Zoeken naar compleet kassasysteem horeca

   
   
 
compleet kassasysteem horeca
Rubbens Co Leuvens Kassa Center.
Kleinste witte kassa. Straffe Horeca Kassa. Frituurkassa, kiosk online. Kassa Rollen Inkt. Leuvens Kassa Center. staat voor totaalservice. Meer dan 30 jaar ervaring! Rubbens Co is een erkend dealer Authorized" Certificated Dealer" van de befaamde A-merken: Casio, Toshiba, Orderman, D-Light en unTill. Rubbens Co bvba is leverancier van kassasystemen, weegschalen en toebehoren in de breedste zin van het woord. Steeds kunnen we onze klanten een kassasysteem aanbieden naargelang hun wensen en behoeften. Voor de één is dat een eenvoudig kasregister voor de ander een compleet kassasysteem. Klik dan hier
rkassa.nl
Kassasysteem Horeca.
Personeel met de juiste permissies heeft de mogelijkheid om de GRATIS knop te gebruiken. Zo kunt u de consumpties van uw personeel nauwkeurig registreren zoals u dat mag verwachten van een horeca kassa. HRC POS biedt ook de mogelijkheid om met PLU codes de bestelling in te voeren. Inloggen en uitloggen. Elke gebruiker kan door middel van een PIN code in- en uitloggen. Het in- en uitloggen kan ook door middel van een kelnerslot en kelnerkey. Artikels worden onder een POS artikelgroep geplaatst. Zie afbeelding: De oranje knoppen zijn POS artikelgroepen. Het artikel heeft een blauwe knop. Sub POS artikelgroep. Een POS artikelgroep kan ook onder een andere POS artikelgroep worden geplaatst. Bijvoorbeeld: Wijnen, daaronder rode wijnen en daaronder de specifieke wijnen. Er is geen limiet voor het aantal levels. Artikel onder meerdere POS artikelgroepen. Een artikel kan onder 1 of meerdere POS artikels vallen. Zo kunt u een artikel onder de POS artikelgroep Runners" plaatsen en ook onder de POS artikelgroep Lunch. Een artikel kan per stuk worden aangeslagen maar ook een veelvoud daarvan. Onze kassa software biedt u tal van mogelijkheden. In plaats van een tafel kiezen kunt u met het kassasysteem ook de passanten functie gebruiken.
Kasregister kopen voor horeca? Vind meteen uw kassa.
De witte kassa: sinds 2016 in heel wat horecazaken verplicht. Kasregisters voor horeca. Snel, vlot en simpel. Zo werkt elke kassa die u nodig heeft in de horeca. Met een kasregister zit u helemaal goed. Ieder kasregister voor de horeca is uitgerust met alle nodige standaardfuncties. U maakt totalen voor uw klanten of dagtotalen voor uzelf. En u kan alle bonnen keurig bijhouden. Een kasregister voor de horeca is dus een eenvoudige kassa zonder veel poespas. Zoekt u meer? Dan kan u een kasregister kopen dat valt uit te breiden met de toebehoren waar uw zaak om vraagt. Zo optimaliseert u uw horecazaak met een kassa die precies biedt wat u nodig heeft. Niet meer, maar zeker niet minder. Een kasregister kopen? Bekijk de mogelijkheden hieronder. ER-230 - Een low budget en compacte kassa. De ER-230 is het meest eenvoudige kassasysteem dat u kan vinden.
Kasregister prijs Companeo.be.
De prijzen kunnen dan ook variëren van enkel honderden euros tot €2000 afhankelijk van de beschikbare functionaliteiten. Hieronder vindt u alvast enkele kassas zowel digitaal, met touchscreen, modulair als alles-in-één én hun richtprijzen. Type kasregister prijs. Sam4s Kassaregister ER-180 TB. Prijs: € 165,00., Compacte kassa met thermische schrijvende bonprinter 57 mm breed. Towa Kassasysteem TL-550RK. Prijs: € 395,00., Compacte kassa met alle standaardfuncties uitgebreide functies zoals verschillende verkopers en toegangscodes voor sleutelstanden. Het systeem heeft een geheugen waarin de transacties worden opgeslagen.
Home Westconcept.
Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde ondernemersplatform van Lightspeed Restaurant als basis. Ontdek meer over het Lightspeed Restaurant kassasysteem. Wij zorgen dat je je klanten eenvoudig en makkelijk kan bedienen met een allesomvattend kassasysteem. Zo leid je je onderneming vanuit één compleet platform, Lightspeed POS.
De 5 beste kassasystemen voor de horeca 2022.
Verlof en verzuim. Wat zijn de beste kassasystemen voor de horeca? Kassa 23 mei 2022 horbar; Leestijd 3 minuten. Wil jij meer inzicht halen uit verkochte producten? Of wil je dat werknemers efficiënter te werk gaan? Methoreca kassasysteemsoftware bied jij je klanten de optimale ervaring.Een horeca kassasysteem is een speciaal kassasysteem gericht op restaurants, cafés en hotels. Door gebruik te maken van een horeca kassasysteem zorg jij ervoor dat gasten een ervaring krijgen om niet te vergeten. Horeca kassa software biedt ten opzichte van een vaste kassa diverse functies waardoor je niet alleen overzichtelijker, maar ook efficiënter werkt.
Kassasystemen vergelijken De beste kassa software Kassazaak.be.
Naast de kassa hardware en software levert unTill ook hardware voor randapparaat. Zo kun je bij één partij een volledig pakket bestellen. Het kassasysteem van unTill draait op iOS, Android en Windows, waardoor het mogelijk is het kassasysteem op elke soort tablet te installeren. MplusKASSA is modulair opgebouwd waardoor deze POS leverancier voor elke branche wel een oplossing kan bieden. U kunt het kassasysteem namelijk volledig zelf samenstellen, zodat het systeem naadloos aansluit bij uw wensen en huidige werkprocessen. U hoeft enkel uw apparatuur en de functionaliteiten te kiezen. Het is tevens ook mogelijk om uw kassasysteem te koppelen met andere partijen, zoals uw boekhoudprogramma of self-order kiosk oplossing. Dit geeft u de mogelijkheid om overbodige functies weg te laten en dus ook niet teveel te betalen. Gebruikt u het kassasysteem voor uw horeca zaak? Maak uw kassa dan compleet door de 'Horeca' tafelregistratie module of door de 'Bestelbon' Cafetaria module.
WaiterFlash.
- - -. Toggle navigation Home. Dé revolutie in de Horeca sinds de touchscreen kassa.: WaiterFlash voor de slimme horeca professional! De drukke zomer is al een tijd achter de rug. Bent u klaar voor de nieuwe manier van tafelbediening en het terrasseizoen in 2021?
Tablet kassasysteem - Trivec Belgium.
En dat allemaal via één tablet! Geen toegevingen en halve oplossingen om het op een tablet te laten werken maar effectief onze volledige, vertrouwde Trivec Domino kassa. Beheer je restaurant vanaf één locatie. Met Trivec Go beheer je je restaurant s vanaf één locatie.Je kan makkelijk meerdere kassas aan elkaar linken en dezelfde black box gebruiken vanaf een server. Heb je meerdere restaurants dan kan je via het centrale beheer werken en zelf instellen wat er lokaal per restaurant beheerd mag worden en wat er centraal beheerd wordt, zoals de prijzen, menus, artikelen enz. Lees meer over onze kassasysteem voor horeca. Waarom voor Trivec Go kiezen? Het systeem is intuïtief en ook zonder technische kennis gemakkelijk te gebruiken. Professionele ondersteuning door ervaren medewerkers tijdens de werkuren, en permanentie tijdens avonden en weekends. Je beschikt over een compleet systeem in een mobiel formaat; met al de functionaliteiten die je nodig hebt om je restaurant te runnen.
Complete kassasysteem Specialist in geldverwerking Geldtel.nl.
Kassasysteem met Windows IoT 10. Retail horeca kassasysteem. Inclusief licentie van de Sioges kassasoftware. Eenmalige aanschaf, geen maandelijkse kosten. Makkelijk en snel zelf te programmeren. Importeren en exporteren via Excel. Back-ups automatisch naar Dropbox. Diverse rechten en inloggegevens voor medewerkers. Optioneel registreren via tafelplattegrond. Gecertificeerde CCV-smart pinkoppeling. Uitbreidingen mogelijk met barcodescanner, bonprinter s, kassalade. Tonen als Foto-tabel Lijst. Sorteer op Positie. Selecteer uw voltage. Certificering 100 ECB. Selecteer uw aansluiting. Belsignaal bij opening. Van hoog naar laag sorteren. Stel je vraag over Complete kassasystemen.
Horeca kassasystemen - Vergelijk prijzen en bestverkochte producten - Capterra België 2022.
Lokaal product België. Aparte controles Beheer van cadeaubonnen Leveringsbeheer Loyaliteitsprogramma Mobiele toegang Online bestellen Orderbeheer Rapportage en analyse Tabellenbeheer Voorraadbeheer. Cloud, SaaS, Web Mac desktop Windows desktop Linux desktop Windows lokaal Linux lokaal Chromebook desktop Android mobiel iPhone mobiel iPad mobiel. Food management software. Horeca kassa software. Kassasystemen voor detailhandel. Restaurant management software. Lokale producten weergeven. Lokale producten weergeven. Sorteren op: Gesponsord. Dit kassasysteem voorziet restaurants van efficiëntie!

Contacteer ons