Meer resultaten voor witte kassa horeca

   
   
 
witte kassa horeca
kassa - opbouw touchscreen, overlay touchscreen.
Introductie van M-serie mobiele micro pc en V5-3 full option mini pc. 06 december 2017. Nieuwe vlakke pcap touchscreens van 8 t/m 23.8" uit voorraad leverbaar. 05 oktober 2017. Pcap touchscreen uitbreiding: 23.8, 24, 27 en 31.5 inch op voorraad.
kassa kassa - Functionaliteiten kassa software.
Ook voor het kassa systeem geldt dat wij het graag betaalbaar houden voor u. Voor zowel het retail als fashion pakket kunt u het totaal pakket aanvragen. Uiteraard heeft het kassa systeem het nieuwste pakket met alle functionaliteiten die onze kassa software biedt.
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
Deze registratie betekent niet dat u uw VSC-kaart aanvraagt, maar hiermee laat u de overheid weten dat u in de toekomst een geregistreerde kassa zal moeten installeren. Heeft u een witte kassa nodig en wil u deze op een makkelijke en snelle manier aanschaffen? Vraag hier uw catalogus aan van onze geregistreerde kassasystemen! Welke oplossingen biedt TouchSystems? TouchCash NT S1.06 is onze gecertificeerde kassa software. Het is een hypermodern kassa systeem, gebruiksvriendelijk en ontwikkeld in samenspraak met onze horeca klanten.
Paintballen
Mol helpt horeca met de witte kassa.
Mol helpt horeca met de witte kassa. Door Paul Huysmans op 26 november 2015. Deel op Facebook. Deel via LinkedIn. De gemeente Mol nodigt horecaondernemers uit op een infosessie rond de invoering van de witte kassa. Tijdens de bijeenkomst ligt de focus niet langer op de witte kassa zelf of op de compenserende maatregelen van de overheid, maar op de noodzakelijke professionalisering als gevolg van de witte kassa.
Ballonvlucht
De geregistreerde kassa: stand van zaken.
Horeca Vlaanderen dringt bij de FOD Financiën en het kabinet Van Overtveldt aan op een snelle opvolging van de hiaten in de wetgeving bijvoorbeeld in welke gevallen foodtrucks GKS-plichtig zijn. Stand van zaken van het beroep bij de Raad van State over de 25.000-regel. In oktober 2015 sprak de Raad van State zich uit over de befaamde tien-procentregel. Wie meer dan tien procent van zijn omzet haalde uit maaltijden die ter plaatse werden geserveerd, was verplicht om een witte kassa te plaatsen.
Pack
Horecamakers.
De witte kassa, die zwartwerk in de horeca onmogelijk moet maken, was in eerste instantie verplicht voor horecazaken die 10 % van de totale omzet uit ter plaatse verbruikte maaltijden halen. Horeca Vlaanderen trok tegen die bepaling naar de Raad van State, omdat die regel willekeur in de hand zou werken.
CT scan
Witte kassa in de horeca. JOUW MENING Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Vox Top 3. Home Programma's' Hautekiet Witte kassa in de horeca. Witte kassa in de horeca. 25 maart 2014. Vanaf 1 januari 2015 is het gebruik van een witte kassa in de horeca de black box verplicht. Bedoeling is om onofficiële" inkomsten zo goed als onmogelijk maken.
Tentenverhuur
Doelgroepvermindering vaste werknemers in de horeca-Federaal Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Ook wanneer het gebruik van de geregistreerde kassa voor het verkrijgen van het fiscale voordeel niet vereist is, is dit wel noodzakelijk om de doelgroepvermindering te kunnen toepassen.; voor alle personeelsleden die werken in een vestigingseenheid waar er een horeca-activiteit wordt uitgevoerd in de brede zin van het woord dus ook voor werknemers die niet ressorteren onder het paritair comité van de horeca dagelijks begin en einduur van de aanwezigheid registreren via het geregistreerd kassasysteem of het alternatieve systeem van aanwezigheidsregistratie ASA.
hergroeperen leningen
Witte kassa nog altijd te makkelijk te omzeilen: kunnen loterijticketjes in restaurants helpen? VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artike
Minister van Financiën Alexander De Croo Open VLD heeft al laten weten dat hij de overheidsdienst Financiën heeft gevraagd om verbeteringen aan de procedure van de witte kassa te onderzoeken. Horeca Vlaanderen laat intussen weten de voorstellen van het Rekenhof niet" ernstig" te vinden, zolang niet iedereen die eten verkoopt kassaplichtig is.
schoonmaakbedrijf knokke
Een hype restaurantketen als antwoord op de witte kassa Horeca België PRO.
Een hype restaurantketen als antwoord op de witte kassa. Een hype restaurantketen als antwoord op de witte kassa. februari 28, 2018 Yasmine Geen reacties Tips Tricks, Yasmine GKS, restaurantketen, witte kassa. Klassieke brasseries lijden in Brussel. Het laatste bewijs is nog het faillissement afgelopen week van de restaurantketen van de broers Beyaz.
auto verzekeren
Geregistreerde Kassa Systeem GKS Witte kassa met FDM.
In de media werd de witte kassa of kassa blackbox al snel blackbox of zwarte doos genoemd, als verwijzing naar de blackbox die ook in de luchtvaart gebruikt wordt. Daarmee is meteen het doel duidelijk van deze blackbox kassa: namelijk dat alle verrichtingen automatisch kunnen geregistreerd worden; op deze manier kan de overheid snel en transparant audits uitvoeren. Van zodra 10% van uw horeca omzetcijfer voortvloeit uit restaurant en cateringdiensten moet u een GKS of blackbox kassa gebruiken in uw zaak.
hergroeperen kredieten
Overuren in de horeca: FAQ Axxi.
Werknemers in de horeca hebben hierdoor recht op een fiscale vrijstelling voor 300 of 360 overuren per jaar als die niet gerecupereerd worden. Ook deze maatregel heeft de fiscus in een FAQ toegelicht. Hoe wordt bepaald of de vrijstelling geldt voor 300 of 360 uur? Het maximum van 360 uur is van toepassing als de werkgever een witte kassa gebruikt.
spouwmuur isolatie
Eerst hulp voor horeca, dan pas witte kassa Bart Tommelein.
14 January 2015 2 Comments. In Het Laatste Nieuws van woensdag 14 januari bracht Staatssecretaris Bart Tommelein een boodschap aan horeca én coalitiepartners: De witte kassa wordt op 1 januari 2016 niét ingevoerd als tegen dan de begeleidende maatregelen niet klaar zijn.
stroomaggregaten

Contacteer ons