Meer resultaten voor witte kassa horeca

   
   
 
witte kassa horeca
kassa - opbouw touchscreen, overlay touchscreen.
Introductie van M-serie mobiele micro pc en V5-3 full option mini pc. 06 december 2017. Nieuwe vlakke pcap touchscreens van 8 t/m 23.8" uit voorraad leverbaar. 05 oktober 2017. Pcap touchscreen uitbreiding: 23.8, 24, 27 en 31.5 inch op voorraad.
kassa kassa - all in one kassa apparatuur kassa systeem kassa software.
Is wit niet helemaal uw kleur maar wilt u toch de kwaliteit van een touch screen kassa systeem met SSD schijf? Dan hebben wij speciaal voor u de zwarte variant. hetzelfde gebruikersgemak maar dan in een diep zwarte kleur. Dankzij de SSD schijf kunt u moeiteloos snel en effectief te werk gaan. In het totaal pakket zit een Rkassa touch pc, de software, muis, toetsenbord, draadloze scanner, thermische bonprinter en kassa lade. Wilt u een kassa die net zo mobiel is als u? Draagbaar, dat is de key. Vanaf nu bedient u uw klant met het gebruik van een tablet. Ideaal voor de winkelier die s avonds zijn kassa graag mee neemt om op de bank thuis nog wat statistieken in de zien. Het pakket is voorzien van een tablet, thermische bonprinter, draadloze scanner en uiteraard het passende softwarepakket. Vrijblijvende demo aanvragen. Vrijblijvende offerte aanvragen. Neem contact op. 4824 AS Breda. Verkoop Support: 31-767370228. Verkoop BE: 32-78481967. Totaal kassasysteem pakket. Functionaliteiten kassa software. Copyright 2000 Website by Rkassa B.V. All Rights Reserved Powered by Rkassa Hosting. Facebook Twitter Vacatures Toggle Sliding Bar Area. This Is A Custom Widget.
kassa kassa - Een eigen winkel beginnen, start met de juiste kassa Tilroy.
Je beheert je artikelen in de centrale database en past vlot prijzen en kortingen aan. Je kassa is de bron van al je klantengegevens en je klantenspaarsysteem. Alle transacties worden netjes bijgehouden en dat vergemakkelijkt de afhandeling van retouren en garanties. En aan het einde van een drukke dag print je eenvoudig je kasdagblad af. Een goede kassa wandelt met je mee. Je kassa bepaalt misschien niet de weg die je bewandelt, maar een goede kassa wandelt wel met je mee. Markten, beurzen, klantenbezoeken, home parties, misschien heb je op een dag wel nood aan een mobiele kassa. Een online cloud kassasysteem is om die reden bijzonder handig. Tegenwoordig heb je vrijwel overal toegang tot internet via wi-fi of gprs. Stel je een kassasysteem voor dat niet op een server draait, maar in the Cloud. Je hoeft enkel in te loggen en je kunt verkopen net zoals je dat in de winkel doet. Ook thuis log je eenvoudig in via je tablet of pc en heb je toegang tot al je winkelgegevens. Artikelen toevoegen, rapporten opvragen, kortingen creëren doe je bijvoorbeeld s avonds in je zetel.
Witte kassa De Standaard.
07/04/2019 Horeca Vlaanderen boos na kritiek van Rekenhof: Verplicht witte kassa dan ook bij bakker of slager. De kritiek van het Rekenhof dat de witte kassa in de horeca verre van waterdicht is, is bij Horeca Vlaanderen in het verkeerde keelgat geschoten.
speelgoed kassa
Mol helpt horeca met de witte kassa.
Mol helpt horeca met de witte kassa. Door Paul Huysmans op 26 november 2015. Deel op Facebook. Deel via LinkedIn. De gemeente Mol nodigt horecaondernemers uit op een infosessie rond de invoering van de witte kassa. Tijdens de bijeenkomst ligt de focus niet langer op de witte kassa zelf of op de compenserende maatregelen van de overheid, maar op de noodzakelijke professionalisering als gevolg van de witte kassa.
kassa speelgoed
Verplicht witte kassa dan ook bij bakker of slager Het Nieuwsblad. camera. close. correct. down. eye. facebook. gplus. Het Nieuwsblad. next. prev. quote. share. twitter. video.
Horeca Vlaanderen boos na kritiek van Rekenhof over controle op fraude in sector. Verplicht witte kassa dan ook bij bakker of slager. De kritiek van het Rekenhof dat de witte kassa in de horeca verre van waterdicht is, is bij Horeca Vlaanderen in het verkeerde keelgat geschoten.
internetkassa
Moet ook een pop-up restaurant een Witte Kassa hebben? Horeca is mijn passie Blog Tom De Pauw.
Uw kassa is een bron aan informatie: omzetten per uur, runners, sleepers. Meten is weten. Combineer deze gegevens op een slimme manier met de cijfers uit uw FB, boekhoud en loonpakket en u hebt alle business data om van uw pop-up een geslaagde horeca-onderneming te maken. Arbeidsongeval bij een andere werkgever, wat nu? door Karl Böhrer. Wijzigingen deeltijdse arbeid vanaf 1 oktober 2017. door Karl Böhrer. Hebt u de periode-dimonas voor uw flexi-jobs al verlengd voor het vierde kwartaal? door Karl Böhrer. Innovatiepremies in de horeca, vergezocht of toch niet?
kassa webshop
Nieuwe regels voor horeca.
Hoe ver staat u met de witte kassa? Rechtszaken voor hardleerse horeca 02/03/2015. IKEA gaat helemaal voor witte kassa 07/02/2015. Dominique Dengis op Witte kassa met bad box. Audenaert op Witte kassa met bad box. Alexandre Verhoeye op Witte kassa met bad box.
kassa dating sites
De Witte kassa laat zich terug horen JuridischForum.be.
De Witte kassa laat zich terug horen. PS in de Walen worden er zo goed als geen gegeven, zelfs zeer weinig horeca zaken hebben daar een witte kassa. Die zullen een rode kassa hebben LeenW. 3, 3 maand 3 dagen geleden 09 apr 2019 1631.:
apple kassasysteem
Man die witte kassas levert, helpt horeca met sjoemelen: Fifth Avenue, LAvenida, Stadscafé en Giuliano hangen Genk In de buurt HLN.
De witte kassa werd in 2016 ingevoerd, maar is sinds 2018 op alle plaatsen actief in ons land met als doel zwartwerk aan te pakken, iets dat al decennia bijna gedoogd werd in de horeca. Om te kunnen overleven, klonk het in koor toen de witte kassa werd aangekondigd, want de kostprijs van een ober zou wurgend zijn voor de uitbater.
persoonlijke leningen
Overuren in de horeca: FAQ Axxi.
Werknemers in de horeca hebben hierdoor recht op een fiscale vrijstelling voor 300 of 360 overuren per jaar als die niet gerecupereerd worden. Ook deze maatregel heeft de fiscus in een FAQ toegelicht. Hoe wordt bepaald of de vrijstelling geldt voor 300 of 360 uur? Het maximum van 360 uur is van toepassing als de werkgever een witte kassa gebruikt.
analysis
Tien arrestaties na invallen wegens fraude in Limburgse hore. Binnenland Het Nieuwsblad.
Het gaat om een grootschalig onderzoek naar fiscale fraude, mogelijk door leverancier van witte kassa. Sinds enige tijd voeren de Limburgse justitie en politie een grootscheeps onderzoek naar fiscale en informaticafraude in de horeca. Sommige horeca-uitbaters worden ervan verdacht hun witte kassa te.
sushi
Geen witte kassa bij minder dan vijf dagen horeca-activiteit per jaar.
Wie slechts zeer occasioneel restaurant of cateringdiensten levert, namelijk hoogstens vijf dagen per jaar, is ook niet verplicht een geregistreerde kassa te gebruiken. Men mag dan wel geen andere activiteiten in de horeca of de voeding hebben. De uitzondering is dus blijkbaar niet bedoeld voor bijvoorbeeld een café dat enkele keren per jaar een feest met echte maaltijden organiseert. Wel biedt de tolerantie een logische uitkomst voor bijvoorbeeld btw-plichtige verenigingen die enkele keren per jaar een eetfestijn houden. Er is wel een beperking: als de omzet uit de eetfestijnen oploopt tot meer dan 15.000 euro per jaar, wordt een witte kassa toch verplicht.
schotense dakwerken
PC 302 Horeca Vlaanderen vraagt algemene controle op de witte kassa Ik ben werkgever Acerta.
Meestal werd de kassa niet correct gebruikt, soms was ze wel aanwezig maar niet geïnstalleerd of stond er naast de witte kassa nog een andere, niet-geregistreerde kassa. Horeca Vlaanderen zou nu aan minister van Financiën Van Overtveldt gevraagd hebben om álle horecazaken te controleren.
gipsplaten

Contacteer ons