Zoeken naar witte kassa horeca

   
   
 
witte kassa horeca
kassa - opbouw touchscreen, overlay touchscreen.
Introductie van M-serie mobiele micro pc en V5-3 full option mini pc. 06 december 2017. Nieuwe vlakke pcap touchscreens van 8 t/m 23.8" uit voorraad leverbaar. 05 oktober 2017. Pcap touchscreen uitbreiding: 23.8, 24, 27 en 31.5 inch op voorraad.
Totaal Pakket Kassa software, kassasysteem voor MKB.
De pcs beschikken over een SSD schijf die ervoor zorgt dat u moeiteloos en snel klanten kunt helpen aan de kassa. In het totaal pakket zit een Rkassa touch pc, de software, muis, toetsenbord, draadloze scanner, thermische bonprinter en kassa lade.
De lang verwachte circulaire inzake de witte kassa gepubliceerd.
Over het geregistreerd kassasysteem de witte" kassa" is de laatste jaren al veel inkt gevloeid. In ruil voor een tariefverlaging voor restaurant en cateringdiensten naar 12 % i.p.v. 21 % dranken uitgezonderd, werd vereist dat horecazaken met een geregistreerd kassasysteem zouden gaan werken om zo de fraude in de sector tegen te gaan.
kassa software
Witte kassa voor alle maaltijdverstrekkers in horeca.
Meer informatie over de nieuwe regels voor de witte kassa kan u in volgend seminarie verkrijgen. Horeca: nieuwe circulaire witte kassa GKS met Tim Van Sant op 5 februari 2018 in Tielt. Kassa voor alle maaltijdverstrekkers. Dat de Raad van State de 10%-regel voor de witte kassa's' heeft vernietigd wegens willekeurig en strijdig met het gelijkheidsbeginsel, betekent dat alle horecazaken die maaltijden serveren een witte kassa zullen moeten plaatsen.
tweedehands
Socialistische vakbond pleit voor witte kassa in horeca TV Limburg.
Nieuws 19/12/2013 1830.: Socialistische vakbond pleit voor witte kassa in horeca. Op de Grote Markt in Hasselt voerde de socialistische vakbond vanmiddag actie tegen het zwartwerk in de horeca. Vanaf volgend jaar kunnen horeca-uitbaters namelijk vrijwillig gebruik maken van de zogenaamde witte" kassa.
leningen samenvoegen
De witte kassa: wel of niet verplicht in uw zaak? Beslis zelf!
We zetten de regels op een rijtje. Wat is de witte kassa? De witte kassa, ook wel de geregisteerde kassa genoemd, is een controlemechanisme van de fiscus om fraude en zwartwerking in de horeca tegen te gaan. Het kassasysteem bestaat uit.:
Cameo
Witte kassa voor de horeca selectieve stigmatisatie.
en courtesy horecablacbox.be. Witte kassa voor de horeca selectieve stigmatisatie. 26 januari 2015. Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet De Tijd.
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet. 21 maart 2018 1727.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Veel zaken hebben een fraudewerende kassa, maar gebruiken hem niet. Amper 75 procent van de restaurants die een fraudewerende kassa moeten gebruiken, doet dat.
Witte kassa in de horeca.
Heb 30 jaar ervaring als leverancier in de horeca en er zal altijd zwart zijn, maar met de witte kassa word het iets moeilijker daar ieder werknemer elke dag in de kassa moet ingevoerd worden, natuurlijk kan je de vaste klanten geen bonnetje geven, dit word nu toch ook gedaan met de BTW bonnetjes.
Mol helpt horeca met de witte kassa.
Mol helpt horeca met de witte kassa. Door Paul Huysmans op 26 november 2015. Deel op Facebook. Deel via LinkedIn. De gemeente Mol nodigt horecaondernemers uit op een infosessie rond de invoering van de witte kassa. Tijdens de bijeenkomst ligt de focus niet langer op de witte kassa zelf of op de compenserende maatregelen van de overheid, maar op de noodzakelijke professionalisering als gevolg van de witte kassa.
Home CARESTA kassasystemen witte kassa huren huurkoop.
Casio V-R100 Pro android kassa. Casio V-R7000 ultimate pro android kassa. SE-C3500M basic kassa. zwarte doos blackbox. kassarollen 80x80x12 thermisch. Promotie stock Topper kassa Casio QT6100. 119 per maand. training bij opstart. OOK GESCHIKT OM ALS WITTE KASSA TE GEBRUIKEN.
PC 302 Horeca Vlaanderen vraagt algemene controle op de witte kassa Ik ben werkgever Acerta.
Meestal werd de kassa niet correct gebruikt, soms was ze wel aanwezig maar niet geïnstalleerd of stond er naast de witte kassa nog een andere, niet-geregistreerde kassa. Horeca Vlaanderen zou nu aan minister van Financiën Van Overtveldt gevraagd hebben om álle horecazaken te controleren.
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftli geen hindernis zijn.

Contacteer ons