Resultaten voor witte kassa horeca

   
   
 
witte kassa horeca
kassa - opbouw touchscreen, overlay touchscreen.
Introductie van M-serie mobiele micro pc en V5-3 full option mini pc. 06 december 2017. Nieuwe vlakke pcap touchscreens van 8 t/m 23.8" uit voorraad leverbaar. 05 oktober 2017. Pcap touchscreen uitbreiding: 23.8, 24, 27 en 31.5 inch op voorraad.
kassa kassa - Functionaliteiten kassa software.
Ook voor het kassa systeem geldt dat wij het graag betaalbaar houden voor u. Voor zowel het retail als fashion pakket kunt u het totaal pakket aanvragen. Uiteraard heeft het kassa systeem het nieuwste pakket met alle functionaliteiten die onze kassa software biedt.
kassa kassa - Geregistreerd kassasysteem Witte kassa.
Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftli geen hindernis zijn.
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet De Tijd.
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet. 21 maart 2018 1727.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Veel zaken hebben een fraudewerende kassa, maar gebruiken hem niet. Amper 75 procent van de restaurants die een fraudewerende kassa moeten gebruiken, doet dat. Lees hier meer
mensen inhuren
Witte kassa maakt horeca plots rendabel: sector vierde meest. Gazet van Antwerpen.
Witte kassa maakt horeca plots rendabel: sector vierde meest winstgevende in Antwerpen. 24/01/2018 om 0400: door Christof Willocx. De horeca is een van de meest winstgevende sectoren van de provincie Antwerpen. Dat blijkt uit de kmo-barometer van ondernemersorganisatie Unizo en het handelsinformatiekantoor Graydon. meer
hoeslaken 100 x 200
Geregistreerde Kassa Systeem GKS Witte kassa met FDM.
In de media werd de witte kassa of kassa blackbox al snel blackbox of zwarte doos genoemd, als verwijzing naar de blackbox die ook in de luchtvaart gebruikt wordt. Daarmee is meteen het doel duidelijk van deze blackbox kassa: namelijk dat alle verrichtingen automatisch kunnen geregistreerd worden; op deze manier kan de overheid snel en transparant audits uitvoeren. Van zodra 10% van uw horeca omzetcijfer voortvloeit uit restaurant en cateringdiensten moet u een GKS of blackbox kassa gebruiken in uw zaak.
online marketing bureau
Kasregister prijs Companeo.be.
Elektronische kassa kiezen? Geregistreerde kassa verplicht. Soort kassa programma. Kassa met weegschaal. Geregistreerde kassa: slechts 12%, vrijwillig aangemeld. Voor wie is een geregistreerd kassasysteem verplicht? Geregistreerde kassa horeca eind juni. Witte kassa nu al uitverkocht. Horeca: eerste geregistreerde kassasystemen beschikbaar.
autoleningen
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
Deze registratie betekent niet dat u uw VSC-kaart aanvraagt, maar hiermee laat u de overheid weten dat u in de toekomst een geregistreerde kassa zal moeten installeren. Heeft u een witte kassa nodig en wil u deze op een makkelijke en snelle manier aanschaffen? Vraag hier uw catalogus aan van onze geregistreerde kassasystemen! Welke oplossingen biedt TouchSystems? TouchCash NT S1.06 is onze gecertificeerde kassa software. Het is een hypermodern kassa systeem, gebruiksvriendelijk en ontwikkeld in samenspraak met onze horeca klanten.
backlinks
Witte Kassa Cloudpos.
Vraag ons prijs voor POS Terminals, Kassas, printers, geldlades, betaalterminals, wifi-netwerk installatie, zowel in budget als in high-end klasse. Als horeca bedrijf kan je bij ons ook terecht voor de zwarte doos, de blackbox, maw het Witte kassa systeem dat verplicht is vanaf 01/01/2015 in vele horeca zaken.
lening
Home CARESTA kassasystemen witte kassa huren huurkoop.
We merkten dat de populariteit van ons huursysteem toenam op het moment dat de horeca verplicht was de witte kassa in te voeren. De horeca stond voor een groot kostenplaatje ivm de investering in zowel een nieuwe kassa als de befaamde blackbox.
zandstralen
Horecamakers.
De witte kassa, die zwartwerk in de horeca onmogelijk moet maken, was in eerste instantie verplicht voor horecazaken die 10 % van de totale omzet uit ter plaatse verbruikte maaltijden halen. Horeca Vlaanderen trok tegen die bepaling naar de Raad van State, omdat die regel willekeur in de hand zou werken.
kostprijs traplift
Horecazaken sluiten spontaan door invoering witte kassa Made in Limburg.
Volgens een enquête van Horeca Vlaanderen vreest maar liefst één op de drie uitbaters dat ze door de invoering van de witte kassa op middellange termijn niet zullen overleven. Vorig bericht De Invitito van Voka: wie was er niet bij?
lening
Alle artikels over witte" kassa" Trends.be.
Een jaar na de invoering van de witte kassa zijn al 2.067 horecazaken tegen de lamp gelopen omdat ze het fraudewerende kassasysteem nog niet installeerden. Meer jobs in horeca ondanks witte kassa. Het aantal vaste jobs in de horeca is de eerste drie maanden van dit jaar met 22, procent gestegen tegenover dezelfde periode vorig jaar.
internationale verhuisfirma
Nieuwe regels voor de witte kassa.
0484 18 74 34. Nieuwe regels voor de witte kassa. Nieuwe regels voor de witte kassa. Ondertussen is het systeem van de geregistreerde kassa al enige tijd in werking. Toch blijven er problemen opduiken: zo had de Raad van State problemen met de fameuze 10 %-drempel.
depressie

Contacteer ons