Zoeken naar exact kassasysteem

   
   
 
exact kassasysteem
CARESTA - Een kwalitatieve kassa huren voor uw restaurant.
Kassasysteem tijdelijk Huren. Tweedehands horecamateriaal kopen. Multifunctionele kassa voor uw restaurant. De kassa voor uw restaurant wordt volledig op maat ingesteld. In de kassa wordt het zaalplan exact weergegeven zoals in het restaurant. Nooit meer zoeken naar de juiste tafel dus! meer informatie
eurotracs.com
Exact Online koppeling met MplusKASSA LEZA Efficiency.
Let op: Bij prijslijsten wordt de prijslijstprijs niet ondersteund, omdat deze niet door Exact Online wordt vrijgegeven. Hebben jullie een Nederlandse helpdesk? Onze helpdesk bestaat uit onze eigen medewerkers, die ook bij u langs komen bij een aflevering of in het geval van een storing. Tijdens kantoortijden zijn zij aanwezig in ons kantoor in Hoorn. Zijn jullie in het weekend bereikbaar? Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8:00-23:00: uur, 7 dagen per week. Tussen 23:00-8:00uur: kunt u de voicemail inspreken, of een mail sturen naarsupport@leza.nl. Er wordt na het sturen van een mail/inspreken van een voice-mail zo snel mogelijk contact met u opgenomen vanaf 8:00uur. Kan je ook gespreid betalen? Wij denken graag met u mee en kunnen diverse vormen van gespreid betalen aanbieden. Denk aan 50%-50, 3, 6 of 12 termijnen. Het is eventueel ook mogelijk om bij ons te leasen, 36 of 48 termijnen. Is dit een offline kassysteem? Ons kassasysteem is niet afhankelijk van het internet en blijft het ook doen wanneer er geen internet is.
rkassa.nl
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
iSoftliis exact wat je nodig hebt. Ketens Bedrijven met meerdere filialen: Hoe groot ook je onderneming wel mag zijn, iSoftlizorgt er voor dat alles realtime binnen handbereik is, en dit alles zeer eenvoudig en snel. Evenementen Catering: Een barbeque op locatie of een festival met enkele duizenden festivalgangers? iSoftlizorgt voor een oplossing op maat en sneller dan je denkt. Kan iSoftliook geavanceerde situaties aan? Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftligeen hindernis zijn. Als u in de loop van de dag uw gerechten of prijzen wenst aan te passen, zal dit direct en realtime op alle toestellen verwerkt zijn. Kunnen we iSoftli in één zaak tegelijkertijd op Windows en iPad of Android tablet gebruiken? Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser. Boek een iSoftli demo met een van onze experts, gratis en zonder verplichting.
Het verwerken van je kassabetalingen was nog nooit zo simpel Exact.
In combinatie met de Zettle Reader 2 transformeert de gratis Zettle Go app jouw smartphone of tablet in een kassasysteem met snelle checkout, dagelijkse verkooprapporten én naadloze integratie met je boekhouding in Exact Online. Met Zettle accepteer je alle bekende creditcards, contactloze betalingen en betalingen via apparaten, inclusief Apple Google en Samsung Pay. Samenwerken met je accountant was nog nooit zo leuk. Als alle betalingen automatisch in je boekhouding zitten, heb je altijd inzicht in je financiële situatie. De dashboards en rapportages helpen je om je onderneming te laten groeien. Samenwerken met je accountant is nu nog eenvoudiger - met Exact Online heeft hij onmiddellijk toegang, kan hij nog beter adviseren en wordt er geen tijd verspild aan het overnemen van papieren overzichten en bonnetjes. Meer over de koppeling tussen je kassa en je administratie.
E-POS MMX POS Kassa Software DigiAccess.
E-POS MMX biedt meer dan E-POS van Exact zoals o.a.: Kleur-/maattabellen gebruiken aan de kassa. Geïntegreerd spaar-/loyalty systeem. Gebruik van touchscreen artikel/artikelgroep afbeeldingen. Reclame en communicatie mogelijkheden op LCD klantendisplay. Uitgebreidere retail prijsafspraken o.a. Kassa management retail specifieke statistieken, Management monitor, snelle kassa opmaak en transactie correctie. Ondersteuning winkelscanners prijs- en spaarkaartinformatie. Printmogelijkheden voor schapkaarten, artikeletiketten, klantenkaarten en promo-materiaal op speciale media. Automatische artikelset herkenning. En nog veel meer. E-POS MMX biedt verschillende mogelijkheden op basis van onderstaande modules.: E-POS MMX Kassa. E-POS MMX Kassa lokaal. E-POS MMX Kassa Compact. E-POS MMX Basis retail backoffice tot maximaal 5 devices. E-POS MMX Basis retail backoffice meer dan 5 devices. E-POS MMX Filiaal. Aanvullende DigiAccess MMX modules welke geschikt zijn voor E-POS MMX. op basis van integratie scenario 1. MMX Extra backoffice werkplek. MMX Mobiel apparaat. MMX Winkelscanner actuele prijzen en spaarkaart info. Aanvullende DigiAccess MMX modules welke geschikt zijn voor E-POS MMX. op basis van integratie scenario 2 en scenario 3. Alle modules uit scenario 1. MMX Retail backoffice met bedrijfsprocessen. MMX Magento Attributen per licentie.
Exact Online Financiële koppeling kassa boekhoudsoftware.
financiële koppeling tussen easyPOS kassaprogramma en Exact online voor boekhouden Exact business software. via stamgegevens in easyVoras kunnen er grootboeknummers voor hoofdgroepen, betaalwijzes en btw-codes worden ingevuld. easyPOS online Exact export koppeling € 14,00, per maand per kassa eenmalige setupkosten € 180,00.,
Exact Online POS Online Kassasysteem Triplepro IT.
Point of sale. Werk jij met Magento, Magento2 of Intershop en ben je klaar voor Bricks Clicks? Kies dan vandaag nog voor het volledige, state-of-the-art POS systeem Afosto. Deze unieke POS is het enige in zijn soort welke te koppelen is met Exact Online. Voor 7500, per maand heb jij een POS systeem waarin je winkelverkoper gemakkelijk mobiel kan werken. Direct zijn alle artikelen gesynchroniseerd van je nieuwe filiaal terwijl alle winkelverkopen teruggestuurd worden naar Exact Online. Je maakt het helemaal compleet met de aflettermodule van Dealer4dealer. De Afosto POS is inzetbaar in meerdere winkels of gemakkelijk aan te sluiten bij het openen van en nieuw filiaal. Met een Afosto POS op iedere locatie is jouw volledige keten real-time op de hoogte van actuele voorraad en financiële gegevens. Bekijk hier de Afosto POS Vraag hier een adviesgesprek aan. Aansluiten en starten. Door het gebruiksvriendelijke X-Core Platform van Dealer4dealer is het aansluitproces zeer gemakkelijk en kun je al snel aan de slag met jouw kassasysteem.
Winkelboekhouding - Koppel je kassa aan je online boekhoudsysteem.
Koppeling: Twelve - Exact Online. Twelve - Exact Online. De koppeling plaatst de bonnen uit de Twelve kassa in de Exact Online boekhouding. Omdat de bonnen automatisch worden doorgezet bespaart de vereninging of onderneming met deze koppeling tijd, en worden fouten voorkomen.
Exact Online voor Retail Restaurant Lightspeed.
In het laatste geval, dus bij het doorzetten naar bestellingen, kan het bestel en voorraadproces in Exact Online plaatsvinden. Naast het overzetten van de verkopen is er bij Lightspeed Retail ook een product-synchronisatie mogelijk. Deze werkt van POS naar Exact Online of van Exact Online naar POS.
Kassasystemen Archieven - Becosoft.
Ga niet over 1 nacht ijs, vraag een uitgebreide demo aan die bij voorkeur in uw zaak plaatsvindt, zo krijgt u direct de juiste feeling bij de software en kan de aanbieder uw winkel zien om te kijken of er verdere optimalisaties mogelijk zijn. Maak het leven makkelijk, bekijk zeker de integraties die kunnen worden gelegd en vraag specifiek naar integraties met de software die u reeds gebruikt. To E-commerce or not? Het is een keuze die u maakt, maar ook daar kan het u heel wat werk en kans op retours besparen als uw producten en stock gelinkt zijn tussen uw fysieke en uw online winkel. Vraag ook info bij ons, wij kunnen u begeleiden en onze kassas bieden diverse functionaliteiten voor specifieke sectoren die u werk heel wat verlichten. Wat is een kassasysteem? Wat is een kassasysteem?
Exact - Bekijk Reviews, Aanbod Prijzen bij Appwiki!
Exact Online is een geavanceerde volwassen ERP-tool voor jou als MKBer met een midden tot groot bedrijf in diverse branches, zoals handel, productie en dienstverlening. Door de uitgebreide mogelijkheden kan je met Exact Online je administratie verregaand automatiseren, waarbij bijna elke wens te realiseren is.

Contacteer ons