Zoeken naar kassasysteem simpel

   
   
 
kassasysteem simpel
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
iSoftliis exact wat je nodig hebt. Ketens Bedrijven met meerdere filialen: Hoe groot ook je onderneming wel mag zijn, iSoftlizorgt er voor dat alles realtime binnen handbereik is, en dit alles zeer eenvoudig en snel. Evenementen Catering: Een barbeque op locatie of een festival met enkele duizenden festivalgangers? iSoftlizorgt voor een oplossing op maat en sneller dan je denkt. Kan iSoftliook geavanceerde situaties aan? Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftligeen hindernis zijn. Als u in de loop van de dag uw gerechten of prijzen wenst aan te passen, zal dit direct en realtime op alle toestellen verwerkt zijn. Kunnen we iSoftli in één zaak tegelijkertijd op Windows en iPad of Android tablet gebruiken? Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser. Boek een iSoftli demo met een van onze experts, gratis en zonder verplichting. meer informatie
rkassa.nl
Kassa Kapsalon, Kappers Software Salonized.
Plan een demo Probeer gratis uit. Verkoop en Productbeheer. Nieuw in Salonized. Probeer gratis uit Inloggen. Kassa Kapsalon van Salonized Salon Software. Ben je op zoek naar een goed kassa kapsalon systeem? Salonized biedt meer dan een simpele kassa waarmee jij diensten en producten kunt afrekenen. De kapperswereld verandert voortdurend. Jouw klanten krijgen andere wensen. De manieren om klanten te bereiken zijn altijd aan veranderingen onderhevig. Het is ons doel om de nummer één assistent te zijn voor kappers. Dit doen we door proactief in te spelen op jouw vraag. Zo weet je zeker dat je nu, maar ook in de toekomst een betrouwbare partner hebt die met je meegroeit. Voordelen kassasysteem kapper.
Bakkerij Retail.
Zo bespaart u niet alleen tijd maar ook vele euros. Ook prijslabels voor op de rekken kunnen bij prijswijziging héél snel afgedrukt worden. Uw personeel kan ook de klant perfect informeren door de ingredienten op te vragen van een product via de kassa.
Horeca - Eureka Solutions Kassa Systemen.
Gecertificeerd kassasysteem voor horeca. Modullo Easyshop is een gecertificeerd kassasysteem voor horeca dat gebruik maakt van de iPad. Het systeem is volledig aanpasbaar naar de behoeften van uw zaak. Het kassasysteem opereert volledig autonoom en onafhankelijk van internet connectie. Dit simpel en mobiel systeem zorgt voor een grote flexibiliteit zonder in te boeten aan gebruiksgemak.
Het Beste Kassasysteem Voor De Horeca - 10 Kassasystemen Onder De Loep. E-mail. Facebook. Twitter.
De kassasoftware is vanaf een iPad of andere tablet te bedienen. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Je benadert het kassascherm vanuit een browser of koppeling op je bureaublad. Dit systeem kan zowel on- als offline gebruikt worden. Het kan gekoppeld worden met hardware die je al hebt, zoals bijvoorbeeld een kassalade, printer en barcodescanner. Onlinefact biedt veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor alleen de software, of ook hardware erbij. Hoewel het Belgische bedrijf erachter dit eigenlijk heeft gestart als facturatiesysteem en later heeft uitgebreid met kassafunctionaliteiten, oogt het strak werkt het intuïtief en dus gebruiksvriendelijk. Online is een uitgebreide gebruikershandleiding te vinden, maar ook directe vragen worden snel beantwoord. Het systeem is 30 dagen op proef te testen. Cashr is het kassasysteem voor de horeca van Reeleezee, de bekende aanbieder van het online boekhoudprogramma.
Kassasysteem voor winkel Companeo.nl.
Kassa-systemen: Kassasysteem voor winkel. Leestijd: 2 min. Nagenoeg iedere winkel heeft wel een kassa, maar er zijn grote verschillen tussen verschillende kassasystemen in deze winkels. Het kassasysteem dat een winkel gebruikt is geheel afhankelijk van de bedrijfsvoering en de eisen en wensen die dit met zich meebrengt. Het kassasysteem wordt op de bedrijfsvoering afgestemd. Hoe uitgebreid moet een kassasysteem voor een winkel zijn? De complexiteit van een kassasysteem verschilt natuurlijk per winkel. Hoe simpel afrekenen echter ook lijkt, er komt behoorlijk wat bij kijken.
Het verwerken van je kassabetalingen was nog nooit zo simpel Exact.
In combinatie met de Zettle Reader 2 transformeert de gratis Zettle Go app jouw smartphone of tablet in een kassasysteem met snelle checkout, dagelijkse verkooprapporten én naadloze integratie met je boekhouding in Exact Online. Met Zettle accepteer je alle bekende creditcards, contactloze betalingen en betalingen via apparaten, inclusief Apple Google en Samsung Pay. Samenwerken met je accountant was nog nooit zo leuk. Als alle betalingen automatisch in je boekhouding zitten, heb je altijd inzicht in je financiële situatie. De dashboards en rapportages helpen je om je onderneming te laten groeien. Samenwerken met je accountant is nu nog eenvoudiger - met Exact Online heeft hij onmiddellijk toegang, kan hij nog beter adviseren en wordt er geen tijd verspild aan het overnemen van papieren overzichten en bonnetjes. Meer over de koppeling tussen je kassa en je administratie.
Nuvopos biedt het beste kassasysteem voor horeca bedrijven.
Alle type pcs met touchscreen beeldscherm. Alle soorten bon en laserprinters. Apple IOS toestellen; waaronder iPad, iPhone en iPod. Windows Phone toestellen. FireFox OS toestellen. Nuvopos heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een ideaal kassasysteem voor zowel kleine als grote horecabedrijven. Door een veelzijdige gebruikerskring is het systeem geschikt voor meerdere groepen gebruikers binnen de horeca. Voor ieder restaurant, café, bar, evenement, strandpaviljoen, cafetaria, pizzeria, kiosk, lunchroom en broodjeshuis biedt Nuvopos een perfect kassasysteem. En komt hiermee tegemoet aan de programma van eisen die iedere groep stelt. De Nuvopos oplossing bewijst zich in de praktijk. Met de demo krijg je een prima eerste indruk van de simpele bediening en flexibiliteit. De voordelen van Nuvopos.:
Kassasysteem LTC Rackets-Berghem.
Vanaf zaterdag 18 juni 2016 maken wij gebruik van een nieuw kassasysteem in het clubhuis. Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Deze kassa zal onze club helpen met de administratie van de kantine. Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem.
Kassasoftware Kassasystemen van Voordelingekassa.nl.
Totaal oplossing kassasysteem. Wie zijn wij. FAQ items aan het laden. Kassa software en Kassa systemen voor het MKB. BREED AANBOD: HORECA, SALON, GARAGE, RETAIL, TELECOM. GEEN LEVERTIJD, DIRECT AAN DE SLAG! EEN VOLLEDIG INGERICHT KASSASYSTEEM. BINNEN 2 WERKDAGEN GELEVERD! Kassa software Arjanj 2022-08-08T14:17:0801:00.: Voordeligekassa.nl voor een betrouwbaar kassasysteem, kassasoftware 10,95, per maand all-in! Welkom op de website! ESPOS levert al ruim 10 jaar betaal-en betrouwbare kassa software en kassasystemen aan het MKB. Wij leveren Kassasoftware aan de Detailhandel, Horeca, Beauty-Branche, Garages, Fietsenwinkels, Motorzaak, Telecom winkels en de ICT! In onze webshop kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen, voor kassa hardware is de levertijd gemiddeld slechts 1 werkdag. Voor onze kassa software is er geen levertijd, u kunt dus direct aan de slag! Download geheel gratis en vrijblijvend onze kassasoftware demo!
Kassa software 10,95, per maand voor het MKB ARJ-Software, kassa software en kassasystemen voor al uw kassasoftware.
Al ruim 10 jaar leveren wij goede en betaalbare kassa software en kassasystemen aan het MKB. Met de zeer gebruiksvriendelijke en branche gerichte kassa software en tevens uitzonderlijk lage prijs zijn wij een bekend gezicht voor veel ondernemers in Nederland België! Al onze kassa software slechts 10,95, per maand! Wij leveren kassa software o.a. aan de retail, horeca, shop in shop, ZZP'ers, ict, onderhoudsbedrijven telecom winkels. Onze garage software leveren wij aan: garages, autobedrijven, fietsenwinkels werkplaatsen. Onze salon software leveren wij aan: kapsalons, schoonheidsspecialisten, beauty centra trim salons. Installeer onze kassasoftware op een Windows computer, server, laptop of tablet en u beschikt in een handomdraai over een geautomatiseerd kassasysteem. Optioneel kunt u hier bijvoorbeeld een Bonprinter, kassalade, barcodescanner, labelprinter, klantendisplay of touchscreen op aansluiten of bestel een totaal oplossing kassasysteem in onze webshop! Kassasoftware Shop in Shop. Voordeligste kassasoftware van Nederland. All-in prijs licentie, updates, helpdesk. Eenvoudig zelf te installeren. Ruim 7.500 gebruikers. Wilt u goedkooppinnen? De pinautomaten van www.goedkooppinnen.nl kunnen gekoppeld worden aan onze kassasoftware. Wat vinden onze klanten? Maart 2014, ben ik gestart met een kassapakket Espos. Ik ben hier zeer tevreden over en wel om de volgende punten.: -eenvoudig te implementeren programma.

Contacteer ons