Zoeken naar black box kassa

   
   
 
black box kassa
Blackbox enkel toestel software/licentie apart verkrijgbaar - CARESTA verhuur verkoop horeca materiaal.
Gks witte kassa. Gks witte kassa. Kassasysteem tijdelijk Huren. Tweedehands horecamateriaal kopen. Kassasysteem tijdelijk Huren. Tweedehands horecamateriaal kopen. Blackbox enkel toestel software/licentie apart verkrijgbaar. Home Verbruiksmaterialen Blackbox enkel toestel software/licentie apart verkrijgbaar. Deze module registreert alle kassatransacties. Deze gegevens worden opgeslagen in de fiscale module en in de kassa.
https://www.tilroy.com/kassasysteem-retail/
Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS FOD Financiën.
Open mobile menu. Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren. Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Via deze toepassing kunt u voldoen aan de registratieverplichtingen voor de geregistreerde kassasystemen GKS. Registratiemodule voor ondernemers horeca-uitbater.
https://rkassa.nl/
Een black box kassa of geregistreerde kassa voor de horeca.
Weegschalen - Kassasystemen - Voedingsmachines. Black box horeca. MOET IK EEN GKS GEBRUIKEN? GKS Geregistreerde kassa of witte kassa. Recent verscheen het nieuwe artikel 21bis van het KB nr. 1, ter vervanging van het door de Raad van State vernietigde artikel.
eurotracs.com
Belgische horeca krijgt black box.
Belgische horeca krijgt black box. Belgische horeca krijgt black box. 13 juli 2012. Om fraude en zwart geld in de horeca aan te pakken gaat de Belgische overheid ondernemers per 1 juli 2013 verplicht stellen om een zogeheten black box op hun kassa aan te sluiten.
De witte kassa: wel of niet verplicht in uw zaak? Beslis zelf!
We zetten de regels op een rijtje. Wat is de witte kassa? De witte kassa, ook wel de geregisteerde kassa genoemd, is een controlemechanisme van de fiscus om fraude en zwartwerking in de horeca tegen te gaan. Het kassasysteem bestaat uit.: Een gecertificeerde kassa. Een controlemodule of black box.
Nieuwsbericht BFKS Boekhoud- en Fiscaal Kantoor Scheveneels.
Elke horeca-onderneming die meer dan 10 van zijn omzet haalt uit het serveren van bereide maaltijden die ter plaatse worden geconsumeerd, is verplicht zich tussen 1 januari 2015 en 28 februari 2015 bij de FOD Financiën te registreren via de GKS-registratiemodule dit is een e-service ter beschikking gesteld door de FOD Financiën. Bij de registratie ontvangt de onderneming een datum van de administratie. Dit is de uiterste datum waarop het kassasysteem in de zaak geïnstalleerd moet zijn. De implementatiedata zijn.: 30 juni 2015.; 30 september 2015.; 31 december 2015. Als er meerdere vestigingseenheden geregistreerd zijn, wordt voor elke eenheid een uiterste datum doorgegeven waarop het GKS geactiveerd moet worden. De invoering van het GKS heeft tot doel de fraude in de horeca te bestrijden. Om dit lichter verteerbaar te maken voor de horeca, werden er ter compensatie fiscale en sociale lastenverlagingen voorzien. Aanwezigheidsregistratie en doelgroepvermindering. Hoewel er geen sprake is van een verplichte arbeidstijdregistratie via de geregistreerde kassa met black box, bevat deze kassa wel deze mogelijkheid.
De witte kassa is niet langer een vrije keuze.
Van zodra er met een GKS systeem gewerkt wordt, blijven de btw bonnetjes nodig voor in geval er zich een storing in het systeem zou voordoen. Dan moet er inderdaad met btw bonnetjes gewerkt worden tot het euvel is opgelost. incentanaf mei 2016 zullen inspecties gebeuren op het niet aanwezig zijn van het GKS systeem. Indien er geen verantwoording kan gegeven worden dan riskeert men een boete van 1.50000, euro. Bij een verdere weigering loopt de boete op. Maak er dus snel werk van! Tussen de horecafederaties en Minister Van Overtveldt en Staatssecretaris voor de Strijd tegen de Sociale Fraude werd een charter ondertekend waarin gesteld wordt dat de inspectiediensten van de belastingen de gegevens van de witte kassa niet systematisch zullen gebruiken om controleacties uit te voeren naar het verleden. Previous Story Mediation: Een dispuut beïndigen of overeenkomst sluiten met enkel winnaars. Next Story Is je algemene vergadering nietig? Wijziging op 1 juli 2016 voor de 10% regel HORECA.
Witte kassa nog altijd te makkelijk te omzeilen: kunnen loterijticketjes in restaurants helpen? VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2.
Via" een online toegang kan een fiscaal ambtenaar immers gemakkelijk vanop afstand checken of de kassa actief is, klinkt het nog. Minister van Financiën Alexander De Croo Open VLD heeft al laten weten dat hij de overheidsdienst Financiën heeft gevraagd om verbeteringen aan de procedure van de witte kassa te onderzoeken. Horeca Vlaanderen laat intussen weten de voorstellen van het Rekenhof niet" ernstig" te vinden, zolang niet iedereen die eten verkoopt kassaplichtig is.
Brestonica Black Box.
Brestonica heeft een certificaat voor de GKS geregistreerd kassa systeem. Elke kassa wordt aan een eigen Black Box gekoppeld. Zo blijft de stand alone werking verzekerd bij netwerkstoring of uitval. FOD - LEES MEER. tel: 32 0 3 366 05 05.
Printpagina Sodibe vzw.
Nieuwe werkgevers dienen zich te baseren op de omzetprognose uit het business plan. De werkgevers die voldoen aan de nieuwe voorwaarden om verplicht gebruik te maken van de geregistreerde kassa dienen zich uiterlijk op 31 maart 2016 te registreren via de online GKS-applicatie van de FOD Financiën. Uiterlijk op 30 juni 2016 moet de werkgever de levering van het kassasysteem en de black box in de online GKS-applicatie registreren.
Brussel blijft zondigen tegen witte kassa BRUZZ. culture.
Vorig jaar voerde de FOD Financiën 1.716 controles uit waarvan 737 in Brussel. Bij 195 van de Brusselaars bleek de black box niet geactiveerd. Ook hier is Brussel kampioen van België. Volgens Steven Rosseel van de Belgian Restaurants Association komt er in Brussel stilaan wel een inhaalbeweging op gang maar is er nog flink wat oud zeer: uitbaters die weigeren om een witte kassa te gebruiken. Onder hen vele snackbars, frituren en pizzazaken. Rosseel meent dat de federatie Horeca Brussel in deze boter op het hoofd heeft.

Contacteer ons