers hanteren wij een breed assortiment van betrouwbare apparatuur tegen scherpe prijzen. Praat met een expert. Ons basissysteem bestaat uit een desktop computer met toetsenbord en muis, 17 TFT monitor, kassascanner, bonprinter, en geldlade.
Officiële website van MplusKASSA: biedt betrouwbare hardware aan voor kassasystemen kassasoftware.
MplusKASSA Kassa Software. MplusKASSA QR Bestel App. Stel zelf samen. Probeer 30 dagen gratis! De juiste apparatuur. op de juiste plek. Deze zeer stevige, lichtgewicht en super veelzijdige tablet is bestand tegen water en stof en getest op vallen van 1,2, m hoogte.
Gondella - verschillende kassa accessoires.
Slechts 145 Watt in verbruik. Een checkout verlichting kunt u toepassen voor uw communicatie met de klant. Functies als 'open, 'dicht' en 'deze' kassa gaat sluiten kunnen middels een verlichting aan de mast of op een losse paal. LED voor duurzame oplossing.
kassa apparatuur
Kantoor en Winkelinrichting Apparatuur en Telecommunicatie. Kantoor en Winkelinrichting Computer en IT. Kantoor en Winkelinrichting Kantoorartikelen. Kantoor en Winkelinrichting Kantoormeubilair en Inrichting. Kantoor en Winkelinrichting Kassa's' en Betaalsystemen. Kantoor en Winkelinrichting Magazijn, Stelling en Opslag. Kantoor en Winkelinrichting Onderdelen. Kantoor en Winkelinrichting Winkel en Inventaris.
Kassasysteem: modellen en prijzen in 2022 Betaalterminal-Gids.
Wat kost een kassasysteem? Een winkel runnen zonder kassa is gewoonweg onmogelijk. Welk budget moet u echter vrijmaken voor een degelijk kassasysteem? Welke bijkomende accessoires heeft u al dan niet nodig voor uw activiteit? In onderstaande tabel goten we de richtprijzen even samen.: Type kassasysteem Prijs. Tussen €100 en €700. Tussen €1.000 en €5.000. Soort handelszaak Prijs. Tussen €79 en €99. Tussen €79 en €209. Tussen €49 en €189. Vergelijk de prijzen voor kassaystemen. Net als alle elektronische apparatuur moet ook een kassasysteem met zorg behandeld worden.
Kassa rollen thermo voor mobiel pin apparaat - CCV. Menu_Icon_Bekers en glazen. Menu_Icon_Servies en bestek. Menu_Icon_Snack en maaltijd. Menu_Icon_Bakjes en cups. Menu_Icon_Catering. Menu_Icon_Tafelaankleding. Menu_Icon_Hygiene. Menu_Icon_Zakken en tasse
Kassa rollen thermo voor mobiel pin apparaat - CCV. Pinrollen gemaakt van thermisch papier zijn de meest populair thermorollen in de winkel of horeca. Het papier is geschikt voor nagenoeg alle thermische printers en deze rollen kunnen in de mobiele pinapparaten.
Kassasystemen voor Horeca te Antwerpen AlfaPOS Control.
We bekijken samen uw behoeftes en stellen een persoonlijke oplossing voor op maat van uw onderneming. Restaurant, brasserie, bar, café, feestzaal, hotel, B&B, bakkerij, catering, sportcluben veel meer u bedenkt het concept en AlfaPOS Control zorgt van A tot Z voor een betrouwbare en duurzame IT integratie. Als professionele horecaondernemer stelt u terecht hoge eisen aan uw kassasysteem. Het systeem moet intuïtief werken, met een touchscreen te bedienen zijn, u wilt eenvoudig gerechten en prijzen aanpassen én u wilt altijd realtime inzicht in uw omzet. unTill, hét kassasysteem voor de horeca, biedt het allemaal. We leveren, installeren en beheren uw volledige kassasysteem en indien nodig ook uw IT-infrastructuur. Zo hebt u één centraal aanspreekpunt voor al uw IT-noden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Verbindt uw betaalterminal draadloos met uw kassa. Van Bancontact, VISA tot Payconiq! Betalen met de kaart is nog nooit zo eenvoudig geweest. AlfaPOS beschikt over een ruim assortiment aan draadloze bestel apparatuur, van standaard tablets tot industriële bestel terminals.
Kassasysteem - KMO Shops.
Bedien je klanten razendsnel dankzij de gebruiksvriendelijke en intuïtieve kassa-software. Met de bijhorende hardware tover je de kassa-software om naar een professioneel kassasysteem. Hoe heb je ons gevonden? Ontvang het prijsoverzicht. Meer dan 1456 klanten vertrouwen op KMO Shops. Het makkelijkste kassasysteem op de markt. een kassasysteem dat werk uit je handen neemt kassa. Dankzij het automatische voorraadbeheer blijft je voorraad steeds correct, zowel in je fysieke winkel als online op jouw eventuele webshop. De kassa-software kan eenvoudig op één of meerdere apparaten geïnstalleerd worden. Zo kunnen je klanten steeds razendsnel bediend worden. Updates Support live. Software-updates gebeuren volledig automatisch. Ons support team staat bovendien steeds klaar om je te helpen via email of telefoon. Werkt de kassa-software op mijn tablet? De kassa-software is ontwikkeld voor Apple iPad tablets vanaf iPadOS 13. De software kan eveneens in een vereenvoudigde modus gebruikt worden op een iPhone. Werkt het kassasysteem ook op mijn computer?
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
iSoftliis exact wat je nodig hebt. Ketens Bedrijven met meerdere filialen: Hoe groot ook je onderneming wel mag zijn, iSoftlizorgt er voor dat alles realtime binnen handbereik is, en dit alles zeer eenvoudig en snel. Evenementen Catering: Een barbeque op locatie of een festival met enkele duizenden festivalgangers? iSoftlizorgt voor een oplossing op maat en sneller dan je denkt. Kan iSoftliook geavanceerde situaties aan? Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftligeen hindernis zijn. Als u in de loop van de dag uw gerechten of prijzen wenst aan te passen, zal dit direct en realtime op alle toestellen verwerkt zijn. Kunnen we iSoftli in één zaak tegelijkertijd op Windows en iPad of Android tablet gebruiken? Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser. Boek een iSoftli demo met een van onze experts, gratis en zonder verplichting.

Contacteer ons