Zoeken naar beste kassasysteem horeca

   
   
 
beste kassasysteem horeca
Kassasysteem vergelijken - Onafhankelijk en eenvoudig.
Het kassasysteem kan een digitale kassabon versturen naar het e-mail adres van de klant. remove Minder informatie. Kassa software, ook wel een POS systeem genoemd, digitaliseer je het afrekenproces in een winkel of horeca gelegenheid. remove Minder informatie. remove Minder informatie. remove Minder informatie. Op aanvraag i. De prijzen van deze software zijn op aanvraag beschikbaar. Meestal worden deze prijzen op maat gemaakt voor je bedrijf. Eenmalig betalen i. Hierbij hoef je maar één keer een afgesproken bedrag te betalen voor de software. Het kan voorkomen dat je hiervoor wel een onderhoudscontract moet aangaan. Per eenheid i. Betalen voor de software wanneer je ook daadwerkelijk gebruik ervan maakt. Bijvoorbeeld het betalen per opgestelde offerte, per factuur, per transactie, per gesigneerd document etc. Met dit prijzenmodel zit je niet vast aan terugkerende kosten wanneer je de software niet gebruikt. Prijs per gebruiker per maand € Op aanvraag -, tot € Op aanvraag € -, Waarom is dit een indicatie? Exacte prijzen van bekijken? Klik dan op onderstaande knop.: remove Minder informatie. Vergelijk top 3 resultaten Start keuzehulp. SPINpos iPad kassa. Lees meer
rkassa.nl
Horeca kassa software - Beste tools en softwareleveranciers GetApp België 2022.
Een alles-in-één iPad POS-systeem voor restaurants met voorraadbeheer, personeelsplanning, verkoopbewaking en aangepaste rapporten Meer informatie over Lavu POS. Tabletgebaseerd verkooppuntsysteem voor bedrijven in het mkb. NCR Silver is een tabletgebaseerd verkooppuntsysteem om detailhandelsbedrijven te helpen hun hele bedrijf te beheren, inclusief voorraadbeheer, personeelsbeheer, geconsolideerde rapportage, mobiele POS Point Of Service en functionaliteit voor meerdere winkels. NCR Silver integreert met hardware, zodat je een volledig verkooppuntsysteem kunt. Meer informatie over NCR Silver. Systeem voor verkooppunt, online POS en ePOS, restaurantsoftware. Kounta is een modern cloudgebaseerd verkooppunt, met een focus op de horeca. Kounta heeft een eenvoudige installatie en een overzichtelijke interface en zit boordevol functionaliteiten die veel meer doen dan alleen omzet genereren. Werkt met tientallen apps van derden om het gebruik nog verder uit te breiden, en werkt op vrijwel alle hardware. Meer informatie over Lightspeed POS. Online ordering and bar POS software for restaurants. Harbortouch POS is an online ordering software designed to help businesses in the retail sector manage orders, reservations, inventory, payments, and reporting. Administrators can utilize the kitchen display systems KDS to streamline front and back-office communication flows. Meer informatie over Harbortouch POS. Technology to help you run your restaurant end-to-end.
eurotracs.com
Kassasystemen en software - Zakelijke Software.
Hierdoor kun je de software op je gemak testen. In veel gevallen betekent het zelfs dat je enkel de app hoeft te downloaden op de iPad. Wij zouden zeker een paar aanbieders selecteren om vervolgens hun systeem gratis te proberen. Op die manier krijg je de beste indruk of de software aansluit op jouw wensen. Bekijk welke apparaten er geschikt zijn voor de software. Het is belangrijk om je dan ook even te verdiepen in de compatibiliteit met de hardware. Zeker als je al over kassa apparatuur beschikt. Cashr werkt bijvoorbeeld alleen met Epson bon printers. Dit kun je natuurlijk altijd navragen bij de aanbieders van de kassasystemen. In sommige gevallen wordt de hardware ook direct aangeboden op de website van de leverancier van kassa software. Kassasysteem Horeca kassasysteem Retail.
beste kassasysteem horeca
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
iSoftliis exact wat je nodig hebt. Ketens Bedrijven met meerdere filialen: Hoe groot ook je onderneming wel mag zijn, iSoftlizorgt er voor dat alles realtime binnen handbereik is, en dit alles zeer eenvoudig en snel. Evenementen Catering: Een barbeque op locatie of een festival met enkele duizenden festivalgangers? iSoftlizorgt voor een oplossing op maat en sneller dan je denkt. Kan iSoftliook geavanceerde situaties aan? Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftligeen hindernis zijn. Als u in de loop van de dag uw gerechten of prijzen wenst aan te passen, zal dit direct en realtime op alle toestellen verwerkt zijn. Kunnen we iSoftli in één zaak tegelijkertijd op Windows en iPad of Android tablet gebruiken? Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser. Boek een iSoftli demo met een van onze experts, gratis en zonder verplichting.
Lightspeed Horeca Kassasystemen - POSsystems.
Lightspeed Restaurant L-series. Lightspeed Restaurant K-series iKentoo. Payments met Zettle. Digitale Hospitality met QR. Start je gratis demo. Alles wordt makkelijker met de juiste techniek. Benieuwd naar welke POSsystems oplossingen aansluiten bij jouw restaurant Neem contact met ons op! Vraag demo aan Over ons. Het maakt niet uit hoe druk de dag is, je Lightspeed kassasysteem helpt je alles onder controle te houden en helpt je personeel efficiënt te werken. Laat klanten met Self-ordering zelf hun bestellingen plaatsen, bespaar tijd en optimaliseer je personeelskosten. Onze partners bieden unieke diensten die naadloos integreren met Lightspeed, zodat jij je bedrijf op volle kracht kunt runnen. Uw partner voor. Het juiste team, het beste aanbod, 100 gastvrijheid: werken in de horeca is topsport, én het laat je niet meer los. Die passie begrijpen wij als geen ander. Daarom biedt POSsystems totaaloplossingen op maat. Lightspeed diamond partner. Support op locatie. POSsystems dè totaaloplosser voor horeca ondernemers. Wij helpen graag met het optimaliseren van uw onderneming. Lightspeed Diamond Partner. POSsystems was de eerste Lightspeed diamond partner van Nederland en heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in automatisering in de horeca.
Kassasysteem horeca Antwerpen Imler Kasregisters.
Kassasystemen voor de horeca. Op zoek naar een kassasysteem voor de horeca in regio Antwerpen? Imler Kasregisters is hét aanspreekpunt bij uitstek voor kasregisters en kassas. Op deze pagina vindt u onze referenties uit de buurt en ver daarbuiten. Benieuwd wat Imler Kasregisters voor uw zaak kan betekenen?
Kassa oplossingen voor uw horecazaak - Weka kassasystemen.
Of u nu een restaurant, café, cafetaria of hotel heeft: Weka heeft voor iedere horecazaak in Limburg een passende kassa oplossing. Wij kijken graag samen met u wat het beste bij uw zaak past. Of het nu gaat een touchscreen kassas met tafel plattegrond en mobile order terminal, of om een eenvoudige kassa met alleen een paar dranken onder direct-toetsen. Van groot tot klein is verkrijgbaar bij Weka. Uw kassasysteem is uit te breiden met diverse modules en koppelingen zoals tafelplanning, urenregistratie, voorraadbeheer en pinbetalingen. Laat uw klanten sparen voor tegoeden of online reserveren. De kassa wordt helemaal afgestemd op uw wensen. U betaalt dus niet voor onderdelen waar u niets aan heeft! Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde. De toegevoegde waarde zit hem in de details van de oplossingen die we leveren. Tom Lemmens - eigenaar Weka. Branches binnen de horeca. Wij geven u graag een passend advies. Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen. Straat en huisnummer. Kassa-apparatuur speciaal voor de horeca.
De 5 beste kassasystemen voor de horeca 2022.
Koppel makkelijk populaire webshops en boekhoudpakketten of gebruik gratis de ingebouwde administie. BizzCloud is flexibel, groeit met u mee, en is makkelijk in het gebruik. Bovendien zijn we vaak meer dan 50 voordeliger dan andere pakketten. Horeca, Retail, Clubs. Webshop Voorraad Mgt. Prijs: vanaf €27,50., Afosto biedt een zorgeloze toekomst met een eigen kassasysteem en e-commerce oplossing geïntegreerd in een gebruiksvriendelijk platform. Met het platform heb je inzichten in al je sales, je beheert je voorraad makkelijk in 1 of meerdere magazijnen en beheert je klanten vanuit 1 systeem. Eenvoudig te gebruiken. Geen dure installatie. Schaalbaar en flexibel. Prijs: maandelijks €75,00., myPOS biedt geïntegreerde en betaalbare betaaloplossingen die de manier veranderen waarop bedrijven kaartbetalingen op alle kanalen accepteren - aan het loket, online of via mobiele apparaten. Pinterminals va €29,00., Prijs: eenmalig €29,00., Compleet overzicht met horeca kassasysteem software. Op zoek naar meer aanbieders van horeca kassa software? Bekijk het complete overzicht met alle kassasystemen horeca of gebruik de keuzehulp hieronder. Vertel ons over je bedrijf en we maken een top 3 met de beste kassa software voor jou.
Freepos Cloud Pos Kassa Software Horeca.
De witte kassa, het Geregistreerd Kassa Systeem voor de Horeca. CLOUD POS HORECA. Intuïtieve kassa software voor uw horeca zaak. Werkt op zowat elke Kassa Pc. met een recente versie van Windows OS. Werkt met iPad, Android Windows tablet kiosk. Eenvoudig te gebruiken met barcode scanners, winkel weegschalen, RFID gebruikersaanmelding., Eenvoudig beheer van uw horeca zaak via de cloud. Een webpanel met alle mogelijkheden die nodig zijn om uw zaak te optimaliseren en te maximaliseren. Alle apps staan op zich. Moderne cloud technologie. Met een kassa moet een medewerker intuïtief, snel en vlot werken. Geen opleiding nodig. Meteen maximaal rendement. Het ontwerp van de kassa software is hier van meet af aan op toegespitst. Tablets waarbij verkopers alle data bij de hand hebben zodat ze de klant efficiënt kunnen adviseren en aan up-selling kunnen doen. Informatie totems -kiosken zodat de klant nog sneller info vind en kan kopen. Op elke tafel een QR code. Klant scant deze met z'n' smartphone en krijgt de Tafel-Order app te zien. Een online menu kaart waarmee hij eenvoudig kan bestellen. De order komt op de kassa terecht met alle info.
Horeca Kassasysteem - STN Kassasystemen.
HORECA KASSA SYSTEEM. HOME KASSASYSTEMEN HORECA KASSASYSTEEM. GEBRUIKERSGEMAK VAN HET HOOGSTE NIVEAU. Door middel van de plattegrond precies zien welke tafel nodig van een nieuw drankje voorzien moet worden. Of toon de tafels in een overzichtelijke lijst. De plattegrond is volledig naar eigen wens in te delen, zowel in 2D als in 3D. Meteen de historie van een tafel overzichtelijk bij het opnemen van een nieuwe bestelling. Naam toevoegen, bon splitsen, bereidingswijzes en veranderen van gangen en dat allemaal op de plek waar u het verwacht. FUNCTIONALITEITEN SPECIAAL VOOR UW RESTAURANT.
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant.
Customer Facing Display. Gratis horeca tools. Gratis retail tools. Kies voor het horeca kassasysteem dat altijd voor u klaarstaat. We zijn allemaal op zoek naar de ware. Misschien vindt u wel wat u zoekt in de tools van Lightspeed. Van geïntegreerde betalingen tot contactloos bestellen; bent u klaar om verliefd te worden? Bekijk een demo Praat met een expert. Technologie waar u op kunt bouwen. Op zoek naar manieren om uw service te verbeteren en inkomsten te verspreiden? Lightspeed helpt uw onderneming flexibel te houden. Breid uw businessmodel uit met integraties voor maaltijdbezorging, afhalen en online bestellen. Verschuif tafels en pas uw zaalplan aan, zodat werknemers altijd weten waar ze moeten zijn. Bied snelle betaaltransacties aan door middel van creditcards, pinpassen en QR-codes. Garandeer de veiligheid van uw gasten en werknemers met een ruim aanbod contactloze tools. Praat met een expert. Maak betalingen eenvoudiger met Lightspeed Payments. Verwerk een breed scala aan betaalopties rechtstreeks vanuit Lightspeed Restaurant en bied uw gasten de flexibiliteit om te betalen zoals zij willen.

Contacteer ons