Meer resultaten voor witte kassa horeca

   
   
 
witte kassa horeca
kassa - opbouw touchscreen, overlay touchscreen.
Introductie van M-serie mobiele micro pc en V5-3 full option mini pc. 06 december 2017. Nieuwe vlakke pcap touchscreens van 8 t/m 23.8" uit voorraad leverbaar. 05 oktober 2017. Pcap touchscreen uitbreiding: 23.8, 24, 27 en 31.5 inch op voorraad.
Totaal Pakket Kassa software, kassasysteem voor MKB.
De pcs beschikken over een SSD schijf die ervoor zorgt dat u moeiteloos en snel klanten kunt helpen aan de kassa. In het totaal pakket zit een Rkassa touch pc, de software, muis, toetsenbord, draadloze scanner, thermische bonprinter en kassa lade.
witte kassa horeca - Welke Witte Kassa past precies bij jou bedrijf.
Tijdens en Ná de kantooruren: 03 779 62 15. Vijf pijlers waarop onze kassasystemen gebouwd zijn: betrouwbaar; gebruiksvriendelijk; snel; vlot; betaalbaar. De oplossing met de Horeca Software van All Solution Technics. Welke Witte Kassa past precies bij jou bedrijf. Goedkope Horeca Oplossing.
AST uw oplossing voor elk kassasysteem AST.
Tijdens en Ná de kantooruren: 03 779 62 15. Vijf pijlers waarop onze kassasystemen gebouwd zijn: betrouwbaar; gebruiksvriendelijk; snel; vlot; betaalbaar. De oplossing met de Horeca Software van All Solution Technics. Welke Witte Kassa past precies bij jou bedrijf. Goedkope Horeca Oplossing.
kassa software
Vier op vijf horecazaken hebben geen witte kassa BRUZZ.
Maar 44 procent van de Brusselse horecazaken beschikt over een witte kassa, terwijl in Vlaanderen de witte kassa wel al volop geïntegreerd is. De" horecafederaties in Brussel en Wallonië ontmoedigen het gebruik van de witte kassa, zegt Horeca Vlaanderen, dat wel aangeeft ook niet akkoord te zijn met de huidige regels.
slotenmaker antwerpen
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet De Tijd.
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet. 21 maart 2018 1727.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Veel zaken hebben een fraudewerende kassa, maar gebruiken hem niet. Amper 75 procent van de restaurants die een fraudewerende kassa moeten gebruiken, doet dat.
online lening
Btw-boete voor horeca-uitbaters zonder witte kassa of met kassa die niet voldoet aan wettelijke regels Wolters Kluwer.
Btw-boete voor horeca-uitbaters zonder witte kassa of met kassa die niet voldoet aan wettelijke regels. Voortaan riskeren ook horeca-uitbaters die nog geen GKS bezitten en volgens het KB van 30 december 2009 toch zon kassa moeten hebben een btw-boete die varieert tussen 1.500 euro 1ste overtreding en 5.000 euro 3de overtreding en elke volgende.
garagepoorten
De witte kassa: zo haalt u er voordeel uit SD Worx.
Filip Nicasi, zaakvoerder van horecaspecialist en SD Worx-partner Horeca Partners, geeft 3 gouden tips. De invoering van de witte kassa bracht heel wat teweeg in de sector; kostenefficiënt werken wordt belangrijker dan ooit. En daarvoor bevat de witte kassa een schat aan gegevens, benadrukt Filip Nicasi.
kassa software
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca Vlaanderen.be.
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca. Lees deze pagina voor. Om btw-fraude tegen te gaan, moeten bepaalde horecazaken met een witte kassa werken. Het geregistreerde-kassasysteem GKS houdt alle bewerkingen bij die in de kassa worden ingevoerd. een controlemodule black box. een gepersonaliseerde kaart, de Vat Signing Card VSC of gewoon de smartcard.
Nieuwe regels voor horeca.
Hoe ver staat u met de witte kassa? Rechtszaken voor hardleerse horeca 02/03/2015. IKEA gaat helemaal voor witte kassa 07/02/2015. Audenaert op Witte kassa met bad box. Alexandre Verhoeye op Witte kassa met bad box. Cuvelier Filip op Witte kassa met bad box.
Kassasystemen voor horeca: ontdek ons brede aanbod.
Kassaplanet / Kassasystemen / Kassasytemen voor Horeca. Welke kassa kiezen? Contacteer ons voor advies op maat van uw onderneming. De witte kassa: sinds 2016 in heel wat horecazaken verplicht. Kassasystemen voor horeca. Een eenvoudige, maar volledige kassa die u vlot kan bedienen.
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
De sector kreeg in ruil voor dit antifraudemiddel een verlaging van de BTW van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten en een korf voordelen à la flexi-jobs, een lastenverlaging voor voltijdse werknemers en belastingvrije overuren. Ondanks luid protest en vrees voor massale faillissementen is de witte kassa intussen zo goed als overal ingevoerd. Op 1 september 2017 waren er 26.771 ondernemingen geregistreerd als kassaplichtig. Opmerkelijk" genoeg zijn dat er meer dan de FOD Financiën verwachtte, zegt Danny Van Assche van Horeca Vlaanderen.
Alle artikels over witte" kassa" Trends.be.
Witte kassa kost horeca minstens 68.000 banen. Volgens een onderzoek van de Universiteit Hasselt zal de introductie van de witte kassa de horeca ergens tussen 68.000 en 164.000 banen doen verdwijnen. Het is ons een raadsel waarom de wetgever beleggen via levensverzekeringen fiscaal aanmoedigt.
15 procent omzet horeca was zwart voor komst witte kassa De Tijd.
Steven Vanackere CDV wordt directeur Nationale Bank. 15 procent omzet horeca was zwart voor komst witte kassa. 30 juni 2017 2005.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Eet en drankgelegenheden die jaarlijks meer dan 25.000 euro boeken met bereide voeding, moeten sinds 2016 een fraudewerende witte kassa gebruiken.

Contacteer ons