Zoeken naar kasregister horeca

   
   
 
kasregister horeca
Kassasystemen voor de horeca Vectron Systems AG.
De kassasoftware biedt talloze speciale functies voor de horeca en kan bovendien op flexibele wijze aan de individuele behoeften van een bedrijf worden aangepast. De kassasoftware biedt tal van speciale functies voor de horeca, bijvoorbeeld keuzevensters kunnen automatisch openen om bij de bestelling van een biefstuk te vragen of er rare', medium'' of well done'' moet worden gebakken.
https://www.tilroy.com/kassasysteem-retail/
Horeca kassasysteem - Trivec Belgium.
Wat begon als een typisch Belgisch frietkraam in een barak, groeide uit tot een succesvolle frituur in een eigen handelspand. Op een horecabeurs zagen we dit type Trivec-kassa en het beviel ons meteen. Nu werken we veel efficiënter en sneller dankzij het grote, gebruiksvriendelijke scherm. Intergraties koppelingen zijn mogelijk. Efficiënt en sneller werken. Kellys Irish Pub, Duke of Antwerp, Salon Duke of Antwerp, Bier Central Antwerpen én sinds kort Bier Central Gent Het zijn allemaal horecazaken van Antwerp Boulevard, geleid door Peter De Clerck. De onderneming bloeit en groeit al tientallen jaren en maakt sinds jaar en dag in élke zaak gebruik van het geautomatiseerde kassasysteem van Trivec. De kassa is het hart van elke horecaonderneming. We hebben integraties met HoistGroup, Mews, Deliverect, The Fork en anderen. Ondernemingen die wij ondersteunen. Het kassasysteem voor restaurants van Trivec is eenvoudig te gebruiken zonder technische voorkennis. Neem bestellingen op aan tafel, laat gasten scannen en betalen via hun mobiele telefoon of verhoog de efficiëntie van de keuken. U krijgt een systeem dat uw hele bedrijf ondersteunt. U krijgt een kassasysteem dat uw hotelrestaurant ondersteunt: van boekingen en bestellingen tot logistiek, voorraadbeheer en betalingen.
rkassa.nl
Kassa systeem kopen met naservice Grande Nico.
Heeft uw kassa nood aan een herstelling? Grande Nico heeft een uitstekende na-service en een eigen hersteldienst. Met onze expertise is uw kassasysteem gauw weer zo goed als nieuw! Wenst u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.
Freepos Cloud Pos Kassa Software Horeca.
De witte kassa, het Geregistreerd Kassa Systeem voor de Horeca. CLOUD POS HORECA. Intuïtieve kassa software voor uw horeca zaak. Werkt op zowat elke Kassa Pc. met een recente versie van Windows OS. Werkt met iPad, Android Windows tablet kiosk. Eenvoudig te gebruiken met barcode scanners, winkel weegschalen, RFID gebruikersaanmelding., Eenvoudig beheer van uw horeca zaak via de cloud. Een webpanel met alle mogelijkheden die nodig zijn om uw zaak te optimaliseren en te maximaliseren. Alle apps staan op zich. Moderne cloud technologie. Met een kassa moet een medewerker intuïtief, snel en vlot werken. Geen opleiding nodig. Meteen maximaal rendement. Het ontwerp van de kassa software is hier van meet af aan op toegespitst. Tablets waarbij verkopers alle data bij de hand hebben zodat ze de klant efficiënt kunnen adviseren en aan up-selling kunnen doen. Informatie totems -kiosken zodat de klant nog sneller info vind en kan kopen. Op elke tafel een QR code. Klant scant deze met z'n' smartphone en krijgt de Tafel-Order app te zien. Een online menu kaart waarmee hij eenvoudig kan bestellen.
kasregister horeca
Bij ons bent u aan het goede adres, zowel voor een eenvoudige kleine kassa als voor een uitgebreid systeem. Steeds een ruime voorraad, zowel nieuw als tweedehands. Verkoop, verhuur, huurkoop, alle modaliteiten kunnen besproken worden. Onze filosofie: goeie producten tegen een goeie prijs. We werken enkel met A-merken Toshiba, Sam4s, Epson, Firich. Geen merkloze toestellen met eigen labels bij ons. Vergelijken kost u niks, niet vergelijken kan duur uitvallen. En wat niet onbelangrijk is: we bieden een goede, betaalbare service, 7/7. Geen eindeloos doorschakelen van de ene medewerker naar de andere Eénmaal een kassa bij ons aangekocht kan u er kostenloos blijven mee werken. Géén onderhoudscontracten, maandelijkse/jaarlijkse licentiekosten of wat dan ook, noch voor kassa, noch voor randapparatuur handhelds, backoffice, bestelschermen, We bieden standaard 2 jaar garantie ook op 2de hands.
kasregister horeca
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Agrarisch Aardappelen, Groenten, Fruit en Vlees. Agrarisch Agrarisch Onroerend goed. Agrarisch Onderdelen Banden, Velgen en Assen. Bedrijfs Onroerend goed. Exploitaties en Overnames. Horeca Meubilair en Inrichting. Kantoor en Winkelinrichting Beveiliging.
Kassasystemen horeca Kassa software voor uw horecazaak Kassazaak.
Uiteraard zijn niet alle kassasystemen voor horeca hetzelfde en het kiezen van een juiste leverancier kan daarom af en toe ook lastig zijn. Toch is het kiezen van een juist kassasysteem voor uw horeca onderneming van cruciaal belang voor uw succes en het kiezen van een kassasysteem aanbieder daarom ook af en toe lastig zijn. Om u te helpen het beste POS systeem voor uw horecaonderneming te vinden, sommen wij vier sleutelfactoren op die u moet overwegen bij het kiezen van een restaurant kassasysteem.
- GKS - Het Geregistreerd Kassasysteem.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. U bent Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken? Onderscheid tussen leveringen en restaurant- en cateringdiensten. Wat zijn de plichten van de verdeler? Wat zijn de plichten van de producent/invoerder? Wat is een GKS? Waarom werd het GKS ingevoerd? Hoe ziet een kassaticket van een GKS er uit? Waarom werd het GKS ingevoerd? Wie moet het GKS gebruiken? Onderscheid tussen leveringen en restaurant- en cateringdiensten. Kan ik stoppen met het GKS? Hoe moet ik het GKS gebruiken? Hoe ziet een kassaticket van een GKS er uit? Wat als mijn GKS defect is?
Beste kassasystemen voor horeca: de top 5.
Welke pinautomaat is het beste voor kleine ondernemers in Nederland? Zettle of SumUp: Wat is de beste goedkope pinautomaat met app? Hoe maak je pinautomaten schoon? Wat is een smart terminal voor betaaloplossingen? Wat kost een pinautomaat? Hoe belangrijk is het om internationale creditcards te accepteren? Een pinautomaat huren of toch beter kopen? Alternatieven voor Square en PayPal Here. Zettle Go - Gratis kassa-app. Lightspeed Restaurant - Complex kassasysteem voor horeca. SumUp Point of Sale - Eenvoudig kassasysteem. Square POS - Gratis, maar geschikt voor Nederland? 5 beste kassasystemen voor horeca. Kassasysteem of kasregister: Welke kassa heb ik nodig? Een gratis kassasysteem voor de iPad - kan dat? Kunt u beter digitale bonnetjes of papier gebruiken? 5 stijlvolle iPad houders voor de kassa. Zettle bonprinters - wat zijn alle opties? Shopify - Hoge functionaliteit, hoge prijs. Wix Webshop - Simpeler kan haast niet online.
Horeca Kassasysteem kopen? Dit is alles wat je moet weten in 2022 Horecatweepuntnul.
Wat is een horeca kassasysteem. Een horeca kassasysteem is een computergestuurd kasregister. De kasregister bestaat uit een combinatie van hardware en software. Denk bij hardware bijvoorbeeld aan een IPad waarop de kassa software dan draait. Deze kassa helpt met het verwerken van het betalingsverkeer.
Kassawetgeving en horecaplan: inleiding.
Vanaf wanneer is de wetgeving in voege getreden? In 2015 werd de geregistreerde kassa gefaseerd ingevoerd in de sector. Vanaf 2016 moet elke horecaondernemer die minstens 25.000 euro van zijn omzet uit voeding haalt die ter plaatse wordt geconsumeerd werken met een geregistreerde kassa met blackbox. Is de wetgeving rechtsgeldig? Op 4 maart 2016 keurde de ministerraad het ontwerp voor koninklijk besluit goed dat het sluitstuk moet zijn voor de regelgeving over de invoering van het geregistreerd kassasysteem in de horeca. Die moest gerepareerd worden, want in oktober 2015 sprak de Raad van State zich uit over de befaamde tien-procentregel. Wie meer dan tien procent van zijn omzet haalde uit maaltijden die ter plaatse werden geserveerd, was volgens de wetgeving verplicht om een witte kassa te plaatsen. Wie onder de tien procent bleef, moest dit niet doen. Een schending van het grondwettelijk gelijkheidsbeginsel, zo luidde de conclusie van de Raad van State.

Contacteer ons