Op zoek naar witte kassa horeca?

   
   
 
witte kassa horeca
kassa - opbouw touchscreen, overlay touchscreen.
Introductie van M-serie mobiele micro pc en V5-3 full option mini pc. 06 december 2017. Nieuwe vlakke pcap touchscreens van 8 t/m 23.8" uit voorraad leverbaar. 05 oktober 2017. Pcap touchscreen uitbreiding: 23.8, 24, 27 en 31.5 inch op voorraad.
Totaal Pakket Kassa software, kassasysteem voor MKB.
De pcs beschikken over een SSD schijf die ervoor zorgt dat u moeiteloos en snel klanten kunt helpen aan de kassa. In het totaal pakket zit een Rkassa touch pc, de software, muis, toetsenbord, draadloze scanner, thermische bonprinter en kassa lade.
Geregistreerd kassasysteem Witte kassa.
Uw kassa volgt uw zaak. Als klanten gaan samen zitten of van tafel veranderen is dit in een handomdraai aanpasbaar in uw kassa. Ook als een hele groep apart per persoon wil afrekenen zal dat voor iSoftli geen hindernis zijn.
Actualités Conseil d'État.'
Doel: annulation partielle du plan d'exécution' spatiale Afbakening zeehavengebied Antwerpen. Plan régional dexécution spatiale Noord-Zuid" verbinding N74" annulé. Abattoir de Tielt. Caisse enregistreuse horeca amendes annulation. Abattoir de Tielt Procédure d'urgence.' Rejet des recours concernant les panneaux solaires en Wallonie.
kassa speelgoed
Witte of zwarte kassa in de horeca, maakt het echt uit? Karel de Grote Hogeschool.
Onderzoek en expertise. Voor toekomstige studenten. Witte of zwarte kassa in de horeca, maakt het echt uit? Witte of zwarte kassa in de horeca, maakt het echt uit? Video van Witte of zwarte kassa in de horeca, maakt het echt uit?
fietsen leasen
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
De sector kreeg in ruil voor dit antifraudemiddel een verlaging van de BTW van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten en een korf voordelen à la flexi-jobs, een lastenverlaging voor voltijdse werknemers en belastingvrije overuren. Ondanks luid protest en vrees voor massale faillissementen is de witte kassa intussen zo goed als overal ingevoerd. Op 1 september 2017 waren er 26.771 ondernemingen geregistreerd als kassaplichtig. Opmerkelijk" genoeg zijn dat er meer dan de FOD Financiën verwachtte, zegt Danny Van Assche van Horeca Vlaanderen.
kozijnen
Nieuws Hendrickx nv Kassasystemen.
Drink Management System DMS. Johan van Overtveldt: Wetgeving wordt aangepast: GKS witte kassa voor de ganse Horeca die gerechten" serveert details volgen. Raad van State volgt het advies van de auditeur. De wetgeving is ongrondwettelijk. Auditeur bij de Raad van State geeft negatief advies omtrent de 10%" regel.
VPN
Vier op vijf horecazaken hebben geen witte kassa BRUZZ.
Maar 44 procent van de Brusselse horecazaken beschikt over een witte kassa, terwijl in Vlaanderen de witte kassa wel al volop geïntegreerd is. De" horecafederaties in Brussel en Wallonië ontmoedigen het gebruik van de witte kassa, zegt Horeca Vlaanderen, dat wel aangeeft ook niet akkoord te zijn met de huidige regels.
fluohesje
Nieuwe regeling Witte Kassa ACV VOEDING EN DIENSTEN.
Horeca, schoonmaak, bewaking, voedingshandel, landbouw. Aanvullend paritair comité. Beheer van gebouwen en huispersoneel. Technische land en tuinbouwwerken. Terugwinning van diverse producten. Ik zoek info over. Contract, loon, verlof, ziekte, minder werken, welzijn, ontslag, werkloos, eindeloopbaan. Loopbaanbegeleiding en advies. Werken in het buitenland. Loon per sector. Geboorte en adoptie. Afdanking en ontslag. Verbreking wegens fout. Rechten en plichten. Overzicht sociale uitkeringen. ACV Voeding en Diensten. Ik werk in de sector. Nieuws uit de sector. Nieuwe regeling Witte Kassa.
lening ing berekenen
Witte kassa in de horeca. JOUW MENING Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Vox Top 3. Home Programma's' Hautekiet Witte kassa in de horeca. Witte kassa in de horeca. 25 maart 2014. Vanaf 1 januari 2015 is het gebruik van een witte kassa in de horeca de black box verplicht. Bedoeling is om onofficiële" inkomsten zo goed als onmogelijk maken.
persoonlijke lening goedkoopste rente
De witte kassa: zo haal je er voordeel uit SD Worx.
Filip Nicasi, zaakvoerder van horecaspecialist en SD Worx-partner Horeca Partners, geeft 3 gouden tips. De invoering van de witte kassa bracht heel wat teweeg in de sector; kostenefficiënt werken wordt belangrijker dan ooit. En daarvoor bevat de witte kassa een schat aan gegevens, benadrukt Filip Nicasi.
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
Deze registratie betekent niet dat u uw VSC-kaart aanvraagt, maar hiermee laat u de overheid weten dat u in de toekomst een geregistreerde kassa zal moeten installeren. Heeft u een witte kassa nodig en wil u deze op een makkelijke en snelle manier aanschaffen? Vraag hier uw catalogus aan van onze geregistreerde kassasystemen! Welke oplossingen biedt TouchSystems? TouchCash NT S1.06 is onze gecertificeerde kassa software. Het is een hypermodern kassa systeem, gebruiksvriendelijk en ontwikkeld in samenspraak met onze horeca klanten.
Witte kassa houdt zwartwerk niet tegen VTM NIEUWS.
Ondanks de witte kassa en het succes van de flexi-jobs. Dat schrijven De Standaard en de Gazet van Antwerpen. Zowel de witte kassa als de flexi-jobs werden twee jaar geleden ingevoerd om het zwartwerk in de horeca uit te roeien.
De geregistreerde kassa: stand van zaken.
Horeca Vlaanderen dringt bij de FOD Financiën en het kabinet Van Overtveldt aan op een snelle opvolging van de hiaten in de wetgeving bijvoorbeeld in welke gevallen foodtrucks GKS-plichtig zijn. Stand van zaken van het beroep bij de Raad van State over de 25.000-regel. In oktober 2015 sprak de Raad van State zich uit over de befaamde tien-procentregel. Wie meer dan tien procent van zijn omzet haalde uit maaltijden die ter plaatse werden geserveerd, was verplicht om een witte kassa te plaatsen.

Contacteer ons